LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Venera se bo v avgustu gibala retrogradno v znamenju leva. Ko gre za razmislek in revizijo, ne bodite prestrašen posameznik ali posameznica, ki v mislih kuje negativne scenarije, ampak se iskreno soočite. Lažje boste prepoznali zgodbo, ki ste jo o ljubezni napisali do sedaj in se odločili, ali ste pripravljeni sprejeti zaplet ali pa scenarij zažgati in ga napisati na novo. Retrogradna Venera v levu vam omogoča, da prepoznate, kaj vam prinaša neizmerno veselje. Njena mladostna ter pogumna energija vam lahko pomaga tudi pri iskanju ustvarjalnih rešitev denarnih zadev ter razreševanju in sproščanju konfliktov s tistimi, ki so vam blizu. Retrogradna Venera bo imela najbolj intenziven vpliv na bike, leve, škorpijone ter vodnarje. Na trenutke boste prekipevali od strasti, želeli si boste biti povabljeni, pohvaljeni, v kolikor se to ne bo zgodilo, se lahko pojavi močan občutek nemoči. Preberite več

Mars se bo do 27. avgusta nahajal v devici, nato prehaja v znamenje tehtnice.

Ko gre za odnose, boste da se odprete potrebovali več časa, prav tako boste bolj previdni in celo malce sumničavi. Vpliv slovi po svoji skromnosti ter pronicljivosti, zato boste na področju čustev veliko bolj izbirčni. Potrebovali boste spodbudo, da izstopite iz cone udobja. Nekdo, ki vam lahko ponudi stabilnost in predanost ter deluje praktično in razumsko bo točno to, kar si želite ob sebi. Naučiti se prepustiti, se bolj sprostiti in biti spontan bodo težke naloge, ki jih marsikdo tokrat ne bo sposoben osvojiti.

OVEN

Z veseljem se boste v začetku avgusta kljub vsem opozorilom, da je na delu retrogradna Venera poglobili v določen odnos, pomagal vam bo pogum, prepleten z željo, da želite črno na belem. Zelo potrpežljivo boste čakali na odločitev, ki vas bo pomirila in presenetila v ugodni smeri. Samski ovni in ovnice, na umirjen način boste prišli do zaključka, da vam določene zadeve niso namenjene, zato se boste sprijaznili z dejstvi. Prijetni dnevi v zadnjem delu avgusta prinašajo nasmeh na vaše ustnice in širšo paleto ljubezenskih dogodkov. Ne bojte se iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru potrebno izpostaviti, da si izborite to kar vam ustreza.

BIK

V začetku avgusta bodo izstopale družinske zadeve, ki jih lahko zaostri vpliv retrogradne Venere. Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Prav tako boste brskali in raziskovali tisto, kar bi bilo bolj smiselno pustiti pri miru. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v sredini meseca, ko bo na sporedu več spontanosti, zabave in razigranih trenutkov. Samski biki in bikice boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh. Vezni, skrbi in moteč spanec vam bo v zadnjih dneh avgusta povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki vam bo razjasnil tisto, česar sami ne vidite.

DVOJČKA

Z energijo Sonca v znamenju leva pričakujte v začetku avgusta več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi nemirnega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste optimistični in tako zelo polni sami sebe. Od ljubljene osebe boste zahtevali določene odgovore, povezane s prihodnostjo, vendarle bo bolj modro, da razumete da potrebuje čas in berete med vrsticami. V zadnji del avgusta, ki ga bo spremljala energija Sonca v znamenju device, boste zakorakali nekoliko obremenjeni in nesamozavestni. Prišli boste do spoznanja, da se izmed vseh ljudi, ki vas obkrožajo ne morete zanesti na nikogar, ki bi mu lahko zaupali nekaj kar vas v podzavesti razžira. Nima smisla, da se zapirate vase, raje se usmerite v kakšno aktivnost.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

RAK

V avgust se boste zaradi retrogradne Venere, ki se bo dotaknila psihičnega stanja podali občutljivi in konfliktni, zato boste svojo jezo in razočaranje stresali na tiste, ki jih boste srečali. Intenzivno boste vezani raki in rakice sredi meseca razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je obtičal na točki, ki vam ni najbolj všeč. Morda bi bilo modro, da naredite prvi korak in priznate svoje napake, kar vam bo olajšalo dušo. Nikar pa ne iščite bližnjic in se ne spuščajte v nepreverjene zgodbe. V zadnjem delu avgusta se bodo končno uredile zadeve, povezane s področjem čustev. Pred seboj boste videli samo ravno pot in na njej prijetne trenutke, ki vam bodo na področju čustev povrnili upanje.

LEV

Iskrenost, ki jo bo vpliv Sonca v vašem znamenju v začetku avgusta še okrepil bo na področju ljubezni igrala veliko vlogo. Zelo boste neposredni, kar bo všeč osebi, ki vas opazuje že nekaj časa, saj boste storili zanimiv korak, ki vaju lahko zbliža. Vezani levi in levinje, v sredini meseca se varujte razpršenih misli, saj boste, ko bo potrebno pokazati odgovorno stran nekoliko zmedeni. Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja z ljubljeno osebo. Samski, v zadnjem delu avgusta bo potrebno narediti korak naprej k novim dogodivščinam. Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po neznanem terenu, kjer lahko pričakujete mamljivo osebo, ki bo vredna greha.

DEVICA

Poskusite v začetku avgusta, ko vam bo nagajal vpliv retrogradne Venere obvladati sume in dvome, ki vam le rišejo izkrivljeno sliko. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se ne poslužujte ugibanj. Bolj pozorno poslušajte, manj govorite, le tako se boste rešili iz zagate, ki vam ni prav nič všeč, ter dobili odgovore na svoja vprašanja. Zapomnite si, da solze ne bodo rešile ničesar, zato se nikar ne smilite sami sebi v nedogled. Za samske device bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v mesecu, ko boste zaradi energije Sonca v svojem znamenju bolj samozavestni. Zmenki se bodo vrstili, tudi če boste, kot je zapisano v vaši naravi bolj zahtevni. Če se že dolgo nahajate v razmerju, boste prišli do pomembnih ter smiselnih zaključkov.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

Ljubezen bo v začetku avgusta, kljub temu da vas bo na trenutke jezila retrogradna Venera obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične podvige. Vezni boste preko dejanj prebujali dostojnost in spoštovanje, zato lahko pričakujete dodatno stabilizacijo odnosa. Tisti, ki že nekaj časa dvomite kaj storiti, v avgustu za prekinitev razmerja ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati in morda poskusiti zadeve analizirati ter razčistiti. Pazite na besede, ki jih boste izrekli. Želje bodo presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve še naprej odvijale v negativni smeri. V zadnjih dneh avgusta boste zaradi Sonca v devici bolj stabilni, odločni in usmerjeni v to, da se imate v dvoje kar se da lepo.

ŠKORPIJON

V začetku avgusta vam nič ne bo odgovarjalo. Po eni strani boste iskali samoto, ki vas bo začela hitro dolgočasiti, po drugi strani se boste podali v druženje, kjer vam bo vedno nekdo šel na živce. Veliko lažje vam bo, če boste razmislili v čem je težava in si priznali da drugi niso krivi za vaše počutje. V sredini avgusta boste tako samski, kot tudi vezani hrepeneli po nežnosti in globokih pogovorih. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prebudi notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, saj se bo stanje na področju ljubezni konec avgusta izboljšalo. Pričakujete lahko zbranost in odločnost na vseh področjih, ter strast in boljše pogoje v ljubezni.

STRELEC

Skrajni čas je, da v začetku avgusta, kljub temu na števila opozorila, da je prisotna retrogradna Venera naredite prvi korak na čustvenem področju in ne čakate na njegovo ali njeno pobudo, saj je morda ne boste dočakali. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč hudomušen nasmešek, ki vas nikoli ne pusti na cedilu. Tudi pri tistih, ki ste v razmerju strahovi počasi izginjajo iz obzorja, kljub temu pa spoštujte določene meje, ki so postavljene, čeprav vas bo sredi meseca močno mikalo, da bi spontano nekam pobegnili. V zadnjem delu avgusta, ko se bo Sonce pomaknilo v znamenje device, boste vedno bolj dosledni, z veseljem se boste posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati.

Ljubezenski horoskop za mesec AVGUST za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

V začetku avgusta vam lahko nekaj težavic na ljubezenskem področju povzroči neugoden vpliv retrogradne Venere. Čeprav se boste trudili imeti se lepo, se lahko znajdete v zelo zoprni situaciji. Namesto da bi se pritoževali, se raje soočite s posledicami, če je potrebno, pa se tudi opravičite. V sredini meseca bo čustveno področje pri vezanih kozorogih in kozoroginjah dobilo boljšo obliko. Zadovoljni boste, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale in vas popeljale v še lepši čas, poln nežnosti in romantičnih podvigov. Pripravljeni boste celo tvegati in se tudi prilagajati. Samski, prave osebe ne boste našli na spletu.

VODNAR

Trenutki, povezani s čustvi v začetku avgusta ne bodo zoprni ter muhasti, ampak polni zabavnih doživetij, ki vam bodo še dolgo ostala v spominu. Morda se celo zaljubite ali zapletete v prijetno razmerje, skratka s svojim optimizmom, ki ga prebuja Sonce v levu, boste vedno izbrali pravo pot. V zadnjem delu avgusta, ko vas bo objela energija Sonca v devici, se boste morali soočiti z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je že nekaj časa zelo simpatičen in vam želi pristopiti. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen drugačen, morda bolj romantičen korak. Pomembno bo, da zaupate vase in v srečo.

RIBI

V začetku avgusta se boste težko izognili vplivu retrogradne Venere, zato lahko naletite na razne nesporazume in ovire. Bodite razumljivi do ljubljene osebe in ji dovolite, da sama določa svoje potrebe in želje. Prisluhnite, saj si želi le iskrenega pogovora na štiri oči, ko boste s tem opravili, vam bo lažje. Čas je, da se naučite težave in križe drugih, ločevati od svojih. V drugi polovici avgusta se vam obetajo prijetne energije in pogovor, ki vas bo prebudil v pozitivnem smislu. Samski se boste podali v iskanje, vendar manj obremenjeno kot običajno. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti.

Rojeni v katerih astroloških znamenjih lahko v avgustu srečate sorodno dušo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko sorodno dušo srečate rojeni v znamenju ovna in vodnarja.

Katera astro znamenja bodo na področju ljubezni v avgustu najbolj sproščena?

V ljubezni boste v avgustu najbolj sproščeni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi KAKO REŠITI PARTNERSKO RAZMERJE KI SE KRHA? in KAJ JE V PARTNERSKEM ODNOSU NAJPOMEMBNEJŠE?