Dnevni horoskop za petek 23. februarja 2024

horoskop
Dnevni horoskop za petek 23. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 23. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 23. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat ne bo na področju dela in denarja nič enostavno in spontano, saj stopamo v obdobje Merkurja v znamenju rib.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembna situacija od vas zahteva, da ste prilagodljivi, zato se nikar preveč ne upirajte z drugačnimi argumenti, saj bi vas lahko napačno ocenili.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Oblačila v rumeni, oranžni in rdeči barvi bodo danes čudežno delovala na okolico, zato se jim nikar ne izogibajte. Nakit naj bo zlat ali srebrn, vsekakor pa eleganten. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi. Ker boste manj občutljivi za bolečino, se lahko posvetite čiščenju kože in urejanju obrvi. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko. Obisk kozmetičarke ali frizerja vam bo godil. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle.

Kaj pravi horoskop za petek 23. februarja 2024?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Kazimir Severinovič Malevič, ruski slikar
  • Karl Theodor Jaspers, nemški filozof
  • Erich Kästner, nemški pisatelj
  • Dakota Fanning, ameriška igralka
  • Princesa Estela, vojvodinja Östergötlandska

Na današnji dan je bilo prvo masovno cepljenje proti poliomelitisu z cepivom Jonasa Salka. Prvo zasedanje Evropskega sodišča za človekove pravice. Rodil se je ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Brad Whitford in britanska igralka Emily Blun. Rodil se je tudi Frančišek Lampe, slovenski pisec, filozof in Georg Friedrich Händel, nemški skladatelj. Umrl je John Quincy Adams, ameriški predsednik in Janez Drnovšek, slovenski politik, državnik. Umrl je tudi ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in slovenski pesnik, slikar Matjaž Kocbek.

SČASOMA VZLJUBIMO STVARI, KI SMO JIH NEKOČ SOVRAŽILI IN ZASOVRAŽIMO STVARI, KI SMO JIH LJUBILI.

Robert Stevenson
Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna?

Najbolj pogumni boste danes rojeni v vodnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila v samoti?

Danes se boste najboljše počutili v samoti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: SPREJEMANJE DEJSTEV IN ISKANJE RAVNOVESJA ali KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V VODNARJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo ima občutek, da zahtevate preveč, kar bo tudi izpostavil, vendar na malce neroden in neustrezen način, ki vas lahko zmoti. Poglobiti se boste morali v neznana področja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prav je, da ste strogi, toda v domačem okolju nikar zaradi svoje slabe volje ne pretiravajte. Čeprav se najraje nahajate znotraj svojega oklepa, vas bo nekaj drugačnega razveselilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v levu se boste umaknili od konfliktnega ozračja in pogumno stopili korak naprej. Zelo dobro se boste počutili med tistimi prijatelji, ki vedno delujejo bolj umirjeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsako izpostavljanje bo zaradi lune, ki se bo nahajala v levu močno podprto s pozitivnimi smernicami. Do prave mere boste tudi na ljubezenskem področju samozavestni in drzni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V kolikor se na poslovnem področju nahajate v težjih situacijah se nikar ne zapirajte vase. Edina prava ter tudi dolgoročna rešitev bo iskren in hkrati dolg pogovor, ki vas bo pomiril.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli boste da se vse uredi v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja. Ko se boste odločili, katero smer ubrati v prihodnje, bo vse kar naenkrat izgledalo drugače, veliko lažje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energičen vpliv lune v levu vas bo na vsakem koraku opominjal na pojem svobode. Morda se boste odločili za spontano priložnost, ki vas bo neglede na vsebino razveselila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve, ki prebujajo v vas negotovost, bo potrebo razčistiti ter se o njih želeli ali ne pogovoriti. Vsak hiter namig vas lahko še dodatno zmede, saj ne boste najbolj osredotočeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovno področje bo nosilo s sabo razna nihanja in pripombe drugače mislečih, kar vas bo vznemirilo. Namesto da se spustite v besedni dvoboj, se enkrat za spremembo raje umaknite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največ boste če se bo doma nekaj zakompliciralo naredili z ustrežljivostjo. Pametovanje prihranite, saj bi lahko nekoga še dodatno obremenili in sprožili kakšno zamero.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste slabe volje in zamerljivi, se boste težko usmerili v nekaj lepega. Izkoristite ugodno energijo lune v znamenju leva, da si povrnete samozavest in storite kakšen pogumen korak.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju ljubezni se bo zaradi močne energije, ki prebuja ponos žal potrebno prilagajati. Svoje mnenje lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa nekomu prisluhnite.

Vas zanima: NAPOLNITE SI BATERIJE ali NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI