TEDENSKI HOROSKOP OD 31. JULIJA DO 6. AVGUSTA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 31. julija do 6. avgusta napoveduje srečne okoliščine
Tedenski horoskop za obdobje od 31. julija do 6. avgusta napoveduje srečne okoliščine

Tedenski horoskop za obdobje od 31. julija do 6. avgusta napoveduje srečne okoliščine

Predviden čas branja 2 minuti

Sonce v levu vas bo še naprej prebujalo. Želeli boste biti v sredi dogajanja, počitnice in poletje so na višku, vleklo vas bo ven, hvalili se boste s stvarmi, ki ste jih hranili ali naredili v preteklem obdobju. Slabe energije se bodo umaknile, končno boste polni entuziazma, ki ga je potrebno čim bolj spretno uporabiti. Začutili boste željo po zabavah, druženju in skritih avanturah, samo da bi si polepšali svoj vsakdan, ne glede na morebitne posledice. Sloveli boste po stabilnosti, zvestobi in doslednosti. Na področju kariere se lahko zahvalite ambicioznosti in odločnosti, pomembno vlogo bo igral tudi pogum.

Tudi najbolj šibki se boste spogledovali s fizično, mentalno in čustveno trdnostjo.

Delovali boste kot neustrašni optimisti, ki nočejo sprejeti neuspeha in poraza. Na področju financ se želje povečujejo, zato boste v smeri da bi zaslužili pripravljeni narediti več kot običajno. Intenziven psihološki razvoj vas lahko popelje do sprememb, obdani boste z občutkom, da je čas ravno primeren. To je teden vidnih dosežkov, ki je namenjen tudi iskanju novih potencialov. Lahko pa, če bo vsega preveč občutite tudi vznemirjenje in doživljate obdobje manjših notranjih napetosti. V tej poziciji se močno simbolizira vaš najgloblji jaz, hkrati pa tudi cilj, h kateremu ste usmerjeni, zato boste prodorni in energetsko zelo močni.

Tedenski horoskop za obdobje od 31. julija do 6. avgusta napoveduje srečne okoliščine

Na vsakem koraku vas bodo spoštovali, deležni boste tudi številnih komplimentov.

Merkur, ki se nahaja v znamenju device označuje obdobje ostrega uma, premišljenih korakov in realne komunikacije. Znali se boste prebijati skozi nered in preiti naravnost k bistvu. Moč analiziranja informacij bo intenzivna, kar vam lahko pomaga, da svoje misli posredujete na najboljši možni način. Pozorno boste osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, zaradi česar je to čas velikega napredka.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in tehtnice.

Preberite tudi HOROSKOP: SPADATE MED NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ZNAMENJA? in Mesečni horoskop AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znebite se trme ter se čim prej povežite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri težji situaciji, ki vas je doletela. Bodite z energijo Sonca v levu odprti  in ne ovinkarite preveč glede svojih ciljev. Vsaka informacija, ki jo boste dobili bo dragocena vstopnica v lepšo prihodnost. V petek se lahko vse skupaj postavi na glavo, saj vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, ker bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate dovolj časa za odločitev, zato ne bodite nemirni in nestrpni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da premagate slabo voljo, ki se bo dotikala področja dela in denarja. V sredini tedna boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam v notranjosti ne da miru. Ljubezenske poti konec tedna bodo obarvane s strastjo, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje. Znova vam bo v nedeljo pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno razvidno tudi v odnosih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razmislite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala nepotrpežljivost. V ljubezni boste zavlačevali, pri finančnih zadevah pa boste, prav nasprotno, preveč zagnani. Pametno izkoristite svoje prednosti na področju družinskega okolja, uporabite tudi nakopičeno fizično energijo. Ne bo vam škodilo, da se v nedeljo nekoliko umirite in poglobite vase. Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas zanima.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne pripravljajte se vnaprej, temveč se raje spontano prepustite trenutku. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, od sodelavcev bi morali sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. V petek, ko bo luna v ribah boste bolj sočutni, prisotna bo želja pomagati tistim, ki niso tako uspešni kot vi. Poskusite se vživeti v vlogo nekoga, ki vam resnično veliko pomeni. Šele tako boste resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti in kje so morebitne ovire.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razveselilo vas bo, če bo pomemben pogovor potekal spontano, tako kot vam je najbolj všeč. Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le vznemirjenje. Nadaljujete v visoki prestavi saj vas čaka v zadnjih dneh tedna nekaj presenečenj. Sprejmite pozitivno in ustvarjalno energijo, pogum in samozavest lahko izkoristite tudi na finančnem področju.  V ljubezni boste v nedeljo razpoloženi za vznemirljive zgodbe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čim prej se pripravite na pomembne odločitve, da ne boste spregledali smernice, ki obljublja boljši zaslužek. Vsi dogovori bodo do sredine tedna uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli tako kot že dolgo ne, zato bodo tudi v domačem okolju odnosi manj stresni, bolj topli in prijetni. V petek, ko se bo luna nahajala v ribah, boste delovali počasi, a učinkovito. Pogovorite se v nedeljo, ko se boste umaknili od obveznosti z ljubljeno osebo, prisluhnite besedam, ki nosijo s sabo pomembno sporočilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Počutili se boste samozavestne ter obdane z iskrenimi posamezniki, ki vam bodo tokrat z veseljem prisluhnili. Če boste storili kakšno dobro delo pričakujte pozitivne učinke, ter povečano notranje zadovoljstvo. Na čustvenem boste v petek z obnašanjem povzročili manjšo nevihto. Zaznave bodo razburkane, dokler ne boste o njih iskreno spregovorili. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati. Ljubosumje vam bo v nedeljo nagajalo na vsakem koraku.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V tem tednu boste zaradi retrogradne Venere nekoliko razdraženi in nezainteresirani. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom. Ker boste sredi tedna nasičeni od vseh tedenskih obveznosti, boste nerazpoloženi za resne pogovore in dolžnosti. Pojavile se bodo težave, ki bodo obremenile tako misli kot tudi področje financ. Skušajte se z vsem skupaj spoprijeti in počakajte do nedelje, ko vas bodo razveselile zanimive spremembe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Strah vas je, da bi se posledice nezadovoljstva in zatiranosti počasi pričele odražati na vašem zdravju, zato boste pripravljeni storiti korak v smeri da se čim prej razbremenite. V ljubezni se vam nakazujejo lepši časi, zato bodite pozitivni in ohranite vero ter iskreno delovanje. V petek vas bo nekaj pripravilo do tega, da se vključite v zadevo, ki lahko dolgoročno izboljša finančno stanje. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste kar ste si pred kratkim zastavili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne bodite presenečeni, če se bo teden začel z nepredvidenimi spremembami. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni, kot v preteklih dneh. Skušajte biti več sami, obdani s svojimi mislimi. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo, pazite pa, da ne boste pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno. Ljubezenska čustva bodo najbolj intenzivna v soboto, ko boste pripravljeni na dogajanje. Nedeljo boste posvetili počitku, ležerno in sproščeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar na področju kariere, kjer vas bodo obdajali nervozni posamezniki ne izgubljajte časa z nepomembnimi zadevami. Poskušajte čim bolj gledati na to, kako določene zadeve vplivajo na vas. V soboto in nedeljo, ko se bo zaradi lune v ovnu prebudil pogum, ne bo več pomembno kdo je na vaši strani in kdo ne. Posebnih presenečenj ne pričakujte, vaša predvidevanja glede določene situacije pa se bodo verjetno uresničila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomiril vas bo tudi občutek, da ste na področju čustev pragu rešitve. Bolj modro se boste odločili, če boste poslušali svoje srce ter intuicijo, brez da se pretirano obremenjujete z okvirji. Tokrat se lahko tudi na področju kariere dogovorite hitreje, kot ste pričakovali, le začnite pravočasno, brez strahu in raznih zadržkov. Tudi fizično boste močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi.

Preberite tudi USTVARJANJE PRISTNE MOČI JE PROCES, NE DOGODEK