Dnevni horoskop za ponedeljek 27. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 27. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 27. novembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energijo Polne lune boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost, ki se bo širila tudi na okolico. Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali spremembe.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 01:40 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih.

Danes ob 10:16 uri nastopi Polna Luna Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev.

Prijateljstvo je drevo, ki ponuja zavetje.

Samuel Taylor Coleridge

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Janez Evangelist Krek, slovenski teolog, sociolog, publicist, politik
  • Aleksander Dubček, slovaški politik
  • Vladimir Andrejevič Uspenski, ruski matematik
  • Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec
  • Jimi Hendrix, ameriški glasbenik

Na današnji dan Alfred Nobel sestavi oporoko, ki je temelj Nobelove nagrade. Ustanovljena koalicija Demos, ki je spomladi 1990 zmagala na prvih demokratičnih volitvah. V mestu Neuilly-sur-Seine podpisana mirovna pogodba z Bolgarijo. Osvobojena celotna Etiopija. V Moskvi prvič izvedejo Rahmaninovov Klavirski koncert št. 2 v c-molu. Rodil se je Anders Celsius, švedski astronom in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom. Umrl je Ivan Perne, slovenski diplomat, pravnik in Edward Bach, angleški homeopat in utemeljitelj cvetnega zdravljenja.

Glasba je moja vera.

Jimi Hendrix

Si želite olajšati življenje? HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE

Kako se odzvati, če vam nekaj ne bo všeč?

Izognite se zaradi Polne lune prepiru, čeprav se boste borili s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nerodna?

Najbolj nerodni boste danes dvojčki in raki.

Preberite tudi: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE NEPRESTANO PRITOŽUJEJO? ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo boste strastni do tega, kar počnete, kar vam bo omogočilo, da boste izstopali iz množice in kljub Polni luni zablesteli na svojem področju. Če boste iskreni do sebe in drugih bo vse skupaj lažje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Namesto da bi s prstom kazali na druge, se boste znali vprašati, ali ste morda za določeno situacijo krivi sami. Čas je, da s samorefleksijo izkoreninite negativne vzorce in vedenja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva Polne lune se boste tik pred soočenji brez pravega razloga zaprli vase. Zaščititi se za vsako ceno ne bo najboljša odločitev, vendar se ji boste bolj s težavo uprli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno je, da raziščete vse perspektive, razmišljate zunaj okvirjev in najdete nove načine za reševanje ponavljajočih se težav. Če boste dvomili o svojih odločitvah, ne boste zadovoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzemite si čas, da prevzamete pobudo, premaknete meje in raziščete nove ideje, ki bi lahko vodile do boljšega rezultata. Stopite iz območja udobja, tako da tvegate ali se lotite novih stvari.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo Polne lune bo poudarjeno iskanje individualnosti in izogibanje soodvisnosti. Želeli se boste povezati le s tistimi, ki vam prebujajo občutek da ste zaželeni in ljubljeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na trenutke boste imeli občutek, da je življenje bitka v smeri, da uravnovesite strasti, vizije veličine in taktične načrte. Lažje se boste spopadali s svojimi notranjimi sencami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Intuicija bo omogočila, da boste zaznavali na podzavestni ravni, kar vam bo omogočalo, da zaupate svojemu občutku. Usmerjeni k lastnim odločitvam si lahko obetate dober rezultat.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub Polni luni se bodo vodstvene sposobnosti močno okrepile, zato naj vas ne bo strah tvegati ali sprejemati drznih odločitev. Poskrbite, da boste dobre okoliščine izkoristili za trajen napredek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je razgiban dan, v katerem boste vse zaznavali na globlji ravni. Za korake bo potreben čas in potrpljenje, vendar bo vredno vztrajati, saj bodo le ti pristni in resnični.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razjasnili si boste, v kaj je vredno vložiti svoj čas in energijo, prav tako se boste osvobodili zavajajočih strupenih vezi, ki vam preprečujejo, da bi stopili v središče pozornosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S pomočjo empatije in intuitivne modrosti je vse, kar morate storiti, to, da se potopite vase in poiščete odgovore, po katerih hrepenite. Nikar ne oklevajte pred izkazovanjem sočutja.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali ŠPELA IMA TEŽAVE Z MOŽEM, KI ŽELI ČIM PREJ SHUJŠATI in ALI STE SPOSOBNI BITI ČUSTVENO NAKLONJENI?