Dnevni horoskop za soboto 12. februarja 2022

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za soboto 12. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 12. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Finance tokrat ne bodo najbolj pomembne, najbolj pomembno vam bo, da svoje delo opravljate z veseljem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na ljubezenskem področju se ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 00:26 uri preide Luna v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Kaj pravi horoskop za soboto 12. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik
  • Princesa Astrid Norveška
  • Ana Pavlovna Pavlova, ruska plesalka
  • Aiken Veronika Prosenc, slovenska režiserka
  • Jennifer Stone, ameriška filmska igralka

Na današnji dan v veljavo stopi Prespanski sporazum, s katerim se država Makedonija uradno preimenuje v Severno Makedonijo in razreši dolgoletni spor o imenu z Grčijo. Christian Dior v Parizu prvič predstavi kolekcijo oblačil v slogu new look. Rodil se je Louis Renault, francoski industrialec. Rodil se je tudi Charles Darwin in predsednik ZDA Abraham Lincoln. Umrl je Kurt Lewin, nemški psiholog in Alma Sodnik, slovenska filozofinja. Prav tako je umrl slovenski pesnik Ivan Rob.

Ljudje smo večinoma toliko srečni, kolikor hočemo biti.

Abraham Lincoln
Kaj je tisto, kar je danes smotrno narediti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je zaradi nežne energije smotrno prepustiti čustvenim vibracijam.

Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: BRALKA MAŠA SE NE MORE ODLOČITI ALI IZBRATI KARIERO ALI LJUBEZEN? ali KAKO ZAČETI PRIJATELJSKI ODNOS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Končno boste s pomočjo lune v raku naredili velik napredek na območju osebnostne rasti. Lažje kot v preteklih dneh boste lahko uskladili čustva z nekoliko bolj racionalnim pogledom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z ljudmi boste zaradi topline in sočutja, ki ju prinaša luna v raku hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, s katerimi boste razjasnili pomembne ter manj pomembne zadeve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v raku bo delovala na vas precej dramatično, zato se lahko odnosi z družinskimi člani ali prijatelji precej zapletejo. Vaš način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste očitali, da se moti, a kaj, ko bo znal zbrati dokaze, da vam pokaže nasprotno. Odločili se boste, da si boste spočili in si ponovno nabrali energije za prihodnje dni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Romantičen korak bo kot nalašč za to, da vas prijetno vznemiri ter popelje v čarobno radost ljubezni. Bolj pomembna vam bo globina, ki jo boste s pomočjo lune v raku znali ujeti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Hiteli boste, saj vas bo spremljal občutek, da ničesar ne smete zamuditi. Pazite pri vožnji. Prav tako boste spet preveč zapravljivi, potem se vedno znova jezite nase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odnosi bodo zaradi vpliva luna v raku vznemirljivi, pa tudi napeti in zahtevnejši, kot ste jih vajeni običajno. Uporabite prijetne besede in nikar preveč ne izzivajte sogovornika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno zanimiv preobrat vas bo prijetno presenetil. Sprva boste sicer zadržani, v resnici pa številni čakajo le na vašo odločitev, zato čim bolj pohitite s svojo odločitvijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste precej občutljivi na čustvenem področju. Prav možno je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov in vas je le vznemirjalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se vas bo dotaknilo bolj, kot ste upali, to je razlog, da začnete novo poglavje, posebno glede nekega izpopolnjevanja ali v ljubezenskih odnosih, kjer očitno še ni vse tako kot mora biti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Življenje bo zahtevalo od vas, da kljub temu, da bi želeli le uživati iščete možnosti za zaslužek ali nove možnosti, povezane z materialnim odnosom. V družinskih odnosih bo veliko nedorečenosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste razčistili z določenim odnosom, saj vam energije, ki so trenutno prisotne nikakor ne ustrezajo. Luna v raku vas vodi v neverjetno globino, ki se bo izkazala za pravo odločitev.

Vas zanima: KAKO LUNINE MENE VPLIVAJO NA VAŠ SPOLNI NAGON? ali VERJAMITE V DOBRO IN ZGODILO SE VAM BO