Tedenski Lunin horoskop od 24. do 30. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. junija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. junija

Estimated reading time: 4 minute

V ponedeljek zgodaj zjutraj prehaja luna v znamenje vodnarja, zato boste razigrani in poni domislic, s katerimi bi si lahko popestrili dogajanje. Razmišljali boste s svojo glavo in sledili svojim načelom, tudi če vas bodo pripeljala v konflikt. Ne boste si dovolili, da bi kdorkoli posegal v vašo svobodo in neodvisnost, preprosto se boste razjezili, če vas bo kdo poskušal prikleniti nase. Nikakor se ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci, le tako boste lažje sledili svojemu instinktu. Če vas zamika nenavaden stil, si ga privoščite brez slabega občutka.

Veliko vam bodo pomenili prijateljski odnosi ter razna poznanstva. Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vas sprejemajo takšne kot ste. Besede bodo imele moč, lažje se boste tudi dogovarjali. Postali boste izjemno radovedni, vodila vas bo sla po spremembi in napredku. Zaradi nikogar pa ne boste spreminjali svoje poti.

Čeprav boste zasanjani, boste izjemno učinkoviti ter pri delu marljivi in naklonjeni tudi drobnim malenkostim. Prisotnih bo nekaj trenj s tistimi, ki ne bodo potrpežljivi, na plano lahko priplava preobčutljivost. Nikar preveč ne težite k idealnosti in se raje ukvarjajte s sabo in svojimi potrebami. Čustveno obremenilne energije, bodo presekale spontanost in umaknile sproščenost. Notranje obremenitve bodo povezane tudi s področjem denarja.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. junija

V četrtek se bo luna nahajala v ribah, zato se boste dotikali najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo osebna rast bolj intenzivna. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi kreativnost, zato boste močno usmerjeni k ustvarjanju.  Ženske se posvetite svojemu zdravju, še posebej ginekološkem področju. Prisotne bo nekaj občutljivosti, zaradi katere ne boste najbolj samozavestni.

Nastopi tudi Zadnji krajec. Z lahkoto in brez slabe vesti se boste zjutraj poglobili vase in si dovolili nekaj miselnega odklopa.  Vedno bolj boste željni akcije ter izredno domiselni. Na področju kariere in denarja boste samozavestno uredili vse kar je potrebno. Obotavljanja ter počasnosti ne boste tolerirali, vse boste želeli storiti hitro, brez priprav in premišljenosti.

Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Težko se boste zadrževali, zato se nikar ne izpostavljajte, še posebej tam, kjer ne sprejemajo vaših argumentov. Pomembno vam bo, da vas opazijo, ter da se zabavate. Odnosi se vam bodo zdeli pomembni, vendar se boste s težavo komurkoli prilagajali. Polni energije si boste zaželeli športnih aktivnosti.

Usmerjeni boste k popestritvi, kot da bi želeli nekaj spremeniti, vendar pazite, da ne boste pretiravali in si povzročili več težav kot koristi. Izražali se boste direktno, kar pa lahko tiste, ki ne bodo sprejemali resnice zmoti. Umirjene vibracije bodo popoldne ustvarile bolj stabilno ozračje, saj boste lažje dobili podporo, če jo boste potrebovali. Pričakujete lahko povečano storilnost in motivacijo, ki ju bo smotrno uporabiti v učinkoviti smeri.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE Z VIŠJO ČUSTVENO INTELIGENCO SO ROJENE V ZNAMENJU… in STE SPOSOBNI RAZMIŠLJATI S SVOJO GLAVO?