Dnevni horoskop za ponedeljek 13. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 13. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 13. septembra 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 13. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Življenje bo za vas predstava, v kateri nastopate in od svojega občinstva pričakujete pozornost, odziv in pohvalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nadvse boste cenili neodvisnost, življenje bo za vas pustolovščina, ki jo je treba užiti.

horoskop
Luna v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Danes nastopi ob 22:39 uri Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Jacqueline Bisset: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar nakazuje, da je precizna in analitična oseba, ki spretno dosega svoje cilje. Na področju dela in denarja je zelo uspešna in prodorna, vendar le takrat, ko jo določena zadeva veseli. Luna v znamenju Leva jo opisuje kot močno, samozavestno žensko, ki v življenju ve kaj hoče.

Venera v znamenju Tehtnice ji podarja šarm, s katerim z lahkoto osvoji moškega na eleganten način. Ko se zaljubi je popolnoma zvesta in predana z vsem srcem. Jupiter v znamenju Device ji v življenju podarja vztrajnost in srečo pri finančnih zadevah.

Danes praznuje Aleš Bravničar: Astro profil

Venera v znamenju Leva mu daje samozavest in samospoštovanje na čustvenem področju. Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Device, kar nakazuje, da je skromne narave in zna delati čudeže iz malenkosti. Je zelo pridna, vestna, praktična, inteligentna in organizirana oseba. Odlikujeta ga tudi izjemna metodičnost in učinkovitost. Uživa v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in številkami.

Njegov Mars v znamenju Dvojčkov je tisti, ki mu podarja simpatičnost, razigranost in inovativnost. S to pozicijo je zelo zgovoren in se v družbi izjemno dobro znajde. Ima veliko prijateljev in ponavadi poznanstva na vseh mogočih in nemogočih koncih. Vedno je nekaj, kar ga zanima. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Ovna. Bori se, da bi čim prej ustvaril in uresničil svoje ambicije. Večkrat se mu lahko zgodi, da tudi če enega posla še ne bo speljal do konca, se bo že navdušeno podal v novega.

Ne glede na to kar vidite, morate ohraniti smisel za humor, ter se nasmejati tudi slabim stvarem.

Tupac Amaru Shakur

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Goran Ivanišević, hrvaški tenisač
  • Tami Kiuru, finski smučarski skakalec
  • Miha Zupan, slovenski košarkar
  • Niall Horan, član skupine One direction
  • Matej Zemljič, slovenski igralec

Na današnji dan Lunik 2 pristane na Luni. IBM predstavi prvi trdi disk. New York razglašen za glavno mesto ZDA. Vesoljska sonda Ulysses preletela južni tečaj Sonca. Rodil se je atlet Michael Johnson, ki je v Atlanti postal olimpijski prvak na 200 metrov in 400 metrov. Rodil se je tudi Dave Mustaine, ameriški kitarist, pevec Metallice in Roald Dahl, britanski pisatelj norveškega rodu. Umrl je Albert Sirk, slovenski slikar in Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper.

Kako bo energija današnjega dne vplivala na vaše razpoloženje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste začeli intenzivno usmerjati proti lepšim stvarem in tkati uresničljive cilje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj optimistična?

Danes boste najbolj optimistično naravnani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKO LUNINO NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v strelcu, ki krepi optimizem boste deležni pohval in prijetnih predlogov za prihodnost. Zasebno življenje vam bo zaradi neprestanega dogajanja nekoliko manj naklonjeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembna situacija vas usmerja k spremembi, vendar ta ni tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost, ki se bo ponudila kmalu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo Prvega krajca se boste najprej lotili tistega, kar vas je najbolj motilo. Kasneje si boste morda želeli, da bi ravnali nekoliko drugače. Nikar ne izgubite živcev z malenkostmi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni bo potrebno z luno v strelcu vse skupaj zastaviti bolj spontano. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati glasno, ne premlevajte v sebi v nedogled, saj vam to nič ne koristi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija bo zaradi vpliva Prvega krajca osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Tokrat bo za vas izziv dokazati svojo delovno vnemo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Drobna malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi izzivi, vendar nič kaj optimistično naravnani. Dela morda ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaupajte energiji lune v strelcu, ki vas spodbuja in navdihuje. Veliko vam je do tega, da bi se dokazali. Nedvomno tudi zato, ker te dni končno začenjate novo poglavje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaznavali boste, kako se vam vračata optimizem in volja do dela, saj vas bo spremljala luna v strelcu. Na čustvenem področju boste navdušeni nad vsemi predlogi, z neponovljivim šarmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli ter notranje umirja. Proti večeru lahko pričakujete več romantike in nežnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični, vendar ne vztrajajte predolgo, da ne boste nečesa na koncu zamudili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere prehajate v bolj zrelo obdobje in verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom in se usmerite k zastavljenim ciljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razigrano energijo, ki jo prinaša luna v strelcu, lahko izkoristite na področju kariere in denarja. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu. Uskladite srce in razum.

Vas zanima: UČINEK BARVE NA ČLOVEŠKO OSEBNOST ali ADRIJANA JE ZELO ZASKRBLJENA ZA STARŠE