TEDENSKI HOROSKOP OD 24. DO 30. JUNIJA 2024

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 24. do 30. junija napoveduje energijo raka, ki bo nežna in premišljena
Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 24. do 30. junija napoveduje energijo raka, ki bo nežna in premišljena

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 24. do 30. junija napoveduje energijo raka, ki bo nežna in premišljena

Estimated reading time: 7 minut

Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna energija raka. S Soncem, ki bo vplivalo na osebne odločitve lahko pričakujete spremenljivo počutje, zaradi česar bodo izpostavljeni odnosi, predvsem s tistimi, ki so vam najbližje. Prišli boste do težko pričakovanjih odgovorov, kako se lažje spopasti s sabo, ter z morebitnimi tegobami ter težavami. Ker psihično ne boste najbolj stabilni ter samozavestni, se vam lahko določene zadeve zdijo bolj kompleksne, kot v resnici so. Nežno srce, ki bo hrepenelo po toplini in varnosti se bo večkrat skrilo za zamišljeno zunanjostjo.

Svojo občutljivost lahko zaščitite tako, da posredno sledite temu, kar si globoko v sebi želite.

Poskusite s pomočjo Venere v znamenju raka čim bolj izraziti svojo nežno naravo in morda se boste na področju ljubezni lažje postavili na pravo mesto. Tisti, ki že dlje časa rešujete odnos, se boste še naprej mučili s številnimi vzponi in padci, zato si bo težje pridobiti vaše zaupanje. Raziskovali boste možnosti in se ustavljali pri tistih, ki bodo delovale najbolj varne.

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 24. do 30. junija napoveduje energijo raka, ki bo nežna in premišljena

Na področju kariere in denarja se bo z Merkurjem v znamenju raka prepletala premišljena vibracija, ki vam bo omogočila, da v miru dokončate vse kar ste začeli ter se brez težav poglobite. Usmerite se v tukaj in sedaj, saj vas lahko preveč intenzivno razmišljanje o prihodnosti notranje vznemiri.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi IZKORISTITE OBDOBJE RAKA V POZITIVNI SMERI in KOLIKO VAM POMENIJO STATUSNE DOBRINE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težko se boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom v odnosih prilagajali, saj preveč strmite k svojim ciljem in raznim prepričanjem. Vsa bremena, ki jih čutite, bodo kmalu zabrisana, saj se boste znali povezati z umirjeno energijo Sonca v raku ter si vzeli kakšen dan prosto. V soboto, ko bo luna v vašem znamenju, vam bo najbolj prijala družba ljubljene osebe ali iskrenih prijateljev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ponedeljek bo, v kolikor še nečesa niste rešili namenjen intenzivnemu urejanju zadev, povezanih z vašim zdravjem. Poskusite se dogovoriti tako kot vam ustreza, saj bo vse skupaj za vas zelo pomembno. V odnosih se lahko v četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom ponovi stara zgodba, v kateri boste spoznali, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa, da bi se z nekom povezali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo Sonca in Venere v znamenju nežnega raka se bo največ dogajalo na čustvenem področju, kjer se boste znali sprostiti in povedati tisto, kar vam leži na duši. Korak za korakom se boste približali samozavesti in igrivi komunikaciji. V ospredju bodo v četrtek finance. Če ne boste pazili na denar, se vam lahko zgodi, da si ga boste morali sposoditi. Nimate razlogov, da bi se zapirali vase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zalotili se boste, da še vedno preveč razmišljate o določenem predlogu, čeprav se zaradi Merkurja v vašem znamenju, ki zahteva premišljenost stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Ko boste prosti, se boste z veseljem podali v kakšno športno dejavnost ali gibanje, ki vam prinaša dolgoročno lepšo podobo v ogledalu. V zadnjih dneh tedna se bo vse odvijalo po zastavljenih načrtih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub  nestabilnosti, ki jo bo v ponedeljek prebudila konjunkcija med Luno in Plutonom boste zbrali potrebno energijo za nadaljevanje. Naj vas ne zmoti, če odziv nasprotne strani ne bo spodbuden. Na trenutke boste zaradi prepričanja, da vse skupaj obvladate neprevidni, zato pazite, da ne bi naredili napake, ki bi jo kasneje zagotovo obžalovali. V objemu sreče se boste v nedeljo počutili varno in prijeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če hrepenite po več stimulacije ter dogajanja, zagrabite v torek priložnost za krajši izlet v neznano, ki bo na prvi pogled nenavadna, z obema rokama. Zanimalo vas bo vse, kar ima pridih drugačnosti. Tudi na področju ljubezni se ne boste proti koncu tedna zadovoljili samo z običajnimi koraki. Na zalogi boste imeli v soboto, ko bo luna v ovnu večje količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ponedeljek, ko se vas bo dotaknila konjunkcija med Luno in Plutonom si boste v kočljivi situaciji priznali, da vam pridejo prav izkušnje iz preteklosti. Sposobni boste zakrpati nerešene zadeve, ter se pogumno prepustiti toku dogajanja. Ker boste z lahkoto opravljali svoje delo, izkoristite odlično možnost, da dokončate tudi nekaj zoprnih obveznosti. V nedeljo vas bodo navdihnile nežne vibracije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sonce v znamenju raka lahko prebudi nekaj dvomov in nejasnih občutkov, zato se boste ukvarjali z vprašanjem, kaj bi morali v določeni situaciji, ki se nikamor ne premakne spremeniti. Odprti boste za nova znanja, ter predloge zato se boste čutili bolj močni in sposobni. Odprite se prijateljem in družini, storite nekaj, kar bo stvari v domačem okolju premaknilo v bolj pozitivno smer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vzemite si v ponedeljek čas za vse stvari, s katerimi ste v zadnjem času zaostanku. Sproščena komunikacija vas vodi v bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Vaše zadovoljstvo vas bo vzpodbujalo k temu, da osrečite tudi vse tiste, ki vam veliko pomenijo. V soboto, ko bo luna v ovnu boste preveč notranje nemirni, zato bi se bilo smotrno umakniti, saj vam ne bo dišalo razčiščevanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Najbolj uspešni boste tam, kjer vam bo dovoljeno biti to kar si želite in to po čemer hrepenite. Prihaja notranji občutek, da prihajajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale osredotočenost. V nasprotnem primeru se vam obeta nemir, ki ga bo v ozadju spremljal še dvom. Z bolj pozitivno energijo boste zakorakali v zadnje dni tedna, saj vas bo bodrila odlična energija. Počutje bo v nedeljo zavidanja vredno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku tedna boste odlična konkurenca za zlobne jezike, saj se boste soočili z možnostmi, ki jih imate na voljo za napredek. Zavedali se boste, da prihaja vaš čas, obarvan s stabilizacijo, ter več energije in motivacije. Na področju financ boste veliko bolj pretočni kot v preteklih tednih. V nedeljo si boste želeli miru, zato ne boste imeli dovolj energije za intenzivne podvige, s katerimi vas bodo zasuli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Združujete prijetno s koristnim, tudi tam, kjer ste sicer že nekoliko naveličani. Z energijo Sonca v raku boste dovolj iznajdljivi v situacijah, ki so bile še pred kratkim za vas uganka. Čeprav si boste globoko v sebi želeli podati se v neznano, vas bodo proti koncu tedna malce ohromile čustvene situacije. Skušajte se na svoj najboljši način približati ter soočiti in nikar ne bodite z besedami preveč napadalni.

Preberite tudi ŽENSKE RAKICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE in NA KATEREM PODROČJU STE GLEDE NA ZNAMENJE FLEGMATIČNI?