Dnevni horoskop za ponedeljek 1. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 1. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 1. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Srečno novo leto! Brez slabe vesti si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker so vas številne obveznosti v zadnjih dneh močno obremenile.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisluhnite tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso naletele na možnost za uresničitev.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2023. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Janković, župan Ljubljane
  • Srđan Dragojević, srbski režiser in scenarist
  • Davor Šuker, hrvaški nogometaš
  • Alexander Pointner, avstrijski smučarski skakalec in trener
  • David Nalbandian, argentinski tenisač

Leta 1999 je Evropska unija uvedla skupno denarno valuto evro in tako je zaživela Evropska monetarna unija. Na današnji dan Slovenija od Portugalske prevzame polletno predsedovanje Evropski uniji. Ljubljana je prvič zažarela v električni svetlobi. Rodila se je Svetlana Makarovič, slovenska pesnica, pisateljica in Branko Ćopić, bosansko-srbski pesnik in pisatelj. Umrl je Kiro Gligorov, makedonski politik in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj.

Verjemi, da zmoreš in si že na pol poti do cilja.

Theodore Roosevelt
Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveselilo sporočilo.

Katera astro znamenja boste najbolj lena?

Najbolj leni boste biki, raki in levi.

Preberite več: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutno ste v položaju, da od drugih ne morete zahtevati čudežev. Nekaj vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravite se na to, da boste morda govorili sami sebi. Tokrat zaradi utrujenosti namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno spontano. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam nakazujejo zelo pozitivne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka za vas. Izraziti bodo spodrsljaji na čustvenem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Običajno obožujete bolj mirne dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo usklajeno energijo. Poudarek pa bo tokrat na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolite si dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se boste želeli sproščeno pogovoriti, sogovornik pa bo zelo nemiren in nervozen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusite obdržati dobre stike z vsemi ki vas znajo spoštovati. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo intenzivno poglobite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost v smeri družinskih zadev. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2024 ali ZAČNITE ČIM PREJ URESNIČEVATI SVOJE ŽELJE