Dnevni horoskop za petek 26. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 26. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 26. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 26. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bolj boste ambiciozni in pripravljeni tvegati. V medsebojnih odnosih boste bolj zaščitniški kot običajno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Namesto da se v določeni situaciji smilite sami sebi, dvignite glavo pokonci.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom.

Lao Tze

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Matija Čop, slovenski jezikoslovec
  • Ellen DeGeneres, ameriška filmska igralka
  • José Mourinho, portugalski nogometni trener
  • Nastja Čeh, slovenski nogometaš
  • Gustavo Dudamel, venezuelski dirigent in violinist

Na današnji dan je na Dunaju premiera Mozartove opere Così fan tutte. V Ljubljani se prične kongres Svete alianse. Rodil se je Paul Newman, ameriški filmski igralec, režiser in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako se je rodil Maksim Gaspari, slovenski slikar in hokejist Wayne Gretzky. Umrl je Kobe Bryant, ameriški košarkar in Milan Žumer, slovenski nevrokirurg.

Katera znamenja zodiaka se boste izogibala odgovornosti in resnemu delu?

Resnemu delu in odgovornostim se boste izogibali rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta?

Najbolj trmasti boste danes rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: ENOSTAVNI NASVETI ZA ZDRAVJE IN VITALNOST ali KATERIM ASTRO ZNAMENJEM BI SE MORALI IZOGNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z užitkom se boste podali k frizerju in si s tem polepšali dan. Navdih prihaja z brskanjem po spletu. Tisto kar vam je manjkalo, boste našli, zato boste ponosni na svojo iznajdljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v levu boste izredno stabilni in prepričani da zmorete vse, kar so vam zastavili. Minili so časi, ko ste se bali resnici pogledati v oči in se z njo v trenutku soočiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zakaj ne bi enkrat za spremembo, ko vas bodo izzvali odreagirali drugače, bolj odločno, spontano in brez vaših stalnih pomislekov, s katerimi zadeve običajno še bolj zakomplicirate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan bo povezan predvsem z željo po ureditvi družinskih odnosov. Presenetili boste celo sami sebe, saj boste nekomu, ki tega od vas ne pričakuje sposobni nesebično oprostiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na dan bodo prišle tiste stvari, ki ste jih pustili za sabo. Ker nekaj ne bo izvedljivo, vam preostane le še to da prisluhnete in se skušate tako kot je za vas najlažje tudi soočiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne ugibajte, kaj si nekdo misli o vašem koraku, ampak vprašajte. Spremembe, ki jih boste deležni lahko pustijo grenak priokus in vas potegnejo v fazo kratkoročnega nezadovoljstva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Iskrenost, ki jo prebuja luna v levu bo vaše vodilo, ki vas ne bo pustilo razočarane, ampak zadovoljne. Zavedajte se, da so določeni koraki nujno potrebni, če se želite pomakniti naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poiščite, ko končate z napornimi obveznostmi prijeten kotiček, kjer lahko zberete svoje misli in se prepustite naravi. Dovolile si biti nežni, tudi če nekateri pomena te lastnosti ne razumejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne spreminjajte se, saj se bo z resnico, ki bo zaradi lune v levu privrela na dan pokazalo da je še kako prav, da ostajate popolnoma zvesti sebi in svojim prepričanjem na področju kariere.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z luno v levu se boste pogumno iztrgali iz primeža svojih zakoreninjenih lastnosti in skušali delovati bolj toplo ter predvsem umirjeno. Sprejmite lepe stvari, ki pronicajo v vašo bližino.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zanimanje bo spodbudila novica, ki je boste deležni nepričakovano. Veliko se bo dogajalo, še več govorilo, zato se varujte pretirane opravljivosti, ki se vam lahko kmalu močno maščuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lahkotno in predvsem nagajivo se boste na ljubezenskem področju podali v dogajanje, obdarjeni s pogumom in samozavestjo, ki jo bo prebudila prijetna luna v znamenju leva.

Vas zanima: POTI, KI VODIJO IZ MALODUŠJA ali HOROSKOP: LEPOTNI RITUALI IN NAMIGI