Dnevni horoskop za soboto 1. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 1. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 1. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 1. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razbremenitve vseh nalog ste si želeli že nekaj časa, danes pa je čas, da si privoščite krajši počitek.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo, saj vas ovire ne bodo ustavljale.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023

Danes praznuje Urša Drofenik: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je odprta, temperamentna in vedno prepričana v svoj prav. Zna se boriti za dobre rezultate in uspeh, ter ne odneha ob začetnih težavah. Pogum, ki ga premore, jo rešuje tudi v kočljivih situacijah. Je očarljiva, topla in da, tudi teatralna. Seveda tudi ambiciozna, borbena in eksplozivna.

Luno ima v znamenju Bika. Njeni vtisi so močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave. Ne glede na to, so drugi ljudje okoli nje enostavno srečni, da jo imajo, in čeprav veliko zahteva od vseh, jim tudi daje neskončno razumevanja in kakovost svojih odnosov resnično ceni. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Nenehno se nahaja v gibanju ter uživa v športnih dejavnostih.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

Karel Čapek

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj
  • Miodrag Petrović-Čkalja, srbski igralec
  • Susan Boyle, škotska pevka
  • Ivano Balić, hrvaški rokometaš
  • Bjørn Einar Romøren, norveški smučarski skakalec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno podjetje Apple Inc. Bila je ustanovljena tokijska borza. Ameriški predsednik Richard Nixon je podpisal zakon, ki je prepovedal oglaševanje cigaret. Rodil se je Milan Kundera, češko-francoski pisatelj in Toširo Mifune, japonski filmski igralec. Umrl je slovenski slikar Lovro Janša in Giuditta Pasta, italijanska operna pevka.

Kakšno bo danes počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo misli budne, čustva skladna in vi zadovoljni.

Kaj vas lahko danes preseneti?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo odgovori na vaša vprašanja ter težnja po višjem znanju.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINŠA OBDOBJE PLUTONA V VODNARJU? ali Mesečni horoskop APRIL 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čaka vas zaplet, ki se ga boste zavedali, ampak se ne boste preveč obremenjevali saj boste prepričani, da se bo vse rešilo ob za vas pravem času. Prav je da zaupate vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S pomočjo energije lune v levu se bodo vse zadeve, ki so vas še pred kratim skrbele uredile in sestavile. Prihaja čas zaupanja ter vere v to, da se bo vse obrnilo v pravo smer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub temu, da ste se potrudili, vam nekaj pomembnega ne bo uspelo, zato je čas, da zaprosite za pomoč, ter se nehate obremenjevati. Samski se preveč vračate v stare zgodbe, kar vas vleče navzdol.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spomini bodo obudili čustva, ki vam bodo kljub pogumni luni v levu oteževala delovanje. Nikar ne pretiravajte, saj bi s tem izginilo ravnotežje, po katerem hrepenite že nekaj časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sreča bo zaradi lune v vašem znamenju na vaši strani. Na dan prihaja vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki vam bo pomagala, da boste dober steber tudi za druge.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na zadevo, ki se bo odvijala v domačem okolju bi bilo potrebno pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota. Pomislite še enkrat in se raje z nekom pošalite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trenutno še niste pripravljeni na čustveno soočenje, zato ne prehitevajte časa. Preveč ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo. Prav tako vam ni jasno, kam se je umaknila vsa spontanost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razveselile vas bodo novice, ki jih boste slišali od prijateljev. Pogrešate več zabave zato boste predlagali nepričakovano srečanje. Tako boste prepričljivi, da se vam bodo težko uprli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v levu boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga močno zmoti. Situacija, ki vam ne bo najbolj všeč, bo izgledala popolnoma drugače, kot običajno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne obljubljajte nečesa, v kar niste povsem prepričani. Vaša pričakovanja bodo z ugodno energijo leva izpolnjena.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Posledice pretiranega optimizma vas bodo prepričale, da je zopet pravi čas za odklop. Dovolite si početi zadeve, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo obzorja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odgovornost naj malce počaka, saj vas bodo mikale prijetne dogodivščine, prav tako vam bo ustrezal ležeren počitek. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu ali zanimivi knjigi.

Vas zanima: KAKO SE RAZLIKUJETA EGO IN DUŠA? ali ZAKAJ JE PRIPOROČLJIVO UŽIVATI ČEMAŽ?