Dnevni horoskop za petek 7. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za petek 7. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 7. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 7. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan zdravja. Danes se izognite kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prekinete odločitev, da ostanete razburjeni, ujeti v temne oblake s slabim razpoloženjem, mračnostjo in samo-pomilovanjem.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 08:29 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

ZAKAJ JE PRIPOROČLJIVO UŽIVATI ČEMAŽ?

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Dimitrij Rupel, slovenski sociolog, publicist, politik
  • Jackie Chan, hongkonški filmski igralec
  • Russell Crowe, novozelandski filmski igralec
  • Aleš Čeh, slovenski nogometaš
  • Jože Možina, slovenski zgodovinar

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija. Ustanovljena je bila tudi zveza svobodnih sindikatov Slovenije. Rodil se je Béla Mavrák, madžarski tenorist in Gerhard Schröder, nemški kancler. Umrl je Henry Ford, ameriški industrialec in France Marolt, slovenski glasbenik etnomuzikolog.

Poznamo tri vrste laži: laži, preklete laži in statistiko.

Mark Twain
Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO SE RAZLIKUJETA EGO IN DUŠA? ali VAŠA PRAVA NARAVA JE NAJZANESLIVEJŠI VODNIK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popazite zaradi sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu v vseh razmerjih, kjer je še nekaj nedorečenosti in napetosti. Povejte kar mislite in ne dovolite osebi, ki je na drugi strani, da preveč ugiba.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebuja se dodatna pozornost na zdravo življenje, zato naj vas stres, ki bo tokrat povezan predvsem s finančnim stanjem ne izčrpa preveč. Kljub zelo intenzivni energiji boste učinkoviti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Komunikacija zaradi vpliva lune v škorpijonu ne bo najbolj sproščena. Nekdo vas ne bo razumel, tudi zato, ker velikokrat ponavljate isto napako, in sicer da niste dovolj odkriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav običajno, ker ste bolj zadržane narave čakate, da se zadeve razpletejo same, se boste tokrat morali soočiti. Presenečeni boste, ko boste opazili, da vas nekdo pozna bolj, kot si mislite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Iskali boste motivacijo, nekaj pomembnega, kar se bo dogajalo, se bo zavrtelo v vašo korist. Tokrat boste znali naklonjenost nadrejene osebe v pravi smeri na iznajdljiv način izkoristiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ostati tiho in se prilagoditi bo skoraj nemogoča misija, saj se predobro zavedate, da vzbujate veliko pozornosti tudi pri zelo zanimivih obrazih. Od vas bo nekdo zahteval, da se umirite in počakate na pravi trenutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Hitro, nepremišljeno reagiranje, ki ga prebuja energija lune v škorpijonu bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose. Strast bo, če ne bo dovolj izražena vodila v nezadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav boste zelo zgovorni in radovedni, se povsem posvetite opravku, ki vam omogoča še nekaj zanimivih druženj in ugoden razplet. Želeli si boste obdržati več samostojnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v škorpijonu se boste znašli na razpotju ali pa se boste nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, nočete si priznati, da ste izredno zainteresirani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ob pogovoru se boste dobro odrezali, saj boste takoj zadeli v bistvo in vztrajali da se zadeve razvijejo na pošten način. Soočenju se ne izogibajte, saj bo potem vse veliko lažje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne odnehajte v situaciji, ki je za vas zelo pomembna prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. Sprejmite vse skupaj kot začasen premor, ki ga lahko izkoristite za razigrane korake.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v škorpijonu boste prebudili vztrajnost in tako določene stvari končno dokončali na diplomatski način. Tokrat se boste počutili odlično, vse vam bo šlo kot po maslu.

Vas zanima: ALI ZNATE ŽIVETI BREZ OKLEPA? ali NAJBOLJ SKROMNA IN PRILAGODLJIVA ZNAMENJA ZODIAKA