Dnevni horoskop za petek 9. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 9. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 9. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste opravičiti, znali boste priznati napako, le določene situacije ne boste popolnoma razumeli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svetujete drugim, sebi pa ne znate pomagati. Nimate dovolj moči, da bi to priznali, zato je čas, da vklopite pogum.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Danes ob 12.14 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

PARTNERSTVO SKOZI ŽIVLJENJSKA OBDOBJA

Danes praznuje Michael J. Fox: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Dvojčkov v 4. Hiši, kar nakazuje, da je prilagodljiv, površn, zabavn in malce netaktna oseba. V življenju vedno strmi k novostim in raznim avanturam. Takrat o posledicah ne razmišlja, kar bi lahko ocenili kot malce neodgovoren.

Luna v znamenju Bika nakazuje na poudarjene družinske vrednote, brez katerih težko funkcionira. Je globok in razumevajoč, zelo dobro zna z mlajšimi in starejšimi. Tudi Venera se nahaja v Biku, kar pomeni, da so mu všeč urejene, vendar bolj umirjene ženske, ki znajo gospodinjiti. Mars v znamenju Leva mu poudarja hrabrost, samozavest ter tudi nekaj samovšečnosti.

NAREDIL SEM VSE, KAR BI MORAL, VENDAR JE REZULTAT V ROKAH SREČE.

Neron

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • George Axelrod, ameriški scenarist
  • Johnny Depp, ameriški igralec
  • Renato Vugrinec, slovenski rokometaš
  • Miroslav Klose, nemški nogometaš
  • Natalie Portman, ameriška filmska igralka

Na današnji dan ZR Jugoslavija in NATO podpišeta mirovni sporazum za Kosovo. S sporazumom v Ho-Umezuju Kitajska prizna japonsko zasedbo severovzhodne Kitajske. Jacques Cartier kot prvi Evropejec odkrije Reko sv. Lovrenca. Gustav Ipavec doktorira na dunajski univerzi. Rodil se je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Cole Porter, ameriški skladatelj. Umrl je Neron, rimski cesar in Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KATERO BARVO IZBRATI V POLETNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAGNJENE K PRIDOBIVANJU ODVEČNE TEŽE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Do nekoga se boste obnašali zelo vzvišeno, kar lahko povzroči tudi kakšen konflikt. Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Raje bodite naslednjič bolj skromni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku bodo na vrsti že v dopoldanskih urah, ko se bo luna še nahajala v vodnarju in vas priganjala k zaključevanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahteve na področju dela in denarja bodo vse večje, zato vam ne bo uspelo biti z vsem na tekočem. Ker ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj, se lahko prebudijo dvomi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč se ukvarjate z materialnim svetom in premalo z družino ter prijatelji. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo, zato se odločite in si izborite nekaj prostih trenutkov, ki naj bodo sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo privlačila podobno misleče. Pred vami je izredno ugoden dan v katerem se vam lahko uresniči tudi kakšna želja, zato ga izkoristite v svoj prid.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na žalost na področju kariere vse ne bo potekalo tako kot ste si zamislili, spraševali se boste, kaj bi lahko naredili ali spremenili, da bi se kočljive situacije odvijale bolj spontano.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naključno boste izvedeli nekaj, kar vas bo v notranjosti razžiralo. Veliko boste naredili že, če boste enostavno prezrli zahrbtna nagajanja in odločno pozabili na vse skupaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne mislite, da bo srečanje z nekom, ki čaka na vaš odgovor preprosto. Marsikdo potrebuje več časa, da odpusti, zato skušajte delovati kar se da prijazno ter iskreno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bližnji vas že dlje časa spodbujajo, kar pomeni, da resnično verjamejo, da vam lahko uspe, zato takoj prenehajte z vsemi nakopičenimi težkimi dvomi, ki vas le vlečejo nazaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V trenutku, ko vas bo nekdo izpostavil se ne boste počutili najbolje, čeprav boste znali zadrego spretno skrivati. Trenutna čustvena situacija vas zaradi precej utruja, zato niste zbrani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni razlogov, da bi se v domačem okolju, kjer boste deležni zanimive novice pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo določene malenkosti ter to, da se nekdo odloča brez vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prišli boste do spoznanja, da je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način riniti z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko tudi nedolžno spogledovanje usodno.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2023 in KAKO SE SOOČITI Z NOTRANJIM KRITIKOM?