SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE?

Ne pozabite, da zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost.
Ne pozabite, da zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost.

Ne pozabite, da zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost.

Predviden čas branja 4 minute

Ste edina oseba, v družbi katere morate preživeti celo življenje. Zato je pametno, da ste prav tak človek, s kakršnim bi radi preživeli preostanek življenja. To pomeni, da morate nenehno rasti ter izpolnjevati svoje sposobnosti. Če ostajate ves čas enaki, boste sčasoma verjetno postali nezadovoljni s sabo, in tudi drugi najverjetneje ne bodo več uživali v vaši družbi. V življenju boste doživljali spremembe le, če se boste trudili za svojo rast, navznoter in na zunaj.

Merilo za rast ni le uspeh in ukvarjanje s seboj. K rasti sodi tudi sadje vse, kar prispevate k boljšemu življenju v svoji družini in družbi nasploh. To sta najboljši merili za vašo rast.  Sadove vašega uspeha morajo uživati tudi vaši bližnji, ne le vi. Vaša radodarnost razkriva preprostega, iskrenega človeka. Nič več niste obremenjeni s svojo osebnostjo. Vedno bolj se razdajate v tem smislu, da omogočate drugim tisto, kar potrebujejo ali prosijo.

Ne pozabite, da zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost.

Še naprej rastite in živite kot jablana. Če kot ustvarjalec ne boste prevzeli odgovornosti za vse, kar se dogaja v vašem življenju, boste še naprej živeli skladno s tem, kar je v vaši podzavesti. In vaš prispevek življenju bo ničen. Vaš um je odličen inštrument. Njegove moči so neizmerne. Ko ga boste raziskovali, vas bo osupnilo, kaj vse se skriva v njem. Najlepše pri tem pa je, da ga lahko v celoti nadzorujete, če seveda želite.

Seveda boste morali biti nenehno pozorni nanj, da boste izvabili iz njega vse svoje prikrite sposobnosti, a je vredno truda. V vas se namreč skrivajo nesluteno znanje, mojstrstvo in ustvarjalnost. Os vas je odvisno, ali jih boste prebudili ali pa pustili še naprej spati. Skrbite za svojo rast. Berite, poslušajte, spremljajte vse, ob čemer bi se lahko še bolj izobrazili in poglobili svoje znanje. Sprejmite pomoč od zunaj, da se boste laže prebudili.

Svoboden duh ste, iskrica življenjske sile in ustvarjalna moč zavesti, ki je povsem svobodna. Toda v tem trenutku ste priklenjeni na telo in na kraju, ki mu pravimo svet. Ustavite se, vzemite si čas in razmislite o prejšnjem stavku. Poskušajte doumeti njegovo resničnost. Življenje lahko razumete kot igro zavesti. Njem cilj je, da postanete igralec na odru življenja, svobodno bitje, ki se samostojno odloča za to, kakšne bodo njegove izkušnje.

Ne pozabite, da zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost.

Zavestno in podzavestno ustvarjate svojo resničnost. Vedno je bilo tako, in tako tudi vedno bo. Tako nam je namenjeno. Bistvo življenja je, da se izmotate iz labirinta uma in spoznate, kdo ste in kaj ste. Če hočete gospodovati svojemu življenju, morate najprej gospodovati svojemu umu. Zelo pomembno je tudi, da vnesete v svoje življenje red in disciplino. Le tako si boste lahko postavljali vedno nove cilje in jih tudi uspešno uresničevali.

Svet vam ponuja številne radostne in vznemirljive dogodivščine, ne glede na vašo starost, bogastvo, družbeno okolje in ne glede na vašo preteklost. Spoznajte, česa ne marate, in določite, kaj bi radi. Odločite se, da boste postali popolnoma odgovorni, zavesti,  in popolnoma srečni. Odločite se, nato pa ukrepajte. Zdaj je pravi čas. Tudi kaj je primeren. Postanite takšni, kot veste, da ste. Naj bo vaše življenje polno. Izpolnite svoje sposobnosti. Spoznajte se. 

Preberite tudi SPOZNAJTE SVOJO OSEBNOST in KAKO PREMAGATI NARCIZEM?