Dnevni horoskop za ponedeljek 19. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 19. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 19. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se ozrite na svoje življenje in se vprašajte kaj res potrebujete, česa si želi vaša duša, po čem hrepeni vaše srce.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če zaznavate globoko željo, da izrazite svojo kreativnost, da delite ljubezen, nežnosti, pozornosti, potem je danes pravi dan.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje Paula Abdul: Astro profil

Njeno Sonce v tretji dekadi Dvojčka jo usmerja v razigranost in prodornost, ki jo zna spretno uporabiti tudi na poslovnem področju. Njena simpatičnost ji daje veliko možnosti za uspeh. Ascendent v znamenju Škorpijona ji daje možnost zadrževati svoja čustva, kar pa jo večkrat v življenju popelje do kočljivih situacij na ljubezenskem področju.

Močan vpliv ima njena Venera v Levu, ki je tista, ki poskrbi, da se zna po vsakem padcu pobrati in nadaljevati še z večjo samozavestjo. Mars v Biku pa ji večkrat ponagaja v poslovnih in finančnih zadevah, saj je trmaste narave in želi vedno narediti vse sama.

Sreča se nahaja v vsem. Treba jo je samo znati izdvojiti.

Konfucij

ZNEBITE SE STRESA S POMOČJO USTVARJALNOSTI

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Stevan Hristić, srbski skladatelj
  • Salman Rushdie, britanski pisatelj
  • Boris Johnson, britanski politik, novinar in publicist
  • Simona Kustec, slovenska političarka in politologinja
  • Dirk Nowitzky, nemški košarkar

Na današnji dan je bil podpisan sporazum o patentnem sodelovanju. Izide prvi strip, v katerem nastopi maček Garfield. V Hoboknu New Jersey, ZDA odigrajo prvo tekmo bejzbola po modernih pravilih. Kuvajt postane neodvisna država. V Sloveniji je bil potrjen prvi primer okužbe s prašičjo gripo. Rodil se je Blaise Pascal, francoski matematik in Konfucij, kitajski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Mary Kathleen Turner in igralka Zoe Saldana. Umrl je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Branko Jovanović Vunjak Brendi, slovenski pevec.

Česa se morate danes varovati?

Dnevni horoskop napoveduje, da se morate danes varovati ljubosumja in negativnih dvomov.

Katera astro znamenja boste danes na področju ljubezni najbolj sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj sproščeni na področju ljubezni rojeni v znamenju dvojčka, leva in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKA LUNINA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmislite in se vprašajte, kaj je tisto, kar vam ne dovoli prodreti naprej. Mentalne zaznave bodo vodile k temu, da se skušate na vrh zavihteti nekoliko bolj umirjeni in osredotočeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po eni strani boste vztrajali, da vam je glede nečesa vseeno, da vas nič ne obremenjuje, po drugi strani pa vas lahko v samoti preplavi teman snop misli, ki vas bodo begale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nerešena vprašanja in razni vzorci z luno v raku zopet stopajo na plano. Pričakujte težke energije, ki si jih nikakor ne boste znali razlagati, saj bodo segale preveč v globine za vaš okus.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Osredotočiti se boste morali na preobrazbe in spremembe, nekatere bodo spontane, za druge boste odgovorni sami. Vmes pa ne pozabite, da je prihodnost lahko svetla če se tako odločite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite z energijo raka predvsem pristni, izogibajte se raznim vnaprej začrtanim scenarijem, povejte to, kar mislite v danem trenutku, vendar z nekaj elegance ali prefinjenosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Namesto, da bi bili navdušeni nad tem, da vas nekdo želi voditi, boste zaznavali omejitve in notranjo napetost. Ključ bo v sodelovanju in povezovanju, zato se ne izogibajte skupnim odločitvam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sprejmite, da se morajo določene stvari še zrušiti in si zagotoviti pravo mesto, nato boste pripravljeni podati se naprej, brez vseh negativnih silnic, ki so vas do sedaj vlekle nazaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v raku prihaja trenutek introspekcije. Spoznali boste, da si želite da se te poglobitve, ki so morda načele zoprne rane nadaljujejo, da vas popeljejo do spoznanj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začutili boste olajšane od vseh težav in trpljenja, ter poskusov, da bi odnos zakrpali. Všeč vam bo, da se z določeno osebo resnično razumeta in da lahko izboljšata stvari, ki so bile v preteklosti sporne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pravo srečo boste našli tam, kjer se lahko z nekom pogovorite v živo, lahko pa da bo splet kljub temu odskočna deska za začetek prijateljevanja. Pomembno je, da se izogibate raznim sumljivim obrazom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skrbno preglejte svoje prejšnje naložbe in načrte glede svojega premoženja, saj bi se morali razčistiti nekateri vzponi in padci, ki so vam nagajali. Naprej se boste podali polni pričakovanj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat boste želeli blesteti na lestvici uspeha, tudi če bo to pomenilo, da se morate z določenimi posamezniki boriti. Ponosni boste, če boste lahko dokazali svoje sposobnosti in veščine.

Vas zanima: SPROŠČENI IN V DOBRI FORMI BOSTE PREJ DOSEGLI USPEH ali ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RAKOV?