Dnevni horoskop za soboto 16. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 16. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 16. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan zaščite ozonske plasti. Morda se boste morali zaradi konjunkcije med Luno in Marsom soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Te ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži spomin ali čustva, ki so globoko zakopana v podzavesti. Pričakujte težave z osredotočanjem.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes nekdo sedi v senci, ker je dolgo časa nazaj nekdo drug posadil drevo.

Warren Buffett

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mickey Rourke, ameriški filmski igralec
  • Goran Perkovac, hrvaški rokometaš
  • Alexis Bledel, ameriška igralka
  • Johan Remen Evensen, norveški smučarski skakalec
  • Nick Jonas, ameriški igralec, glasbenik

Na današnji dan se na italijanskem otoku Giglio se začne reševanje potniške ladje Costa Concordia, ki je tam nasedla 13. januarja 2012. Potres v bližini iranskega mesta Tabas zahteva 25.000 žrtev. Papua Nova Gvineja postane neodvisna država. Pakistan izstopi iz Britanske skupnosti narodov. Odprta železniška proga med Celjem in Ljubljano. Patentiran prvi pisalni stroj. David Livingstone odkrije jezero Njasa. Rodil se je tudi Karl Kling, nemški avtomobilski dirkač in Karen Horney, nemška psihoanalitičarka, psihiatrinja. Umrl je Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec in Rok Petrovič, slovenski alpski smučar.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KAJ SE ZGODI V GLAVI, KO VIDIMO VŠEČEK? ali KAJ SE ZGODI S POTLAČENIMI ČUSTVI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Marsikaj vas lahko iztiri in občutljivosti ne bo videti konca, zato se naslonite na tiste, ki jim lahko resnično zaupate. Nadaljujte načrte v povezavi z zanimivo dejavnostjo ali izpopolnjevanjem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubljena oseba le deluje neodločno, v resnici pa je zadovoljna z vami. Bolj sta si podobna, kot ste mislili. Samski biki in bikice ne čakajte da vas nekdo pokliče, sami naredite korak.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebudili se bodo številni interesi, vendar boste imeli zaradi energije lune v tehtnici težavo, ko boste morali izbirati med njimi. Pripombe nekoga od prijateljev vas bodo vznemirjale.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glede družinskih zadev bo na sporedu večja naložba v prihodnost. Preložite pomembno dogovarjanje, še posebej v primeru če vas spremlja občutek, da niste pripravljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ukvarjali se boste z nasprotjem interesov, ki se vleče že dlje časa. Dan bo kljub simpatični energiji lune v tehtnici nekoliko napet in nič kaj sproščen. Zanimiv bo le večer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste želeli biti koristni, boste zaposlitev brez težav našli, saj znate poprijeti za veliko stvari. Pazite pa, da se ne boste zatekli k nerealnim čustvenim pričakovanjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na finančnem področju izberite bolj kvalitetno ter manj tvegano možnost. Ni nujno, da bo ta trenutek za vas cenejša, ne bo dolgoročno pa prinesla dodatnih stroškov ter slabe volje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zlahka boste poiskali informacije, ki jih potrebujete, da bi uspešno sestavili pomemben koncept. S poudarjeno samozavestjo in odločnostjo boste pridobili pogumnega zaveznika.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse kar si boste zastavili vam bo uspelo, v kolikor ne boste neobremenjeni s tujimi napotki. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo, toda marsičesa ne morete pozabiti tako hitro.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutje bo kot vreme, enkrat pozitivno, drugič slabo. Tisti najbolj občutljivi boste zašli v samoobtoževanje. Obdajte se z domačimi ter s prijatelji, ki vas spravljajo v dobro voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat vidite in zaznavate več, kot si upate priznati. Zanikanje vam ne bo pomagalo, dlje ko si boste lagali, večje posledice bo to imelo za vas. Znašli se boste na zoprnem križišču.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločitev boste morali speljati, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo daleč. Razpeti boste med nečim, kar še ni popolnoma dorečeno ali dokončano in potrebo po novem začetku.

Vas zanima: NAJ VAS VODI VAŠA INTELIGENCA, NE ČUTI ali HOROSKOP: KATERI LIK V DRUŽINI JE POVEZAN Z VAŠIM ASTRO ZNAMENJEM?