Dnevni horoskop za petek 5. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 5. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 5. januarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za petek 5. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čim prej boste morali poravnati nekaj dolgov iz preteklosti, in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se lahko vse uredi pozitivno, zato nikar ne obupajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo nenehno prilagajanje in predvsem več zbranosti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje January Kristen Jones: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Kozoroga močno vpliva na njeno odločnost in voljo, katero zbere tudi v še tako kočljivi situaciji. Na kožo ji je pisano težko delo, ki jo osvobaja. Ne zna in ne želi biti ležerna in lena, takrat se počuti zelo nezadovoljno. Luna v znamenju Škorpijona nakazuje na preboj strasti, s katerim vsakemu ljubimcu še dolgo ostane v spominu.

Težko se zaljubi, še težje pa potem preboli, pozabi in se obljubi. Z ugodno Venero je svobodna, malce umetniško nagnjena zasanjana dušica, ki pa vedno ostaja na realnih tleh. Mars v znamenju Leva je tisti, ki ji v kriznih situacijah ponuja luč in nove rešitve, ki jo pripeljejo do zmage.

Danes praznuje Neisha, Neža Buh: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši Kozoroga, zato je naravno rojen vodja. Slava in bogastvo v njenem življenju korakata z roko v roki. Prav tako je verjetno, da se bo znašla na vodstvenem položaju in s tem dosegla spoštovanje drugih. V svojem življenju se zelo jasno osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v širši javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in predvsem cenjena. Njena osebnost je zelo resna in vztrajna. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje. Ima naraven dar za uspeh.

Njen Mars se nahaja v 6. Hiši Tehtnice, zato je neodločna in lahko zavlačuje, kadar tehta možnosti, preden se dokončno odloči. Nagnjena je k zagovarjanju svojega delovanja, čeprav ve, da lahko zaradi neodločnosti upočasni proces dela ali napredka. Ker se ne želi nikomur zameriti, je redko povsem iskrena in je nagnjena k pasivni agresivnosti.

Nič ni več vredno kot današnji dan.

Johan Wolfgang Von Goethe

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Robert Duvall, ameriški filmski igralec
  • Umberto Eco, italijanski pisatelj, filozof
  • Juan Carlos I., španski kralj
  • Brian Hugh Warner – Marilyn Manson, ameriški glasbenik
  • Janica Kostelić, hrvaška smučarka

Na današnji dan v San Franciscu so pričeli z gradnjo mostu Golden Gata. Rodil se je Anton Ingolič, slovenski pisatelj in Fran Serafin Vilhar, slovenski skladatelj in pesnik. Umrla je Katarina Medičejska, francoska kraljica in Elizabeth Anscombe, britanska filozofinja.

Ali lahko danes pričakujete zbranost na področju kariere in izobraževanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da ne pričakujte zbranosti na področju kariere in izobraževanja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu dvojčki in vodnarji. 

Preberite tudi: SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE? ali KAKO PREMAGATI NARCIZEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kar se tiče kariere je pred vami zaradi prehoda lune v škorpijona dan z večjimi nihanji. Prepustili se boste, ko boste pripravljeni sprejeti vse pomanjkljivosti, ki jih določen odnos nosi s sabo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravljeni boste pogledati iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo z radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo, da se pomaknete naprej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebujata se neverjeten pogum in samozavest. Prav tako bi se lahko v določenem odnosu postaviti zase, ter se počasi usmerili v prijetne spremembe, po katerih že dolgo hrepenite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomanjkanje vitaminov in premalo gibanja, bo glavni vzrok za slabše počutje. Na zasebnem področju prihaja priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne glede na to, kako se boste počutili, usmerite se vase. Privoščite si več prijetnih trenutkov, iznajdljivost bo vaše močno orožje, še bolj pa vam bo prijala prijetna pohvala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar si okoli sebe ne delajte prevelikega zidu, saj bi s tem odrinili od sebe osebo, ki se trudi za vašo pozornost. Vezani se boste veliko ukvarjali s poglobitvijo odnosa, ki naj ne bo preveč temačna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovni rezultati bodo odvisni od usklajevanja s sodelavci, zato skušajte biti čim bolj prilagodljivi. Vzemite si dovolj časa za drobne podrobnosti ter vse, kar vas osrečuje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato v pomembni situaciji nadaljujte počasi ter premišljeno. Odmakniti se boste želeli od drugih v prepričanju, da vas ne sprejemajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj se boste odločili, čeprav ste s tem korakom že dolgo odlašali, pomagal vam bo namig nekoga od sodelavcev. Karizma vam lahko pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne ostajajte v starih vzorcih, čeprav vam bo prehod lune iz tehtnice v škorpijona povzročal nihanja. Počasi prihaja čas za nekaj novega, nekaj kar vas bo dobesedno navdušilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobili boste pomembno sporočilo, ki bo vplivalo na začrtane cilje. Sprejeli boste novo odločitev. Previdni bodite, ko jo boste posredovali drugim, saj jim morda odločitev ne bo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tekmovanje s sodelavci bo zelo stresno. Predvsem pozorni bodite, ko boste malce vznemirjeni na želodčne težave. Kriza, ki se lahko pojavi, bo načela vaš imunski sistem.

Vas zanima: ZAČNITE ČIM PREJ URESNIČEVATI SVOJE ŽELJE ali SPOZNAJTE SVOJO OSEBNOST