HOROSKOP: KATERI LIK V DRUŽINI JE POVEZAN Z VAŠIM ASTRO ZNAMENJEM?

Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?
Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?

Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?

Predviden čas branja 5 minut

Družina je temelj, ki daje varnost ter ljubezen. Nič ni boljšega od časa, ko se vsi družinski člani pripravijo in zberejo da obujajo spomine, se razveselijo, nasmejijo in se posvetijo drug drugemu. Vsak družinski član je edinstven in ima v družini svojo vlogo, zaradi česar je vsaka družina tako posebna. S katerim družinskim likom so lastnosti astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni najbolj povezane?

OVEN

Ovni so ognjeviti, sproščeni in pustolovski. Pripravljeni so podati se preko meja in izkusiti življenje na najbolj zabaven način. Njihova vloga je vloga spontane in vesele tete, ki nečake z veseljem vzame s sabo na izlet, se z njimi igra tudi tiste igre, ki niso običajne, predvsem pa zna vse okoli sebe ne glede na situacijo vedno spraviti v dobro voljo.

BIK

Bik je zanesljiv, prijeten in vztrajen. Prevzema vlogo zaščitniškega brata, ki je venomer pripravljen priskočiti na pomoč. Ker je zanj družina zelo pomembna, si zanjo vzame dovolj časa. Njegovi zaščitniški instinkti ga ne ovirajo pred tem, da bi se pošalil in skušal vse skupaj popestriti. Na pomoč rad priskoči tudi pri delu, saj je priden kot mravljica.

DVOJČKA

Dvojček prevzema vlogo odštekanega nečaka, ki ga je povsod polno, saj se ne zna umiriti. Obožuje dogajanje, igro in pozornost. Zelo rad je opravljiv in zbadljiv, včasih celo nesramen. V njegovi družbi ni nikoli dolgčas, saj se vedno spomni nekaj igrivega in razigranega, da popestri vse skupaj. Njegova radovednost ne pozna meja.

Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?

RAK

Rake spremlja močan materinski instinkt, zato znamenju raka ustreza vloga mame. Mama je hrbtenica družine in je zelo skrbna do svoje družine. Poskrbela bo, da bo imel vsak v družini svojo najljubšo jed, da se bo vsak ob njej lahko razjokal ter jo objel. Rakova toplina, ki je povezana s srčnim delovanjem je pravi balzam za strte misli ali srce.

LEV

Levinja je babica, tista elegantna, urejena do potankosti, polna nasvetov in hkrati malce dominantna. Vedno ima pripravljen odgovor za vsako vprašanje in svoje otroke ter vnuke rada opozarja na napake. Obvlada modo, prehrano in vse ostale stvari, njena darila so prestižna, saj želi, da bi čim bolj vzbudila pozornost vseh.

DEVICA

Devica, natančna, zbrana in osredotočena je tista starejša sestra, ki je bila vedno boljša, pametnejša in bolj sposobna. Osredotočena in ubogljiva nikoli ne odgovarja negativno, ampak se vedno potrudi da vse naredi prav ter če se da popolno. Deli modre nasvete, zdravo se prehranjuje ter prepričuje druge, da je red ključnega pomena.

Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?

TEHTNICA

Tehtnica je lepa sestrična, ki je nežna, privlačna in živi popolno življenje. Zelo je osredotočena na ljubezen in lepe stvari. Njeni pogovori se vrtijo okoli umetnosti, dekoracije, ličil in lepih oblek. Njen okus je prefinjen, čeprav se nikoli preveč ne izpostavlja je povsod opažena. S svojim umirjenim pristopom zna pomiriti vsako napeto situacijo.

ŠKORPIJON

Škorpijon je duhovit oče, na katerega se lahko vedno zanesete. Uživa v tem, da se povezuje ter daje  logične nasvete na podlagi svojih številnih izkušenj. Navdušen nad znanostjo in vesoljem se zelo dobro znajde v intelektualnih pogovorih. Če nastopijo težave ali zapletene situacije, se zna vanje odlično poglobiti ter priskočiti na pomoč.

STRELEC

Strelka je mlajša sestra, ki živi svoje sanje in je večkrat neodgovorna, vendar kljub temu vedno nasmejana. Rada ima svojo svobodo, še raje pa s svojimi modrimi spoznanji navdihuje druge. Rada opravlja in išče nekaj višjega ter boljšega, vendar je po duši zelo skromna in zadovoljna z vsako drobno malenkostjo. V družinskem krogu je ona pravi sonček.

Če bi bil zodiak velika družina, katero vlogo bi imelo vaše astrološko znamenje?
Foto Freepik

KOZOROG

Kozorog je moder in skrben dedek, ki vedno poskrbi, da se upoštevajo pravila, ki so pomembna za pridobivanje življenjskih izkušenj. Rad razlaga, pripoveduje zgodbe, tudi tiste, povezane s tradicijo družine. Čeprav deluje resno in zadržano, bodo otroci in vnuki pri njem vedno dobili pravi odgovor na svoje vprašanje ter toplo zatočišče.

VODNAR

Vodnar prevzema vlogo genialnega bratranca, ki se bistveno razlikuje od povprečja. Radoveden in prodoren, hkrati pa z eno nogo v svojem svetu, prepričan da je najboljši. Čeprav vam bo šel kdaj s svojim obnašanjem ter pretirano neodvisnostjo na živce, je dober prijatelj, ki ne širi govoric in se zna odzvati na resen način, ko je to potrebno.

RIBI

Ribica je tista babica, ki vedno razume, ki zna svetovati in se čustveno potopiti v vsako situacijo. Njena domišljija ne pozna meja, zato je večkrat zasanjana in kdaj tudi preveč občutljiva. Rada obdaruje ter pomaga s toplimi prijemi in nikoli ničesar ne pričakuje v zameno. Srčnost ter umirjenost sta njeni zlata vredni vrlini.

Pripravljeno za Elle.si