Dnevni horoskop za soboto 10. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 10. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 10. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 10. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Raje z energijo Zadnjega krajca sprejmite vse kar vas trenutno obdaja, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Že iz navade boste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes ob 21.31 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Vsi sijemo, tako kot Luna, in Zvezda, in Sonce.

John Lennon

KATERO BARVO IZBRATI V POLETNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Edward Osborne Wilson, ameriški biolog
  • João Gilberto, brazilski pevec in kitarist
  • Vic Elford, britanski avtomobilski dirkač
  • Beno Lapajne, slovenski rokometaš
  • Risto Jussilainen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan po 79 dnevih se končajo Natovi napadi na ZR Jugoslavijo. V Ljubljani se odprejo Križanke. Izolirana genska zasnova dinozavrov. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Rodil se je Princ Filip, vojvoda Edinburški, mož kraljice Elizabete II. in Princesa Magdalena, vojvodinja Hälsinglandska, Gästriklandska. Rodila se je tudi Frances Ethel Gumm – Judy Garland, ameriška filmska igralka. Umrl je Ray Charles, ameriški pevec soula in Antoni Gaudí, katalonski arhitekt.

Česa se boste danes razveselili?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo odgovori na vaša vprašanja ter težnja po višjem znanju.

Katera znamenja zodiaka lahko občutite ohladitev na področju čustev?

Danes lahko ohladitev na čustvenem področju občutite rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: PREPRIČANJE JE MISEL, KI SE JE OKLEPATE IN JI GLOBOKO VERJAMETE ali ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAGNJENE K PRIDOBIVANJU ODVEČNE TEŽE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v znamenju rib, ki prodira počasi, se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo naklonjen tudi na področju čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Stanje v družinskem okolju bo kmalu doseglo dno, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se s pomočjo nežnih vibracij pogovorite in skupaj razčistite vse kar ni rešeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu enostavno ne morete izogniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev zaradi nakopičenih dvomov, ki jih prebuja energija lune v ribah strah znova narašča. Potrudite se in si olajšajte zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da podajo svoje mnenje. Doma boste spet dokazali, kako zanesljivi ste.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutljivost bo kljub energiji lune v ribah manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo, ki jo boste spretno uporabili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomembno je, da si vzamete dovolj časa zase. Čeprav boste večino časa vi tisti, ki boste pomagali drugim, se naučite reči ne in se raje bolj intenzivno posvetite svojemu telesu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dokazali boste, da ste sposobni motivirati tudi tiste najbolj kompleksne posameznike. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti. Izogibajte pa se dejavnostim, ki bi vas lahko psihično izmučile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo bo potreboval bližino in nasvete. Želeli si boste dobre družbe, da vas nekoliko sprosti in vam da dodatne energije, ne boste pa sposobni prenašati večjih obremenitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite previdni na področju financ, naj vas mamljiv izdelek ne prepriča prehitro, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek denarja. Izognite se nepotrebnim zapletom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izkazalo se bo, da vas je glede nekoga ki vam veliko pomeni skrbelo po nepotrebnem. Že to, da dvomite ni prav, saj bo nekdo poskrbel, da vam bo kmalu jasno, kaj se je v resnici zgodilo.

Vas zanima: SAMOZAUPANJE JE KLJUČ DO POZITIVNE SAMOPODOBE ali KAKO SE SOOČITI Z NOTRANJIM KRITIKOM?