Dnevni horoskop za ponedeljek 15. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 15. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 15. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne sklepajte več kompromisov z ljudmi okrog sebe, da bi jim ustregli ali jih osrečili ne glede na to, kakšno ceno vi zato plačate in kakšno breme nosite. Dovolite si biti navihani.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če nameravate investirati, morate vedeti, kako to storiti, zato poiščite nasvet.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer
  • Gamal Abdel Naser, egiptovski predsednik
  • Josip Vandot, oče slovenskega junaka Kekca
  • Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice
  • Boris Tadić, srbski politik
  • Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega denarnega sklada. Rodil se je Aristoteles Sokrates Homer Onassis, grški ladjar in Josip Vandot, slovenski pisatelj. Umrla je Ivanka Anžič Klemenčič, prva slovenska poklicna novinarka in Vida Levstikova, slovenska igralka.

Katera znamenja zodiaka se boste znašla v napetosti ali konfliktu?

V današnjem dnevu se lahko znajdete v konfliktu rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kako se boste odzivali s konjunkcijo med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste s konjunkcijo odzivali bolj zadržano.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko bo ranjen vaš ponos, se lahko zelo hitro razjezite, zato bodo načini, kako se notranje umiriti več kot dobrodošli. Iskali boste nove prijeme in morda našli nekaj kar vas bo resnično sprostilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postali boste bolj samozavestni kot prej in zidovi se bodo počasi rušili v smeri, da razvijete svoj pravi jaz. Prihajajo veliki preobrati v odnosih na področju družine, partnerstva ali prijateljstva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo pomembne bodo za vas sanje, ideali in osebne povezave. Imeli boste še več zaupanja vase, pa tudi v druge, kar bo bistven element pri izpolnjevanju pomembnih načrtov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če iščete ljudi, ob katerih bi se dobro počutili, bi se morali srečevati s tistimi, ki ne nergajo in se ne pritožujejo nad vsem. Prebudilo se bo nekaj prestiža, moči in spoštovanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tisti, ki ste v resni vezi boste začutili, da je čas za naslednji korak. Nepremišljena poteza bo podrla nekaj vaših sanj in vas usmerila v tehten razmislek v zvezi s finančnim področjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja povečana samostojnost, s katero boste v medsebojnih odnosih lažje krmarili. V odnosih so z energijo lune v znamenju rib nakazane poglobitve, še posebej v čustvenih, ki so se začeli pred kratkim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na površje prihajajo skrivnosti in resnica povezana z domom in ostalimi področji, soočiti se bo potrebno in odreagirati, v nasprotnem primeru se vam bodo kopičile neprijetne obremenitve, saj vam odnosi veliko pomenijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutek, da se morate prilagajati vas bo spremljal ves čas. Prihaja možnost, da se znebite občutka odvisnosti in končno naredite nekaj zase. Najbolj naklonjen bo dan tistim, ki se izobražujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na podlagi izkušenj, ki lahko najprej delujejo kot ovire, lahko pridobite izredno podlago na poti k stabilnosti. Čeprav boste, ko se boste odločili delati na sebi učinkovit, boste notranje na trenutke nestrpni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Popolnoma vas bodo pritegnila področja, ki raziskujejo osebnost, postavljali si boste številna vprašanja, kar vas vodi k temu, da senca ne bo več tako negativna. Prihajajo priložnosti, da izkoristite svoje izkušnje iz preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pokazali boste svojo ustvarjalno, intuitivno in duhovno višjo plat. Tematika, povezana s kulturo bo z energijo lune v znamenju rib dobra priložnost za rast z enako mislečimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Intelektualne besedne igre, ki predstavljajo izzive, bodo nujne, da se boste počutili izpopolnjeno. Družabno življenje bo v dobrem stanju. Ko boste nemirni ali nezadovoljni, boste ves čas hrepeneli po neodvisnosti.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED in KITAJSKA LETNA NAPOVED 2024: POTOVANJE Z ENERGIJO ZELENEGA LESNEGA ZMAJA