Tedenski Lunin horoskop za obdobje 13.9.-19.9.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. septembra

Predviden čas branja: 2 minuti

V ponedeljek, ko vas bodo obdajale energije lune v znamenju strelca, nastopi tudi Prvi krajec. Lažje se boste približali bistvu, se sestavili ter se znali tudi opravičiti. Pogumni in prodorni se boste soočali z življenjem in težko vas bo spraviti v slabo voljo. Delovali boste na vseh področjih, trudili se boste, vendar vas lahko zmoti površnost. Nekateri boste nagnjeni k idealiziranju. Ustrezala vam bo družba prodornih in odprtih ljudi, s katerimi boste premlevali različne teme. Ničesar se tudi v torek dopoldne ne boste ustrašili, saj boste zelo direktni in pripravljeni na nove razigrane podvige.

V torek ob 13.34 uri preide luna v znamenje kozoroga.

blank

Zagrizeno, oboroženi z vztrajnostjo se boste več kot običajno ukvarjali z napredkom in financami. Posvetili se boste tistim zadevam, s katerimi ste v rahlem zaostanku. Ljubezenski pripetljaji vas tudi v sredo, ko vas bo še vodila zemeljska energija ne bodo preveč zanimali, saj boste preveč obremenjeni s kariernimi zadevami. Če želite shujšati, boste zelo disciplinirani ter pripravljeni na odrekanje.

V četrtek ob 17.23 uri se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boste deležni več razigranosti in spontanosti.

Z medsebojnimi odnosi ne boste preveč obremenjeni, ampak boste v njih uživali s polno paro, saj vas bo spremljala želja po povezovanju, seveda s podobno mislečimi. Kljub omejitvam boste sanjarili o izletih in potovanjih. Če se boste slučajno znašli v težavah, se tudi v petek ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da določene zadeve, ki so vas bremenile poskusite izboljšati. V kolikor imate občutek, da ste osamljeni, se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmede prevelik optimizem. Svoj um boste najlažje zapolnili z ustvarjalnostjo.

V soboto pozno zvečer ter v nedeljo skozi dan prihaja vpliv lune v ribah. Ozračje bo postalo bolj občutljivo, imeli boste številne pripombe, ki lahko zmotijo okolico. Oboroženi boste z veliko koncentracije, vendar vam bo za realizacijo primanjkovalo poguma. Bolj kot delo vas bo zanimala duhovnost, ki ji boste začeli posvečati več pozornosti, intuicija bo postala vaša nepogrešljiva prijateljica. V negativnem smislu se lahko hitreje kot v preteklih dneh znajdete v kakšnem konfliktu. Prijale vam bodo pohvale, za še boljše počutje, pa se prepustite svoji domišljiji.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VENERA V ŠKORPIJONU PREBUJA GLOBOKE ZAZNAVE in MALA ŠOLA NEGE KOŽE