ASTRO PROFIL ZNANIH: IGOR MIKIĆ

Mikić Igor
Mikić Igor

Astro profil znanih: Igor Mikić, trener fitnesa, maneken, voditelj, radijski voditelj in raper

Predviden čas branja 6 minut

S Soncem v vodnarju je Igor neodvisen, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev. Njegov največji adut je širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne pozna predsodkov. Avtoriteta Igorja ne gane, ampak nanjo gleda z zanimanjem in popolnoma osredotočeno. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, odnos do človeštva je human in prijazen. Skuša delovati kot bojevita oseba, nekdo, ki bo svetu pokazal resnico. Na poslovnem področju potrebuje svobodo, delo si mora izbrati sam, prav tako delovni ritem in vse ostalo. Prav zaradi tega se pogosto odloča za samostojno dejavnost, ki je združljiva s svobodnim značajem.

Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno.

Igorjev duh je revolucionaren, obnašanje neobičajno, saj je rojen upornik. Upira se vsem družbenim pravilom, v skupinah, ki jih izbere za svoje, pa je prilagodljiv in potrpežljiv. Nenavadnost se odraža tudi v slogu oblačenja, ki je opazen in vedno v stilu. Spremlja ga dar, da je do sebe ravnodušen, to ravnodušnost pa spremljajo vedrina, čudaštvo, smisel za druženje, družbena predanost in smisel za skupinsko ustvarjanje.

Največji strah je strah pred izgubo samostojnosti ter izguba svobode, še posebej v partnerskih odnosih.

Sonce v VII. hiši nakazuje na poroko ali skupno življenje z osebo, ki je zelo inteligentna. Ta pozicija lahko povzroča težave pri vzpostavljanju ravnotežja notranjega strahu pred resnim razmerjem, po drugi strani pa zelo težko funkcionira sam, saj potrebuje bližino in globoko povezanost.

Ascendent ima Igor v levu, zato je zelo ponosen, a tudi dobrega srca, vitalen ter energičen.

Mikič Igor

Rad dominira, povsod se hitro znajde, včasih je malce domišljav. Dobro obvlada vsako situacijo, saj je zelo organiziran in prepričljiv. Privlačijo ga igre na srečo. Ljubezni je zelo naklonjen, kakor tudi lepoti, zabavi in luksuzu. Visoko vrednoti lepe obleke in dobro hrano. Igor zna v življenju resnično uživati, kar nakazuje pozicija Lune v znamenju bika. Vedno zna poskrbeti zase in zadovoljiti svoje sladke potrebe. Prepričan je vase, v svoje ideale in ima zelo močno voljo.

V svojem delovanju zna biti zelo previden, hkrati pa ga uporniška narava vodi k temu, da se drži svojih ciljev in principov. Ceni vse lepe stvari v življenju, še posebej gurmanske užitke. Ko je utrujen ali napet mu odgovarja mirna in meditativna glasba, v kateri najde svoje bistvo. Čustva intenzivno vplivajo na racionalno sprejemanje odločitev, kar označuje težje okoliščine na poti do uspeha.

Merkur v ribah je tisti, ki prebuja Igorjevo domišljijo, ljubeznivost in dobroto.

Čeprav premore številne zamisli in ideje, se večkrat izgubi v svoji bujni domišljiji in se s tem umakne realnosti. Zahtevno poslovno področje je zanj zelo kruto in preveč realno, da bi mu lahko z veseljem in motivacijo sledil. Zaradi potrebe po druženju ter sodelovanju, so vsa področja, tudi poslovno obarvana z raznimi poznanstvi in prijateljstvi. Konstruktiven način komunikacije mu prinaša obilje. Ima sposobnost videti, slišati ali opaziti stvari, ki jih drugi ne zaznavajo.

Trikotnik med Merkurjem in Plutonom podarja Igorju močan intelekt in globoko radovednost.

Je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiv. Spremljajo ga predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je Igor dober in kritičen opazovalec, hitro prebere vsako zgodbo.

Venera se v Igorjevi natalni karti nahaja v kozorogu, zato spoštuje tradicijo, družino, starost ter izkušnje.

Prepričan je, da zna sam zase najbolje poskrbeti in ne mara vmešavanja v svoje sisteme delovanja, ki pa nemalokrat niso združljivi z drugimi. Zadev se loteva celostno, vse ima lahko pod nadzorom. Njegova ljubezen je zvesta, iskrena, vendar ni najbolj globoka. Običajno pritegnete ženske s številnimi problemi, ki jih nato skuša diplomatsko reševati, namesto njih. Privlačijo ga osebe, starejše od njega, predvsem čustveno zrele in zanesljive, ki mu lahko zagotovijo varnost, ki jo želi.

Mikič Igor

Igor je oseba z močno voljo in temperamentom, dinamično ter strastno se podaja v uresničevanje svojih želja.

Strahove in ideje izraža odprto, sprejema tudi poraz. Ljubezen ga motivira, poganja in prestavlja smisel življenja. Želi osvajati, biti osvojen, pripadati in se nahajati v središču pozornosti. Spremlja ga tudi talent za improvizacijo. Neustavljivi šarm in romantičen pristop ga naredita nepozabnega ljubimca.

Mars v Ovnu nakazuje, da ima Igor močno energijo in sposobnost navdušenja, saj je neustrašen, ponosen, in nagnjen k razpravljanju.

Redko se znajde v zadregi, da bi zaprosil za pomoč, če pa se znajde v takšni situaciji, je to zanj veliko breme. Je zelo dejaven in ne pozna nobenih ovir. Spremlja ga močna samozavest, neodvisnost je zanj življenjsko pomembna. Izbira lepe, vendar ne pretirano ambiciozne ženske, ki mu sledijo tudi na intelektualni ravni. Ljubi konkurenco in vse, kar mu omogoča preverjanje ali dokazovanje, čeprav je prepričan, da je zmaga zagotovo njegova.

Igor ne mara odvisnosti od drugih, ter se ne zanaša nanje. Pogumno se skozi življenje podaja v pustolovščine. Želi voditi in ne slediti. O več stvareh razmišlja na globljem nivoju in pripravljen se je boriti za svoja prepričanja. Spremlja ga privlačna energija, ki očara skoraj vse in mu omogoča, da je v središču pozornosti. Všeč mu je pozornost, ki jo prejema za svoja dejanja in dela. S tem priznanjem in spoštovanjem drugih hrani svojo dušo.

Igorja lahko spremljate TUKAJ

Pripravljeno za Govori.se