Dnevni horoskop za soboto 13. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 13. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 13. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 13. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Izkoristite energijo, ki vas bo usmerjala k zaključevanju ter strukturiranju. Presenečeni boste predvsem nad tistimi odgovori, ki prihajajo v vaše naročje ravno v pravem času.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati pravi smisel, tudi na področju čustev, kjer bo vse skupaj bolj jasno in prodorno.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Nikoli ne pusti spominom, da so veličastnejši od tvojih sanj in prihodnosti.

Doug Ivester
  • Marco Pantani, italijanski kolesar
  • Orlando Bloom, angleški igralec
  • Wolfgang Loitzl, avstrijski smučarski skakalec
  • Tim Matavž, slovenski nogometaš
  • Liam Hemsworth, avstralski filmski in televizijski igralec

Na današnji dan je v Ljubljani svetovna premiera Offenbachove opere Renske nimfe. Miki Miška se prvič pojavi v stripu. Rodil se je Brane Završan, slovenski igralec, šansonjer in Anton Tanc, slovenski pisatelj, pesnik. Prav tako se je rodil nekdanji alpski smučar Tomaž Čižman. Umrl je Heinz Leinfellner, avstrijski kipar in James Augustine Aloysius Joyce, irski pisatelj.

Kakšno energijo prinaša dnevni vpliv?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja optimizem, prepleten s spontanostjo.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč filozofirala?

V današnjem dnevu boste preveč filozofirali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE? ali MOŠKI, KAKO OSVOJITI KOZOROGINJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V določenem okolju se ne boste počutili najbolje, čeprav boste svojo zadrego in slabo voljo spretno skrivali. Nekoga od domačih nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko če ne boste iskreni in potrpežljivi vse skupaj obrne proti vam.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezensko življenje se bo zavrtelo v neugodno smer, še posebej, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega, raje poiščite pravi vzrok v svojih preteklih dejanjih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor se znajdete v napeti situaciji, nikar preveč trmasto ne vztrajajte. Raje se pogovorite in skupaj rešite problem. Oddolžite se z dejanji, kar pa ne bo tako zelo preprosto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikdo potrebuje več časa, da stvar preboli, zato nikar preveč ne drezajte v nekoga, ki še vedno ni rešil čustvene situaciji. Razumeti bo najbolj pomembno, prav tako je prav da zbrano prisluhnite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutljivost bo manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma boste skrbno oboroženi z odločnostjo. Zvečer vam bo prijetna oseba ogrela srce.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. Pri pomembni nalogi boste dokazali, kako sposobni ste.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v znamenju vodnarja boste odlično razpoloženi in spontano naravnani. Pozitivna pričakovanja bodo privabila k vam pozitivne misli in trenutek, ki vam bo še kako všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Trenutna čustvena situacija vas žal malce utruja, zato se boste želeli usmeriti v nekaj novega, nekaj kar je bolj zabavno in ne diši po obveznostih. Zvečer vam bo ugajala razposajena družba.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa delovno aktivni, boste imeli v mislih ves čas prisotno željo, da se v večernih urah posvetite svojemu telesu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izkazalo se bo, da vas je nekaj skrbelo po nepotrebnem. Končno lahko osebnostno napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične novice.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo potreboval vašo bližino in nasvete, zato se odzovite in priskočite na pomoč. Previdni bodite glede finančnega področja, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2024 ali Mesečni horoskop JANUAR 2024