Dnevni horoskop za soboto 15. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 15. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 15. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 15. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli si boste manjših novosti na srčnem področju, saj ste od obstoječih situacij že pošteno utrujeni. Čas je da začnete bolj gledati nase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Namesto zdrave prihodnosti vas bo vleklo v temno preteklost. Spomini bodo priplavali na plano.

horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 17:10 uri Luna preide v znamenje Raka

Skozi dan, ko je še Luna v znamenju Dvojčkov je pravi čas dobrodelnost in odlično komunikacijo. Radovednost, velikodušnost, toplina in vestnost bodo vaše stalne spremljevalke. Popoldan, ko Luna preide v znamenje Raka pa se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo.

Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj primerno je hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusna večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več.

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Gamal Abdel Naser, egiptovski predsednik
  • Josip Vandot, oče slovenskega junaka Kekca
  • Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice
  • Boris Tadić, srbski politik
  • Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega denarnega sklada. Rodil se je Aristoteles Sokrates Homer Onassis, grški ladjar in Josip Vandot, slovenski pisatelj. Umrla je Ivanka Anžič Klemenčič, prva slovenska poklicna novinarka in Vida Levstikova, slovenska igralka.

Kateri del dneva bo bolj naklonjen ljubezenskim zgodbam?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo ljubezni naklonjeno popoldne.

Katera znamenja zodiaka boste imela občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha?

Rojeni v ognjenih znamenjih boste imeli občutek, da vaše razpoloženje ves čas niha.

Preberite tudi: ČUSTVENI ZAPLETI IN PRETIRANA PRIČAKOVANJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne z luno v dvojčkih prinaša mnogo dobrih idej in določenih modrih rešitev. Aktivno se lahko lotite raziskovanja in skupinske dinamike, ki prinaša dolgoročen uspeh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo posledice lahko spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo, ki se vam bo obrestovala.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugotovili boste, da ste se motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno glede prijetnih dogodkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pot do vaših ciljev bo obarvana s trnjem. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in si poiskati rešitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko zanimivih in vznemirljivih situacij vas bo razvedrilo. Prihaja tudi veliko akcije, s katero boste premostili napetosti. Zaželite si kaj bolj konkretnega in uresničilo se bo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mirni boste in spet izredno dobro razpoloženi. Pri nakupih boste našli tisto, kar vam v tem trenutku ustreza. V ljubezni bodite zvečer, ko bo luna v raku dejavnejši in bolj odkriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaša telefonska številka bo neprestano zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak jih boste znali tudi iskreno nasmejati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste lahko popoldne, ko luna preide v raka naredili na področju ljubezni prave načrte za prihodnost. Po res iskrenem pogovoru boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Premalo ste pozorni na zdravje, zato nekoliko bolj pazite glede ustrezne prehrane. Nekdo bo pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam nikakor ne bo všeč. Ne jezite se preveč!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čaka vas še precej dela na sebi, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje ljubezenske cilje. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da razmišljate drugače.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Hrepeneli boste po širini. Tisti, ki ste prikovani na dom, boste spremljali dokumentarce o tujih deželah in sanjarili, kako bi jih čim prej obiskali. Dan bo zelo prijeten in spodbuden.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v dvojčkih v jutranjih urah obeta veliko strasti, čeprav vas bo vse skupaj celo nekoliko utrudilo. Radi bi si vzeli več časa tudi za druge dejavnosti, posebno za nekaj, kar omogoča boljše finančno stanje.

Vas zanima: KAKŠNE BARVE BO VAŠA DUŠA V 2022?