KATERO BARVO IZBRATI V POLETNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Ženske, s katero barvo bi se morale v poletju povezati glede na znamenje zodiaka?
Ženske, s katero barvo bi se morale v poletju povezati glede na znamenje zodiaka?

Ženske, s katero barvo bi se morale v poletju povezati glede na znamenje zodiaka?

Predviden čas branja 7 minut

Želja po lepoti in estetski kriteriji sovpadajo z barvami, v katerih se vsaka izmed nas počuti drugače. Barve imajo z vami močno povezavo, saj predstavljajo direkten izvor energije. Vsako obdobje prinaša svoje energije, poletje ki je pred nami, bo spremljala energija Venere v levu, zato boste stilu oblačenja in pravi izbiri barv tokrat namenili še več pozornosti kot običajno. Katera barva pa je tista, s katero boste v poletnih dneh najbolj sodelovali in si z njo pomagali do boljšega počutja, glede na vaše astrološko znamenje?

OVNICA

 • VIJOLIČNA, ki prebuja DUHOVNOST.

Vijolična je barva, s katero se boste ovnice v poletnih dneh uskladile. Z njo boste premagale notranji nemir in napetost, hkrati pa vam lahko njena vibracija pomaga pri  umiritvi, pomanjkanju ustvarjalnosti, ter takrat, ko se soočate z nizkimi ideali ter nihanjem razpoloženja. V vijolični boste ovnice delovale bolj umirjeno, zato jo uporabite tudi na sestanku. Odtenki vijolične so pravi trend, zato si pogumno kupite kakšen kos oblačila v tej barvi.

BIKICA

 • MODRA BARVA, ki prebuja RESNICO.

Modra barva je povezana z mentalnim in živčnim sistemom, zato vam lahko pomaga poiskati pravo ravnovesje, po katerem ves čas hrepenite. Vibracija modre vam bo pomagala, ko boste zaznavali občutljivost, nepraktičnost, sebičnost, nesprejemljivost in nezaupanje. Modra simbolizira najvišje vrednote, zato vam lahko priskoči na pomoč tudi na poti k hitrejšemu duhovnemu razvoju. Aj če bi se tokrat odločile za kopalke v modri barvi?

DVOJČICA

 • SVETLO MODRA BARVA, ki prebuja MODROST.

Dvojčice, da bodo poletni dnevi čim lepši, izberite oblačila in druge dodatke v svetlo modri barvi. Povezujemo jo z nebom in vodo, zato bo na plaži odlična sopotnica tudi v obliki raznih modnih dodatkov. Z njeno svežino si boste kjerkoli boste pričarali prijeten poletni utrip. Zaradi svoje čistosti in bistrosti simbolizira tudi iskrenost, naklonjenost, zvestobo in ljubezen. V poletnih dneh vam bo godilo, da niste takoj opažene, zato bo svetlo modra odlična izbira.

RAKICA

 • ORANŽNA BARVA, ki prebuja ZRELOST.

Oranžna barva ni samo za najbolj pogumne.  V poletnih dneh bo, če se boste z njo povezali prebujala ustvarjalnost, vitalnost in energijo, ki omogoča, da je življenje polno radosti. Oranžna vpliva blagodejno še posebej na težave psihičnega izvora, zato je za rakico, ki je zelo občutljiva lahko v poletnih dneh prava rešitev. Podarila vam bo tudi gibčnost, vsestranskost, živahnost in tekmovalen duh, ki ga redko spustite na plano.

LEVINJA

 • SIVA, ki prebuja NOTRANJI MIR.

Levinje, v poletnih dneh si boste zaželele umiriti se, skriti se pred negativnimi vibracijami, zato bo siva odlična izbira. Z oblačili in dodatki v sivih odtenkih boste na vsakem koraku delovali urejeno in elegantno. Pogumnemu in navihanemu karakterju bo siva dodala nekaj resnosti. S to barvo se boste levinje pomaknile v ozadje, delovale boste skromno, kar lahko marsikoga preseneti.

DEVICA

 • RUMENA BARVA, ki prebuja RADOST.

Device, v poletnih dneh se boste ozirale za rumenimi odtenki. Rumena barva bo osvetlila vašo skrbno začrtano pot, vam dala energijo in vas spomnila, kako je vse lažje, če delujete optimistično. Z njeno pomočjo se boste na globlji ravni lažje soočali s problematično kožo, čustvenimi problemi, diabetesom in spodnjim delom trebuha. Ker je rumena tesno povezana s svetlobo in toploto, dovolite, da ogreje tudi vaše srce.

TEHTNICA

 • KARMIN RDEČA BARVA, ki prebuja PREOBRAZBE.

Karmin rdeča barva lahko tehtnici omogoči, da preneha z nihanjem in se zazre v prihodnost. Njena vibracija je povezana s srčno žlezo in možgani, zato bo tehtnica oblečena v karmin rdečo povečala možnost premagovati mentalne ovire in bolezni ter karmične, vzročno posledične odnose. Končno bo brez dvomov znala izraziti močne potenciale, saj barva predstavlja preporod. Soočila se bo tudi z razkazovanjem lastne moči, kar jo lahko hitreje popelje do cilja.

ŠKORPIJONKA

 • RJAVA, ki prebuja STABILNOST.

Škorpijonka si bo v poletnih dneh z izbiro rjave v vseh odtenkih izboljšala možnosti na več področjih. V rjavi jo bodo jemali bolj resno, prav tako ne bo tako hitro izgubila živcev in potrpljenja. V rjavih oblačilih bo delovala izredno estetsko, prav tako je ta barva primerna za kopalke in razne poletne dodatke. Rjava barva bo ravno do ustrezne mere  pogasila njeno neustavljivo strast in v ospredje postavila razumsko dojemanje in delovanje.

STRELKA

 • ČRNA BARVA, ki prebuja ELEGANCO.

Čeprav večina meni, da je črna barva bremena in žalosti, se modni svet s tem nikakor ne strinja. Črna bo za strelko odlična izbira v poletnih dneh še posebej takrat, je odlična izbira tudi takrat, ko si bo želela svojega miru, ter se distancirati od okolja. Asociacija črne barve v pozitivnem smislu je moč, prepletena z večno eleganco, kar bo strelko navdušilo, saj bodo spremembo opazili tudi tisti, ki so zanjo pomembni. Črna barva bo strelki tam, kjer se želi skriti, pomagala da se lahko umakne.

KOZOROGINJA

 • BELA, ki prebuja NEŽNOST.

Kozoroginja bo v poletnih dneh hrepenela po čisti energiji in svežini. Bela, ki pomeni mnogo več kot barva in je močno zastopana tudi v tradicionalni simboliki, bo v toplih dneh njena popotnica. Bela obleka jo bo spremenila v boginjo in ji dodala tisti kanček nežnosti in krhkosti, po katerem hrepenijo moški v njeni bližini. Simbolizira eleganco in nedolžnost, zato se bo kozoroginja, ko se bo oblekla v belo, prelevila v bolj nežno, prikupno žensko. Z belim spodnjim perilom ali kopalkami lahko izpostavili svoje lepo telo.

VODNARKA

 • ZELENA BARVA, ki prebuja RAVNOVESJE.

Zelena barva je barva harmonije in zdravljenja, povezana je s krvjo, srcem, želodcem in hipofizo. Vodnarka bo z zelenimi odtenki prebudila vitalnost in mladosten videz. Če se bo znašla v primežu stresa ali v težavah bo z uporabo zelene barve uravnovesila in umirila svojo dušo in telo. Z zeleno bo lažje premagala neusklajenost, tesnobo, črevesne in želodčne težave. Prav tako ji bo energija zelene barve ustrezala v domačem okolju.

RIBICA

 • RDEČA, ki prebuja POGUM.

Ribice se rdeče in njenih odtenkov običajno izogibate, sedaj pa prihaja čas za veliko spremembo. Z rdečimi oblačili boste presenečali, se želeli izpostaviti, prav tako boste lažje prebudili pogum. Priklopite se na njeno živahnost in močno energijo. V kolikor nimate dovolj poguma za rdečo oblekico, si vsaj nohte in ustnice okrasite z rdečo barvo. Rdeča bo prav tako poskrbela, da bo skozi poletje samozavest na višjem nivoju.

Preberite tudi VPLIV BARV NA POČUTJE IN DELOVANJE TELESA in UČINEK BARVE NA ČLOVEŠKO OSEBNOST