Dnevni horoskop za petek 8. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 8. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 8. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 8. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekdo vas vztrajno želi obrniti proti vašim zamislim. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak najprej analizirajte, potem se o vsem kar se dogaja prepričajte sami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nagnjeni boste k sprejemanju več odločitev hkrati, obdarjeni z močno voljo in sposobnostjo premagovanja ovir in dvomov. Lepe misli vam prinašajo osebno zadovoljstvo, varujte pa se težnje po nadzoru.

horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 07:15 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.
Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje Tadeja Ternar : Astro profil

Tadeja, ki ima Sonce v raku je previdna, zadržana in občutljiva. Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje njen občutek varnosti. Z luno v znamenju strelca se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Svoje srce nosi na dlani in zelo rada deli svoje občutke.

Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Tadeja je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Spremljajo jo predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dobra in kritična opazovalka, hitro prebere vsako zgodbo.

Naj bo tvoja samozavest večja kot tvoj ego.

Loesje

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Philip Johnson, ameriški arhitek
  • Edo Mihevc, slovenski arhitekt
  • Jožef Horvat, slovenski politik in fizik
  • Ena Begović, hrvaška filmska igralka
  • Tina Gorenjak, slovenska gledališka in filmska igralka, pevka

Na današnji dan NATO povabi v članstvo Poljsko, Češko in Madžarsko ter zavrne Slovenijo in Romunijo. Izide prva številka Wall Street Journala. Vasco da Gama se odpravi na svojo prvo pot proti Indiji. Wikipediji se pridružita različici v madžarščini in hebrejščini. Rodil se je Alfred Binet, francoski psiholog in izumitelj testa inteligentnosti ter Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov. Umrl je Percy Bysshe Shelley, angleški pesnik in Vivien Leigh, angleška gledališka, filmska igralka.

Kaj vas lahko danes najbolj obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko prikrivanje resnice močno obremeni.

Katera astro znamenja se boste težko izognila ljubosumju?

Ljubosumju se boste težko izognili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2022 ali SPADATE MED NAJBOLJ VARČNA ASTRO ZNAMENJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kolikor se boste znali kljub strastni energiji lune v škorpijonu umiriti, lahko pričakujete da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige, vendar le če boste lahko vodili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite na zdravstveno področje, saj ste v zadnjem času preobremenjeni. Nikar ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste še bolj utrujeni. Raje si privoščite počitek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z dobrim nastopom boste ustvarili odličen vtis v domačem okolju. Na poslovnem področju zaradi vpliva lune v škorpijonu bolj pazite glede dogovorov, ki se lahko zaključijo negativno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo skušal s prodorno pripombo razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj ste popolnoma prepričani vase. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se ne bi raje umaknili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Postavljeni boste na preizkušnjo, ker boste zaradi energije lune v škorpijonu naleteli na kritike glede nečesa, kar ni v vaši domeni. Obramba bo močna ter pogumna in usmerjena v rešitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na odločitev sodelavca, ki zadeve zaznava drugače ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj umirjeno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko pokvarijo dan.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ravnali se boste po svojem občutku, kljub temu bo lahko marsikdo sodeloval z vami. Nekoliko bolj napeti boste na področju čustev, saj vas bodo obremenile napetosti, povezane z dvomi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je občutljiv, vendar tudi produktiven dan. Zaznavali boste močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov, ne boste smeli ignorirati, saj bodo le tako še bolj naraščali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bolj kot običajno boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj vas takšnih ne pozna. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti ter obremenitev samo zato, da bi nekomu ustregli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujete lahko pomembno in razigrano povabilo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo ogrela srce. Čas je, da se nekoliko bolj prepustite ljubezni ter si dovolite čutiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobre novice na osebnem področju bodo vsekakor vaše razpoloženje popeljale v pravo smer. Imeli boste občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo dobro vplivalo tudi na druge.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar ni v vaši domeni. Odkrivanje skrivnosti bo z vplivom lune v škorpijonu še kako zabavno in privlačno. Pripravljeni boste na soočenje.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022