Dnevni horoskop za petek 25. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 25. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 25. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 25. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet.

Horoskop nasvet za današnji dan: Delovali boste bolj intenzivno, oboroženi s pripombami ter lepimi komplimenti, z željo, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri.

horoskop luna zodiak
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 17:27 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Dopoldan boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Kozoroga bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve. Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Danes praznuje Nika Matoh: Astro profil

Merkur v znamenju Vodnarja ji omogoča, da je napake in napetosti ne poderejo, ampak ji vlijejo še dodaten pogum. Sonce ima v znamenju Rib zato verjame v univerzalno ljubezen. Pogosto želi uiti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Zanjo je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. V življenju nima težav s prepoznavanjem drugih, vendar pa imajo drugi težave z doumevanjem nje.

Njen Mars se nahaja v znamenju Bika, zato ima zanjo velik pomen materialna plat, ki ji prinaša zadovoljstvo oziroma nezadovoljstvo. Je zelo stabilna osebnost, ki ji lahko pripišemo besedo imam. Tveganje ni v njeni domeni, raje ubira preverjene poti, kjer ne prihaja do neljubih presenečenj, ampak vnaprej ve, kaj jo čaka in kaj lahko pričakuje.

Luno ima v znamenju Tehtnice, zato je zanjo najpomembnejše, da ugaja, takoj zatem pa to, da je njeno življenje uravnovešeno in harmonično. Zelo se boji, da bi koga prizadela ali da bi povzročila krivico. S Saturnom v znamenju Kozoroga ji delo in vrednote povezane s tem področjem veliko pomenijo. Z Venero v Vodnarju išče v življenju malce odštekano, nevsakdanjo srečo v ljubezni. Partner mora biti zelo zanimiv in poseben.

Kaj pravi dnevni horoskop za danes, petek 25. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Benedetto Croce, italijanski filozof
  • Enrico Caruso, italijanski tenorist
  • Vjačeslav Mihajlovič Molotov, sovjetski politik
  • Ivan Čargo, slovenski slikar
  • Zeppo Marx, ameriški komedijant

Na današnji dan se na Dunaju odpre razstava Slovenskega umetniškega društva Sava. Muhammad Ali postane svetovni prvak v boksu. Rok Petrovič je na slalomski tekmi svetovnega pokala v Hafjellu zmagal četrtič v sezoni. Rodil se je Pierre-Augoste Renoir, francoski slikar in Karl Friedrich May, nemški pisatelj. Rodil se je tudi kitarist skupine The Beatles, George Harrison in ameriška igralka Tea Leoni. Umrl je Bill Paxton, ameriški filmski igralec, režiser in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik.

Biti svoboden pomeni ustvarjati svoje življenje.

Tennessee Williams
Ali je dan primeren za pomembne spremembe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo spremembe dopoldne zgodile spontano, proti večeru vas ne bodo več zanimale.

Za katera astro znamenja bo petek sproščen in navihano razigran?

Petek bo sproščen in razigran za rojene v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: MOŠKI IN ŽENSKA. V ČEM SE RAZLIKUJETA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tokrat boste na situacijo s pomočjo lune, ki se bo do popoldneva nahajala v strelcu pogledali iz drugega vidika in tako prebudili energijo, ter sledili svojim sanjam, ki so odlično zastavljene.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z iznajdljivim pristopom lahko marsikaj obrnete sebi v korist, toda zagotovo ni dovolj da čakate na to, kaj se bo zgodilo. Nečesa ne boste razumeli, dokler ne boste prosili za razlago.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V notranjosti boste zaslutili, da se bo treba prilagajati in temu tokrat ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v uspešni in finančno stabilni smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Povsem vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste premaknili naprej. Trenutne želje so velike, ker se znajdete boste morda našli način, kako jih uresničiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikaj se bo počasi izboljšalo in lažje boste zadihali, tudi glede stvari, ki so vas še pred kratkim močno obremenjevale. Na poslovnem področju vas bo v kočljivi situaciji reševala zgovornost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč mislite na druge in premalo nase. Prav tako ste preveč previdni pri denarju, pa čeprav je vse kar se vam odvija popolnoma varno. Zabrišite vsaj za trenutek vse meje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stres vam lahko povzročijo določene poslovne zadeve in površnost. Morda ne boste našli ustrezne rešitve za izziv takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil sam od sebe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne ozirajte se preveč na to, kar se dogaja okoli vas. Zanašajte se le na konkretna dejstva in to vas bo usmerilo na pravo pot ter vam prineslo v prihodnjem obdobju odlične rezultate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbite, da boste rešili vse, kar je nujnega. Če ste slučajno po naključju dobili namig, da nekdo dvomi v vašo zvestobo, je čas, da s svojo iznajdljivostjo dokažete da temu ni tako.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločitve bodo popoldan zaradi lune v vašem znamenju samozavestne in z njimi se boste povzpeli še višje od začrtanega. Energija današnjega dne vam prinaša uspeh na delovnem mestu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozanimajte se glede novosti, o katerih ste nekaj slišali. Vsaka sprememba je dobrodošla, premaknila vas bo, potem se boste lažje usmerili v tisto, kar je za vas pomembno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi nerešenega problema se vam obeta nekaj napetosti, vendar nikar ne dovolite, da bi vam to pokvarilo razpoloženje. Poskrbite za dovolj sprostitve, kar vas bo napolnilo z dobro energijo.

Vas zanima: KAKO RAZLIČNI STA IGRALKI LEA IN MILA (ANJA IN ŠPELCA)?