Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja

Predviden čas branja: 3 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika, zato boste negovali resno plat in se usmerili v finančni napredek. Medsebojni odnosi bodo rahlo zadržani, vendar še vedno pristni. Razveselili se boste tistih stvari, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek.  Sedaj je pravi čas, da začnete z dieto ali s telovadnimi vajami, le tako boste čutili, da ste na pravi poti. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast, vendar še vedno diplomatski način.

V torek luna prehaja v znamenje dvojčkov, zato oprijemljivih rezultatov na področju dela in denarja ne pričakujte.

blank

Vpliv vas opozarja, da povejte le tisto, kar vas vprašajo, sicer se boste po nepotrebnem zapletli v dvoboje, ki se lahko prevesijo tudi v konflikte. Če se nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, boste za nekaj časa pozabili nanje in se odtrgali od vseh bremen brez slabe vesti. Tudi v sredo, ko bo luna še v dvojčkih, boste delovali bolj na površinski ravni.

Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste nestrpni, iznajdljivi in spretni.

V četrtek ob 15.15 uri prehaja luna v znamenje raka, zato se lahko pojavi nekaj obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v čustveno obarvanih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da je vse skupaj težje in bolj kompleksno. Potrebno se bo pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni nezadovoljstva. Čustva bodo razprostrta v višave, na vrata lahko porka tudi preteklost, ki pa vas ne bo ravno razveselila.

V soboto nastopi Polna luna, zato ne boste najbolj sproščeni.

Obremenjeni boste tudi v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjajte resnih tem. Prihajajo vprašanja, na katera si v tem trenutku ne boste znali pravilno odgovoriti. V nedeljo luna preide v znamenje leva, zato se boste dokopali do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar vključuje samozavest. Hvaležni boste za vsako pomoč ali nasvet, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko narediti. Na ljubezenskem področju boste pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. Družinski odnosi bodo polni veselja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi Mesečni horoskop JANUAR 2023 in ASTRO ZNAMENJA, KI SO OBDANA S ČUSTVENIMI ZIDOVI