IZKORISTITE OBDOBJE RAKA V POZITIVNI SMERI

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!
Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Estimated reading time: 8 minut

V četrtek 20. junija ob 20.51 ura prehaja Sonce v znamenje raka. Obdobje bo trajalo do 22. julija, ko Sonce prehaja v leva. Obdobje raka je eno izmed najbolj iskrenih, ustvarjalnih obdobij v letu, saj poudarja nežne prijeme in korake, igro ter ustvarjalnost. Sedaj lahko globoka čustva prelijete v svojo najljubšo stvaritev in z njimi razčistite. To je tudi idealen čas, da naredite pavzo in sprejmete v življenje tudi spontanost. Energija raka vam daje perspektivo načrtovanja velike slike. Sposobni boste razmišljati na umetniški in ambiciozen način, kar pomeni, da lahko pridete do številnih ugotovitev, ki so v prejšnjem obdobju bežale mimo vas.

Na plano prihaja tudi izkazovanje neumnega, prisrčnega smisla za humor. Dotaknili se boste domačega življenja, svojega gnezda, ter odnosov s starši in ostalimi sorodniki. Prebujali boste čustva in spomine iz otroštva, s katerimi bi lahko obarvali trenutno resničnost. Pomembno vam bo, da se počutite bolj udobno in varno.

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Ne dovolite si več raztresene nervoze, naj se z energijo raka pozornost preusmeri na vaše osebno življenje in domače zadeve, ne pa samo na kariero in denar. V kolikor ste v službi preobremenjeni ali nezadovoljni, je sedaj pravi čas, da razmislite o spremembi delovnega okolja, ter da ustvarite bolj spodbudno vzdušje. Čutili boste močno potrebo po povezovanju s svojimi koreninami, družino in osebno zgodovino. Seveda boste na določeni točki zagotovo postali nemirni, vendar se boste znali hitreje pomiriti.

Energija raka vam bo omogočila, da odločno izrazite svoje ideje, kar bo prispevalo k karierni rasti in napredku, po katerem hrepenite. Povezovanje s podobno mislečimi in pisanje, govorjenje ter poučevanje prinaša plodne rezultate. Krajša potovanja bodo prinesla nove izkušnje in obogatila osebno življenje. Na osebnem področju vam bosta učinkovita komunikacija in intelektualna združljivost pomagali ohraniti harmonijo v odnosih. Obdobje bo namenjeno predvsem zbiranju informacij, preko katerih boste znali sestaviti celotno sliko.

Obdobje raka je čas, v katerem se osredotočite na svoje poklicne cilje, povečajte svoj potencial zaslužka in sprejmite praktične odločitve v zvezi s financami. Počutili se boste motivirani in zagnani, prav tako boste pošteni in pravični. Izredno boste samozavestni, zato boste sposobni dvigniti načrte na višjo raven in morda celo zaprosili za povišico. Obdobje bo čas za raziskovanje strategij, iskreni pogovori vas vodijo k pravim odločitvam.

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Raki, izkoristite svoje najboljše obdobje, saj boste samozavestni, ambiciozni in motivirani za doseganje višjih ciljev. Prevzeli boste vodilne vloge, se bolj učinkovito uveljavljali in težili k priznanju. Zelo pomembno bo sprejemanje izzivov in ustvarjanje pozitivnega vtisa. Upali si boste več kot običajno, zato boste vse ovire premostili brez težav. Nikar pa ne bodite preveč neposredni v svojih interakcijah, saj vas če ne boste uravnoteženi z empatijo in razumevanjem vodijo v spore.

Levi, to je obdobje, v katerem se boste umaknili soju žarometov ter poiskali notranji mir. Čutili boste, da je najboljša izbira delovati v samoti ali raziskovali ustvarjalna prizadevanja, ki so v skladu z globljim namenom. Bodite pozorni na svoje sanje, intuicijo in sporočila, ki vam jih bo pošiljala podzavest. Osredotočite se na kakovost svojih odnosov in ne na količino. Privlačilo vas bo dejstvo, da podpirate druge in jim nudite odlične smernice. Vzemite si čas za pisanje dnevnika, meditacijo ali dolge večerne sprehode.

Energija raka vas bo usmerjala, da fokus premostite tudi na odnose, ne samo na kariero in denar. Povezovanje in ustvarjanje zavezništev lahko odpre nove priložnosti in prinese priznanje ali nagrado za pretekle dosežke. Sanje in ambicije bodo v središču pozornosti, zato si prizadevajte za njihovo uresničitev. Samostojno ali individualno prizadevanje bo zamenjala želja po timskem delovanju. Sposobni boste potrpežljivo počakati, ter se prilagoditi, če bo potrebno.

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Ker vam bo vedno bolj pomembno, kako vas drugi dojemajo, si boste v obdobju raka prizadevali ohraniti pozitivno podobo. Usmerili se boste v vrednotenje vaše življenjske poti in želje, da svoje vrednote uskladite s svojo osebnostjo. Izkoristite to obdobje za prevzemanje novih odgovornosti in iskanje priložnosti za napredovanje.  Če vas nekaj moti ali obremenjuje, je sedaj pravi čas, da poveste in na iskren način predstavite svoj položaj.

Obdobje raka vam bo omogočilo, da boste naredili premik v karierni perspektivi. Z navdušenim pristopom boste iskali nove priložnosti za rast, razširili boste svoje znanje, ter nadaljevali izobraževanje ali raziskali kariero na drugem področju. Prav tako lahko ponovno ocenite svoje odnose in poiščete povezave, ki so v skladu z razvijajočimi se prepričanji. Ko boste stopili na neznano ozemlje, ga boste želeli spoznati.

Obdobje raka prinaša priložnosti za transformacijo in rast na področju kariere. Raziskovanje skritih vidikov vas bo popeljalo do namena in uspeha. Čutili boste močnejšo potrebo po čustveni intimnosti v svojih odnosih. To je ugoden čas za poglabljanje vase, raziskovanje svojih strahov in želja ter iskanje notranjega miru skozi samorefleksijo. Čeprav običajno delujete zelo spontano, se boste večkrat dotaknili čustvenih vezi, prav tako boste naklonjeni intimnemu povezovanju.

Preverite, kaj lahko spremenite ali izboljšate v obdobju raka glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni!

Kozorogi iz individualnega delovanja se boste usmerili v skupinsko. Priznali si boste, da več glav več ve, pripravljeni se boste tudi učiti od drugih. Obdobje bo ugodno za povezovanje, pogajanja o pogodbah in iskanje podpore pri vplivnih ljudeh. Imeli boste več samozavesti, poleg tega se boste sposobni tudi prilagajati. Na področju ljubezni si boste dovolili čutiti in biti nežni, s čimer lahko če ste vezani poglobite razmerje, če pa ste samski, prihaja več dobrih priložnosti.

V kolikor se boste v obdobju raka osredotočili na odgovornosti, produktivnost in pozornost do podrobnosti si lahko obetate zelo uspešno obdobje. Naklonjenost predanosti in trdemu delu vam bo omogočilo napredek in pridobitev priznanja. Skrb zase bo dvignila raven energije in vam omogočila večjo učinkovitost na drugih področjih delovanja. Bolj boste osredotočeni in odločni, da boste uspeli, lažje se boste dokopali do ravnovesja in umirjenosti.

Obdobje raka vas bo popeljalo v raziskovanje novih poti. Če si že dlje časa želite sodelovati v dejavnostih, ki vam prinašajo veselje in vam omogočajo, da se izrazite, je sedaj pravi čas, da negujete svoje strasti. Odnosi bodo usklajeni in stabilni, zato se boste lahko posvetili temu, kar vas dopolnjuje. Na področju ljubezni boste izredno zadovoljni, saj bo to obdobje iskrenosti, prijaznosti in veliko nežnosti, brez katere ribice težko funkcionirate.

Svoje srce boste poleg prijaznosti do ljudi vložili v skrb za rastline in hišne ljubljenčke. Razveseljevalo vas bo okušanje čudovite hrane, pogovor o najbolj globoko zakoreninjenih čustvih, ogled klasičnega filma ali preživljanje časa z bližnjimi, ki se jim boste z veseljem intenzivno posvetili. Izjemno čutna, sentimentalna narava bo prišla do izraza tudi med rjuhami. Privlačili boste s svojo zvestobo, predanostjo in čustveno globino. Sposobni boste brati in razumeti čustva, tudi iz najbolj subtilnih namigov.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI RAKICO? in NAJBOLJ LJUBEČ IN NEŽEN MOŠKI ZODIAKA, RAK