Tedenski Lunin horoskop od 19. do 25. junija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. junija 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. junija 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. junija 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka. Ne bojte se razočaranja in življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti. Zelo boste usmerjeni vase in v globino ter na trenutke preveč občutljivi. Potopite se večkrat v tišino, ne da bi skušali obvladovati misli, čustva in telo, preprosto bodite. Ko izostrite svoje zaznave, morate odgovorno poskrbeti za vse energije, ki ste jih vsrkali vase. Ko si boste odpustili domneve in napake, boste zopet našli samospoštovanje. V torek, ko se bo luna še nahajala v raku prihaja občutek, da nosite breme celotnega družinskega drevesa in spoznanje, da so karmični dolgovi ostali v sferi čustvene in občutljive notranjosti. Pozitivno prepričanje je prvi korak proti temu, da bodo dejanja skladna z željami, pomembno pa bo predvsem, da boste zaupali v svoje sposobnosti.

Čutili boste hrepenenje po določeni izkušnji in izidu, vendar ne boste dovolj odločni da bi spraševali ali popeljali zadeve naprej.

V sredo, na prvi poletni dan se bo luna nahajala v znamenju leva. Svoje navdušenje boste širili kjerkoli se boste pojavili, po glavi vam bodo švigale zadeve, ki vas bodo navdihovale da prodirate pogumno naprej in se postavite zase. V odnosih se boste ne glede na to, da boste po eni strani hrepeneli po stikih težko prilagajali, pomembno vam bo le kaj vi mislite in čutite. Slabo boste prenašali tudi kritike, nanje boste glasno odreagirali. Dan je odličen za razna praznovanja in sestanke.

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato se ne bojte, da bi vam bilo dolgčas.

Vse kar je nosilo temne odtenke bo lepše, bolj spontano, tudi obremenitve se počasi umikajo vstran. Zablestite kakor znate, da boste izžarevali moč, dostojanstvo in življenjsko energijo. Nikar preveč ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje stopite korak naprej in si začrtajte drugačno zgodbo. Močna energija bo prebujala vitalnost in občutek da zmorete prav vse. Z veseljem boste prekomerno energijo sprostili s pomočjo športnih dejavnosti.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. junija 2023

Petkovo dopoldne z energijo lune v levu bo sproščeno, obarvano s pozitivno vibracijo na vseh področjih. Nato ob 12.35 uri luna prehajaj v znamenje device, zato se bo vse skupaj umirilo ter preobrnilo v resne odločitve. Zaradi zadržanosti, ki se bo prepletala na področju čustev, za dolge pogovore ne boste najbolj zainteresirani, po drugi strani pa boste v mislih hrepeneli po bližini in nežnostih. Zastavljali si boste konkretne cilje, obveznosti in odgovornosti. Skrbi bodo usmerjene tudi v videz in položaj, tako poslovno kot tudi zasebno.

V soboto vas bo spremljala energija lune v devici, zato ne pričakujte enostavnih odnosov in spontanih odločitev.

Pozorno se boste posvečali področju zdravja ter svojemu telesu, tudi postu, ki ga prečiščuje. Stroga disciplina, ki se bo prebudila vam bo preprečila, da bi ob naporih prenehali. Dišali vam bodo zdravi, lahki obroki, mirno se lahko odpoveste mesu, predvsem pa se ne izpostavljajte z močno začinjeno hrano. Dovzetnejši boste tudi za učenje, še posebej za praktična znanja, spretnosti, skratka tista, ki jih lahko s pridom takoj uporabite.

V nedeljo se bo luna nahajala v devici, zato se boste kljub prostemu dnevu nekateri obremenili v mislih z načrti za prihodnost.

Ne bo vas zanimalo, ali je nekdo osamljen ali nezadovoljen, zaupali boste le trdnim, oprijemljivim dejstvom, ki jih lahko vsak trenutek tudi dokažete. Manj se boste družili, zabavali ali sproščali. Časa za lenobo enostavno ne bo. Ne pozabite pa tudi na intenzivne pogovore, ki lahko v tem času prinesejo tehtne zaključke, ki bodo pomemben faktor, ko boste sprejemali odločitve za prihodnost.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SPROŠČENI IN V DOBRI FORMI BOSTE LAŽJE DOSEGLI USPEH IN ALJAŽEVA ŽENA IŠČE IZGOVORE IN NE ŽELI V SLUŽBO