TEDENSKI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 1. do 7. januarja napoveduje razmislek in nove začetke
Tedenski horoskop za obdobje 1. do 7. januarja napoveduje razmislek in nove začetke

Tedenski horoskop za obdobje 1. do 7. januarja napoveduje razmislek in nove začetke

Predviden čas branja 7 minut

Samokontrola bo s Soncem v znamenju kozoroga povečana, zato se boste znali zadržati izognili se boste tudi neurejenosti na vseh področjih. Prihaja pa zelo močna potreba po nadzoru. Osebne želje bodo sicer močne, vendar boste bolj osredotočeni na fizični in materialni svet. Čutnost bo izražena na zemeljski način. Prizadevali si boste za realistične in dosegljive cilje.

Prihaja neverjetno potrpljenje ter zmožnost, da se držite ene teme ali zadeve, brez da bi brezglavo bezljali sem ter tja. Poslovite se od praznega klepetanja, saj boste podarili prednost samokontroli in pogovorom, ki so usmerjeni k cilju. Od četrtka dalje, ko Mars preide v znamenje kozoroga se boste usmerjali k vplivnim ljudem, spremljal vas bo nagon, da boste zaznavali, katere povezave se bodo izplačale.

Tedenski horoskop za obdobje 1. do 7. januarja napoveduje razmislek in nove začetke

Nekateri izmed vas boste v tem obdobju zelo materialistični in pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da ustvarite svoje bogastvo. Če se boste znašli v konfliktu, boste zvit in praktični, saj boste zelo dobro razumeli, da je drama le izguba energije. Svojo strast in čustva boste pogosto preusmerjali v svoje cilje ali kariero.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi VENERA V STRELCU BO POSKRBELA ZA ZABAVEN ZAKLJUČEK IN SPONTAN ZAČETEK LETA in HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku tedna, ko se bo luna nahajala v devici, boste zaradi spomina na pretekle izkušnje postali bolj premišljeni, komu podariti svoje srce in komu resnično zaupati. Preveč se ukvarjate s tem, kaj storiti, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Končno se bo v petek izkazalo, da ste glede nečesa imeli prav, kar vam bo povrnilo energijo in prebudilo samozavest. Pronicljivo opazovanje se vam bo obrestovalo hitreje, kot ste pričakovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skušajte čim prej dojeti, kaj vam je želel povedati nekdo, ki deluje zelo skrivnostno. Čas je, da ljubezenske težave izpustite in se usmerite v karierni napredek. Na delovnem mestu ste v preteklem obdobju vložili veliko napora v razrešitev določenega vprašanja, zato sedaj, ko bo potrebno vse skupaj dokončati pričakujte lažjo izvedbo. Za odgovore na vprašanja se v soboto in nedeljo ozrite v podzavest.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste v sredo zaradi preobremenjenosti na področju dela precej nervozni, boste kljub prijetni energiji lune v znamenju tehtnice naredili veliko napak. Priporočljivo je, da ne naredite velikih korakov, dokler se vse skupaj ne stabilizira. Pričakujte umirjen in praktičen konec tedna s pridihom iskrene ljubezni. Nekdo vam bo želel pokazati, koliko mu v resnici pomenite, kar vas bo močno presenetilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za poslušnost in trud v domačem okolju boste v začetku tedna nagrajeni, oddahnili si boste, saj vas je nekaj ves čas po tihem obremenjevalo. Bodite v petek, ko prehaja luna v znamenje škorpijona bolj previdni, saj prihaja nekaj govoric, ki jih boste stežka utišali. Pomembno bo tudi, da v kočljivi situaciji ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzameta voljo. Nikar ne odlašajte s pomembno zasebno odločitvijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite bolj budni ter optimistično naravnani, saj se lahko v sredo, ko se boste vrnili v delovni tempo nakopičijo nepotrebne negativne energije. Nikar se po nepotrebnem ne vračajte v pretekle situacije, ki so na vašo srečo že zaključene. Utrujenost se proti koncu tedna umika, zato boste ne glede na to, kaj boste počeli, izredno učinkoviti. V nedeljo nikar ne delajte večjih načrtov, povezanih z denarjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite v sredo, ko ne boste najbolj zbrani z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti, posebno če vas čaka gužva. Morali se boste lotiti določene spremembe in znova pridobiti samozavest, ki jo boste proti koncu tedna še kako potrebovali. Čeprav boste slabo voljo poskušali iznajdljivo odpravljati s šalami, vam v družbi ki je ne poznate najboljše ne bo šlo najboljše od rok. V nedeljo boste ponovno postavili čustva na prvo mesto.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne čakajte na rešitve, ampak naredite prvi korak in bodite bolj odgovorni ter pogumni. Prijetna opravila bodo na vrsti kdaj drugič, zato se v sredo sprijaznite s trenutnim stanjem in ga ne kritizirajte. Z določenimi ljudmi boste konec tedna težko našli skupne točke, veliko bo napornih pogovorov, ki vas bodo pahnili v fazo razdražljivosti. Ker boste v nedeljo nemirni, se skušajte diplomatsko izogniti prepiru, ki se vam obeta v ožjem družinskem krogu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V tednu pred vami prihaja z energijo Sonca v znamenju kozoroga več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu prijetnih dogodkov se boste počutili varno. Počistili ste z bremeni, osvobojeni se boste podali naprej. Glede določenih vprašanj povezanih s čustvi, bi bilo najbolj smotrno počakati, čeprav se vam bo vsaka minuta zdela kot cela večnost. Vnaprej si postavite meje, koliko ste v resnici pripravljeni tvegati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Naključja, ki se bodo pojavljala v sredo, ko boste zopet dejavni, bodo nosila s sabo pomembna sporočila, ki jih bo smiselno razumeti. Iz kočljive situacije, v kateri ste se pred kratkim znašli, se boste najhitreje rešili tako, da čim prej pozabite na vse skupaj. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, vas bo močno zamikalo raziskovanje duhovnih znanj, zopet boste začutili da ste notranje bolj bogati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si v ponedeljek in torek več časa zase in preprosto uživajte. Samski imate zlato priložnost, veliko možnosti bo tokrat na družabnih srečanjih, zato se jih udeležite. Vezani, ker boste zelo radodarni, zato bodo prijetni komplimenti ves čas prisotni. Spoznali boste, da nič ni nemogoče, kar vam bo v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu podarilo moč, voljo ter zagon, da vztrajate. Čas pred vami prinaša številne priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Trmasto vztrajanje se vam v sredo, kljub temu, da bo energija lune v tehtnici prijetna žal ne bo obrestovalo. Zmotile vas bodo nepredvidljive ovire, ki jih boste težko premostili. Čas proti koncu tedna bo prinesel izboljšanje počutja, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. Česarkoli se boste v nedeljo lotili, boste končali bolj uspešno kot pričakujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sledite svojim sanjam in še preden se boste zavedali, lahko morda postanejo resničnost. Mentalno boste ves čas v premikih in spremembah, še posebej v petek, ko se vam bodo odvijale nove priložnosti. Ljubezen vam bo v zadnjih dneh tedna v vseh pogledih naklonjena. Privlačnost bo še večja kot običajno, zato se nikar ne skrivajte, ampak se spontano odprite.