Dnevni horoskop za ponedeljek 2. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 2. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 2. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 2. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Srečno novo leto! Če obstajajo stvari, ki jih še sami niste odkrili, je zdaj čas, da to storite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Življenje ni čakanje na to, da se zgodijo odločene stvari, da bi bili srečni, zato pojdite v akcijo.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Kate Bosworth: Astro profil

Njeno Sonce se je nahajalo v 9. hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je trdna in odlično organizirana oseba, ki v življenju doseže, kar si zada, tudi če se ji pojavljajo ovire. S svojo samozavestno držo je pravi magnet za moške, vendar zna postaviti tudi meje ter od njih veliko zahtevati. Luna v znamenju Leva v 5. hiši ji podarja energičnost in iznajdljivost v vsaki situaciji. Je prodorna ženska, ki za sabo vedno dvigne veliko prahu in pusti dober pečat.

Ascendent v znamenju Ovna jo usmerja v vplivne in pomembne službe. Denar ji je zelo pomemben in do njega lahko v življenju pride. Sposobna je prodreti globoko, vendar pri tem nikoli nima slabe vesti. Je večen optimist, ki se znajde v vsaki situaciji. Venera v Vodnarju ji daje kreativnost in občutek za lepoto.

Pogum je najpomembnejša človeška lastnost, saj je podlaga za vse druge vrline.

Winston Churchil

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Isaac Asimov, ameriški pisatelj, biokemik ruskega rodu
  • Nanni Galli, italijanski avtomobilistični dirkač
  • Christy Turlington, ameriška manekenka
  • Althea Rae Duhinio Janairo – Tia Carrere, ameriška filmska igralka
  • Cuba Gooding Jr., ameriški filmski igralec

Na današnji dan Sovjetska zveza izstreli prvo plovilo proti Luni. Legendarni britanski kitarist Eric Clapton je postal predstojnik viteškega reda. Rodila se je Sveta Terezija Deteta Jezusa francoska svetnica in cerkvena učiteljica in Albert Levičnik, slovenski pravnik. Umrl je Boris Fakin – Igor Torkar, slovenski pisatelj, pesnik in Primož Lorenz, slovenski pianist, pedagog.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop JANUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v biku se boste v domačem okolju znašli na vrhu seznama svojih želja, zato uživajte v čudovitem razgledu in dogajanju. Uspele vam bodo tudi določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ukvarjali se boste predvsem sami s sabo, še posebej tisti, ki se že nekaj časa nahajate v težjih zgodbah. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o tem, da dvignete samozavest.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Doma se boste na pobudo drugih spoprijeli z neko nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili ter da ne boste ob zapletih izgubljali živcev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Hrepeneli boste po intenzivnih pogovorih. Napetosti so z energijo lune v biku, ki prebuja toplino za vami, končno prehajate v obdobje, ko se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pravila in pogoji vas bodo obremenili, zato se postavite zase in vztrajajte pri svojih smernicah. Čas je, da se učite na napakah, ter da napredujete tam, kjer ste najboljši.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato bo treba vklopiti razum, ki vam bo povedal, ali je nekaj smiselno ali ne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte svoje napake in ne bodite malenkostni, ko komentirate svoja čustva. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, vendar boste z iskrenim pristopom poiskali pravo pot.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne ozirajte se na tiste, ki vas ves čas opominjajo in kritizirajo, bolj pomembno je, da si vzamete čas še za kaj drugega, nekaj bolj prijetnega, kar bo prebudilo iskrico sreče.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nestrpni boste, saj vas spremlja občutek, da se določeni odnosi vedno bolj komplicirajo. Situacija, ki ste si jo vzeli k srcu, bo potekala čisto drugače kot ste predvidevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na osebnem področju se kljub ugodni luni v biku ne boste sposobni zbrati in poglobiti. Nenehno razmišljate o nekom, ki vam ni najbolj naklonjen, kar vas vodi v nezadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne izgubljajte časa za nepomembne reči, ki vas lahko le obremenijo. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da ostanete previdni ter da gledate izključno nase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi svoje sočutne narave, ki želi vedno pomagati lahko zaidete v težave in si nakopljete skrb za nekoga, ki ima večje težave, kot jih vi v resnici lahko prenesete in razrešite.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali ČESA NAS LAHKO NAUČI LJUBEZEN?