Dnevni horoskop za ponedeljek 31. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 31. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 31. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Motivacija in vztrajnost bosta na višku, zato nikar ne iščite izgovorov. Predvidevanje želja in potreb drugih je lahko danes vaša pomembna vstopnica za uspeh.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite bolj izvirni in premišljeni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje.   

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Vezani smo na ocean. Kadar gremo na morje, morda jadrati, morda le opazovati – gremo nazaj tja, od koder smo prišli.

John F. Kennedy

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Samo Fakin, slovenski zdravnik in politik

Joanne Kathleen Rowling, britanska pisateljica

Manca Ogorevc, slovenska igralka

Jevgenij Malkin, ruski hokejist

Tadej Mazej, slovenski rokometaš

Na današnji dan z namernim strmoglavljenjem plovila Lunar Prospector na površje Lune NASA konča njegovo iskanje zamrznjene vode na Lunini površini. NASA objavi slovito fotografijo »obraza na Marsu«, ki jo posname Viking 1. astronavti z odprave Apollo 15 se kot prvi popeljejo po Luni z vozilom. Italija prizna slovensko nasledstvo Osimskih sporazumov. Z odprtjem prekopa Maina – Donava omogočen ladijski promet med Severnim in Črnim morjem. Rodil se je Rado Murnik, slovenski pisatelj in Gustav Šilih, slovenski pisatelj. Umrl je Denis Diderot, francoski pisatelj, filozof in Luka Čeč, slovenski jamar.

Na katerem področju boste danes želeli nadoknaditi vse zamujeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na poslovnem področju želeli nadoknaditi vse zamujeno. 

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Preberite tudi: HOROSKOP: ZNAMENJA, KI ZNAJO PRIZNATI SVOJE SLABOSTI ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težje mentalne obremenitve se vas ne bodo več dotaknile, saj boste prepričani, da si po napornih dneh zaslužite obilje. Znali se boste igrivo nasmehniti in prisluhniti tistim, ki vas bodo potrebovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne pozabite, da vas lahko nekdo, če boste preveč mencali prehiti, kar bo intenzivno vplivalo na duševno počutje. Preko trdega dela in nepredvidljivih ovir lahko pridete do novih spoznanj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V smeri, da ohranite duševno zdravje v čim boljšem stanju, se izogibajte nepotrebnim težavam, ter delujte brez odvečnih napetosti. Najbolj pomembno bo, da se boste znali tudi sprostiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor se že nekaj časa trudite za boljše pogoje pri delu, si lahko tokrat z energijo lune v kozorogu, v kolikor se boste postavili zase obetate bolj ugodno situacijo, nekateri pa tudi izboljšanje financ.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijetna misel se bo dopolnila z igrivimi idejami, kar vas usmerja proti boljšim možnostim za napredek. Usmerili se boste v dobrodelna dejanja, ki vas bodo navdihnila z zadovoljstvom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Upočasnjen napredek lahko povzroči frustracije in negativne misli. Pri svojih ciljih in željah morate biti bolj trmasti ter vztrajni. Povežite se z energijo lune v kozorogu, ki vam to lahko omogoči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija lune v kozorogu vključuje prevzemanje odgovornosti, ter pot v bolj resne zaključke, kar vas lahko obremeni. Na kariernem področju se boste večkrat počutili, kot da ste sami za vse.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če začnete delovati bolj pristno ter se izognete materialnim sferam vam bo to prineslo veliko dobrega na vseh področjih. Ključna bodo tista spoznanja, ki jih boste z veseljem realizirali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker ste optimistični, boste lahko delali to kar boste želeli ter se soočali z vsem, kar se vam bo zgodilo na lažji način. Želeli se boste družiti s podobno mislečimi, ter izmenjati mnenja na iskren način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Upanje umre zadnje, to boste spoznali, ko se boste odločno usmerili v nekaj, kar ste mislili, da je že za vami. Z novimi prijemi ter predvsem z vztrajnim načinom delovanja boste vse skupaj uredili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na sodelavce boste lahko tokrat močno vplivali. Ko boste sprejeli vsa sporočila, se boste podali v sveže energije, pripravljeni na čudovito nadaljevanje ter še slajši vonj po zmagi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno prihaja priložnost, da začnete nekaj novega ter da pokažete, česa ste sposobni, ko se za nekaj trdno odločite. Obeta se vam tudi razmišljanje o korenitih spremembah na področju financ.

Vas zanima: KAJ JE V PARTNERSKEM ODNOSU NAJPOMEMBNEJŠE? ali TEDENSKI LUNIN VPLIV