VENERA, KI PREHAJA V BIKA PREBUJA ČUTNOST

Prihaja obdobje Venere v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?
Unsplash.com

Prihaja obdobje Venere v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja: 4 minute

Ljubezen ni le v zraku, zapisana je tudi v zvezdah, saj Venera, planet ljubezni, naklonjenosti in lepote, 16. marca vstopi v znamenje čutnega bika, kjer se bo nahajala do 11. aprila. Venerin ples skozi bika je zelo prijeten, saj med bikom in Venero obstaja naravna sorodnost. To pomeni, da ima Venera dostop do vse svoje lepote, ljubezni, popustljivosti in slave. Pridobili boste naravno sposobnost živeti v sedanjosti in priznati lepoto preprostosti. Venera v Biku prikliče čutnost s sedanjim trenutkom, ceni razkošne vonjave, dolge večerje in kopeli, plišaste blazine in sladke užitke.

Spodbuja vas, da na področju čustev upočasnite tempo.

Vpliv ponuja tudi priložnost, da brez truda prebudite nežnost in romantična dejanja. Usmerite svojo razkošno notranjo boginjo ljubezni in se prepustite skrbi zase, osredotočeni na užitek. Razveselili se boste čutnosti, zato se uglasite s tem, kar razveseljuje vaše telo in dušo. Prihaja nekaj intenzivnih povezav, ki bodo navdihnile spremembe, izzive in prebudile priložnost za zdravljenje. Vzemite si čas za počitek, ter se posvetite tistemu kar vas notranje izpopolnjuje.

Biti prisoten in se soočati vam lahko pomaga ozdraviti preteklost in se spopasti z elementi, ki so zunaj vašega nadzora.

Prihaja obdobje Venere v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Njena močna energija bo ustvarila portal za globljo psihološko integracijo vseh lekcij, katerih ste se naučili. Da bi se uskladili z zemeljsko energijo Venere se podajte v vrtnarjenje, uživanje, dremanje, razvajanje, kuhanje ter razne oblike umetniškega udejstvovanja. Želeli si boste zgraditi ter negovati stabilne odnose, udobno živeti ter imeti urejeno finančno situacijo.

Znali se boste posvetiti, prisluhniti in si vzeti čas.

Nikamor se vam ne bo mudilo, prepričani boste, da vas bo vse kar je pomembno počakalo. V negativnem smislu vas lahko prevzame nota ležernosti. Pazite se preveč lenih nedelj, ki se lahko raztezajo do srede. Prav je, da si vzamete kakšen dan zase, vendar ne pozabite, da vas lahko neodgovorno delovanje in nedokončane oziroma preložene obveznosti prav tako obremenijo.

Na ljubezenskem področju boste hrepeneli po tem da je ob vas nekdo, ki življenje jemlje resno in deluje predvsem odločno.

Prihaja obdobje Venere v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Prebujali boste tradicionalno, mirno, potrpežljivo in ubogljivo naravo, zato se boste v tem obdobju konfliktom z lahkoto izognili. V družinskih povezavah boste skrbni, prijazni in zelo prilagodljivi. Venera v znamenju bika vključuje počasen razvoj odnosov in prebuja tradicionalne oblike dvorjenja. Osredotočeni boste na pet čutov in na to, kako okolje vpliva na vaše delovanje. Na vseh področjih boste iskali varnost in cenili tiste stvari, ki so dolgoročno usmerjene. Oklepali se boste nekoga ali nečesa, kar imate radi. Ugajanje v ljubezenskih odnosih bo pomembno, prav tako bo ključnega pomena zvestoba.

Kako bo Venera v biku vplivala na astrološka znamenja?

Z veseljem se boste biki, tehtnice, raki in ribice podali v raziskovanje čutnosti in poglabljanje zavedanja občutkov, ki se porajajo v vas. Poudarek bo na ponovnem odkrivanju našega odnosa do samega sebe, razvoju močnejšega samospoštovanja in pridobivanju globljega zavedanja vrednot in prioritet. Ovni, dvojčki, levi in strelci, vpliv vas navdihuje, da se povežete z notranjimi viri in veščinami ter jih pametno uporabite na praktičen način. Borili se boste, da dosežete večjo stabilnost, zanesljivost in varnost. Device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji boste povezani s težnjo, da se držite znanih vrednot ter ljudi, ki jih resnično dobro poznate ter jim zaupate.

Pripravljeno za Elle.si