Tedenski Lunin horoskop od 1. do 7. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. januarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. januarja

Predviden čas branja 4 minute

V prvi dan novega leta se boste podali z energijo lune v znamenju device. Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok, vse kar pa boste želeli narediti prehitro in brezglavo, vam lahko spodleti. Na plano prihajajo  vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem, sproščeno delovanje vam ne bo najbolj pisano na kožo. Začnite počasi z dieto ali s telovadnimi vajami, naredite si masko za obraz, kopel za telo ali oblogo za lase.

Zaradi hladnosti in neizraženih želja bodo malce obremenjeni partnerski odnosi. Ugoden čas za osebni napredek, saj vas bo zanimalo vse, kar vam lahko pomaga k boljšemu in bolj zdravemu življenju. Zavedali se boste, da bo potrebno stvarem priti do dna, določeno dejstvo lahko nenadoma pripleza na plano. Povabilo na zmenek ali družinsko kosilo lahko vsebuje nejasne napetosti. O utrujenosti tokrat ne bo niti sledu.  Prisotne bo tudi nekaj pikolovske naravnanosti.

Na področju dela in denarja se boste bolj intenzivno lotili opravkov. Zelo aktivni boste tudi pri vseh podvigih, ki vas bodo sproščali. Zaželeli si boste globokih pogovorov, ki bodo vodilo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije bo dovolj, tudi za tiste naloge, ki zahtevajo zbranost in osredotočenost.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. januarja

V četrtek nastopi poleg lune v tehtnici Zadnji krajec, zato boste pripravljeni na aktivno nadaljevanje in iskanje napredka v odnosih. Energije bo dovolj, da dokončate vse kar je nerešenega. Misli bodo prodorne in obarvane s prijetnimi vibracijami. Odgovarjali vam bodo nežni priokusi, polni boste navdiha in umetniško naravnani. Vzemite si čas in dobro premislite o vseh stvareh, ki vam veliko pomenijo. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo.

Želje bodo dopoldne zelo skromne, vendar prijetne, nato prehajate v obdobje ko lahko vse kar se nahaja v podzavesti začne siliti na plano. Čeprav vas bo spremljal pogum, lahko ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti povzročijo intenziven notranji nemir. Zaradi poudarjene čustvenosti in hrepenenja po strasti, boste nekateri otožni in preveč zaprti vase.

Zamikale vas bodo tematike povezane z duhovnostjo in temačnimi vibracijami. Branje težjih tekstov bo pravi izziv in balzam za dušo, ki bo lačna informacij. Področje ljubezni stopa v ospredje, saj se boste intenzivni energiji težko izognili.

V nedeljo bo luna v škorpijonu, pozno zvečer prehaja v strelca. Globoke misli bodo povezane s čustvenim doživljanjem. V najslabšem primeru se lahko z glavo zaletavate navidezni v zid, ker ga v preveliki vnemi preprosto ne boste opazili. Predali se boste novim preizkušnjam, kar prinaša zadovoljstvo, saj vas bo občutek, da se veliko dogaja držal pokonci. V negativnem smislu se lahko, če se bo nekdo čudno obnašal hitro prebudita nezaupanje in ljubosumje.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VENERA V STRELCU BO POSKRBELA ZA ZABAVEN ZAKLJUČEK IN SPONTAN ZAČETEK LETA