Dnevni horoskop za soboto 15. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 15. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 15. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 15. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar je v vašem kontekstu.

Horoskop nasvet za današnji dan: S svojo iznajdljivostjo boste znali počistiti s preteklostjo, ki vas obremenjuje in vam sledi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 19:13 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Četudi prepotujemo svet v iskanju lepote, jo moramo najprej čutiti v sebi, preden jo najdemo.

Ralph Waldo Emerson

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zajec, slovenski kipar
  • Jean Iris Murdoch, irsko-britanska pisateljica, filozofinja
  • Harrison Paul Birtwistle, angleški skladatelj
  • Linda Ronstadt, ameriška pevka, tekstopiska
  • Irène Marie Jacob, francosko-švicarska filmska igralka

Na današnji dan se v Beli krajini se konča snemanje filma Šelestenje. Mariner 4 pošlje prve slike z Marsa. William Boeing ustanovi družbo Pacific Aero Products, kasnejši Boeing. V egiptovski vasi Rosetta najden kamen iz Rosette, iz katerega pozneje razvozlajo hieroglife. Rodil se je Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser in Walter Benjamin, nemški književni kritik, filozof. Umrl je Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik in Roberto Bolaño, čilski pesnik, pisatelj.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala nagajivost.

Katera znamenja zodiaka boste danes določenim zadevam želela priti do dna?

Danes boste vsem zadevam želeli priti do dna rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: EKSPLOZIVNA ČUSTVA IN RAZPOLOŽENJE in ASTRO PROFIL ZNANIH: IGOR MIKIĆ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembno vam bo, da boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih v središču pozornosti. Za napake, ki se bodo dogajale, nikar ne krivite drugih, raje priznajte, da ste včasih prehitri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobri rezultati vas vodijo k napredku, posebno če se ukvarjate s kreativno dejavnostjo. V ljubezni boste končno deležni iskrenega pogovora, ki lahko zaceli vse rane iz preteklosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu morali reči ne. Držite se tistega, kar že poznate in nikar ne pretiravajte z nenavadnimi idejami, ki jih ni mogoče realizirati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne tavajte v temi, saj delujte kot da bi vam vse šlo narobe. Ohranite potrpežljivost dokler čas ne dozori, saj bi si z velikim korakom trenutno naredili več škode kot koristi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaupanje bo zelo pomemben faktor, ki vam lahko marsikaj olajša. Borili se boste z notranjimi dvomi, vendar boste po tehtnem premisleku ugotovili, da nima smisla, saj se nikamor ne premaknete.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naredite tisto, kar načrtujete že dlje časa, saj imate tokrat lepo priložnost ker vam bodo okoliščine naklonjene. Nekateri se boste odločili za generalno čiščenje avta ali stanovanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vedno komaj čakate na začetek nečesa novega, tokrat pa boste preutrujeni. Čas naj bo skozi dan, ko bo luna še v dvojčkih namenjen temu, da se sprostite in zadeve začnete opravljati bolj spontano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Aktivno boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko se bo vse skozi dan zaradi lune v dvojčkih dogajalo kaotično. Pomembne spremembe ta trenutek še ne pričakujte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izgubljali se boste v raznih idejah, vendar se posvetite le tistim, ki so zrele za uresničitev. Pomembno bo tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite o stvareh in si ustvarite notranji mir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Deležni boste ugodnih okoliščin, zato jih izkoristite na najboljši možen način. Nekdo, ki je zelo hladen in na trenutke nedostopen se bo v večernih urah, ko luna prehaja v raka omehčal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne upirajte se vsemu kar se spontano približuje. Izognite se obrambni drži, saj vas vodi v nervozno počutje. Naenkrat boste ugotovili, kaj si nekdo, ki vam je pri srcu v resnici želi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker ne boste obremenjeni z delom in financami, si boste veliko lažje odtrgali nekaj časa zase in za globok razmislek. Prijazne in romantične besede vas bodo omehčale tudi v zoprnih trenutkih.

Vas zanima: MOŠKI, KI RAZUMEJO ŽENSKE SO ROJENI V ZNAMENJU… ali HOROSKOP: VAM POGOSTO ZMANJKA VOLJE?