Dnevni horoskop za ponedeljek 24. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 24. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 24. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 24. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Včasih so stvari postavljene z določenim namenom. Sprejmite za hip to dejstvo in se mu prepustite. Sedaj je ugoden čas, da se soočite s svojimi notranjimi strahovi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Možnosti za izboljšanje vašega počutja bodo na dlani.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Sonce se je ob Nininem rojstvu nahajalo v znamenju raka. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Premore močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna.

S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorne za vse, kar je obljubila ali izrekla.

Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistično usmerjena. Od moškega v razmerju zaradi pozicije Lune v znamenju raka pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama. Njena Venera, ki se je ob rojstvu nahajala v znamenju dvojčkov ji podarja privlačnost, simpatičnost in ravnodušnost.

Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza.

William Marston

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kalin, slovenski kipar
  • Janez Lapajne, slovenski filmski režiser
  • Denis Žvegelj, slovenski veslač
  • Sandi Čebular, slovenski košarkar
  • Lionel Messi, argentinski nogometaš

Na današnji dan slovenska skupščina določi sedanjo slovensko zastavo in grb. Prva ameriška astronavtka, Sally Kristen Ride, se vrne na Zemljo. Mednarodni olimpijski komite sklene, da bodo olimpijske igre vsaka štiri leta. Odprta je bila prva razstava Picassovih slik. Rodil se je Slavko Pengov, slovenski slikar in Julia Kristeva, bolgarsko-francoska filozofinja. Umrl je Alfred Fowler, angleški astronom in Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka.

Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Plutonom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo konjunkcija malce obremenila v podzavesti.

Katera astro znamenja boste najbolj drzna?

Danes boste najbolj drzni ovni, raki in levi.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni, če se vam bo v trenutku, ko boste dobili določeno informacijo vse zazdelo brez veze. Nikar ne sklepajte prehitro, raje se čim prej pozanimajte še o dodatnih podrobnostih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čas je, da se z luno v vodnarju usmerite v določena poglavja v svojem življenju in postanete bolj prepričljivi. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov, ki niso v najboljšem stanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ste v razmerju, se boste intenzivno ukvarjali z vprašanjem iskrenosti in predanosti. Zaželeli si boste premikov, ki pa ne bodo odvisni samo od vas. Pomembno vam bo, da ste skladni in umirjeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Niti slišati nočete za določene stvari, ki ste jih nepreklicno pustili v svoji preteklosti. Nikar se tako trdoglavo ne izmikajte, saj se bo nekaj izkazalo za pomembno iztočnico, ki bo igrala vlogo v prihodnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Predolgo časa ste se zadrževali, ter se prilagajali tokrat boste s pomočjo energije lune v vodnarju svoje mnenje izrazili brez zavlačevanja in se, če bo treba, hitro obrnili na drugo stran, kjer vas čaka lepša priložnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Marsikaj bo na področju dela in denarja odvisno od vas, zato se modro odločajte in nikar ne dovolite, da na vas vplivajo negativna mnenja drugih. Če vas bodo preveč zasliševali, se umaknite z dobrim izgovorom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z luno v vodnarju boste usmerjeni k hoji po robu. Preden se boste nepremišljeno spustili v nekaj kar ni čisto jasno, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega se pogovorite z nekom, ki vas lahko usmeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začeli boste vedno bolj intenzivno opazovati svoje telo, zato je čas primeren za to, da se začnete bolj zdravo prehranjevati. Nikar ne prehitevajte, rezultati bodo vidni kmalu in s tem boste povečali svoje zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če boste iskali kakšno pomoč pri določenih znancih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste, v soju razočaranja in nerazumevanja bojeviti, zato bodo temu primerne tudi čustvene reakcije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko boste razmišljali in se odločali o pomembnih stvareh šele po temeljitem premisleku. Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj se vse dolgoročno ne bodo izkazale za tako privlačne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste v dvomih, kako nadaljevati, bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. Luna v vašem znamenju bo odlična popotnica za odločitev, povezano s potovanjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sprejmite dejstvo, da vsega slabega ne morete preprečiti, lahko pa se dvoumnim zadevam izognete in si pričarate z energijo lune v znamenju vodnarja čudovit dan, takšen čisto po svojem okusu.

Vas zanima: ŽENSKE Z VIŠJO ČUSTVENO INTELIGENCO SO ROJENE V ZNAMENJU in SPREMENLJIVA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI?