Dnevni horoskop za petek 17. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 17. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 17. maja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 17. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odločite se stabilizirati um, dvigniti ego ter se boriti za srečo, tudi če to pomeni, da se boste morali čemu odreči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprememba bo težka, zahtevala bo veliko volje in pripravljenosti, rezultati pa bodo pozitivni.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

POVEJ SRCU, DA JE STRAH PRED TRPLJENJEM HUJŠI OD TRPLJENJA SAMEGA. NOBENO SRCE NI NIKOLI TRPELO, KADAR JE ŠLO ZA SVOJIMI SANJAMI.

Paulo Coelho

Ljubezensko ujemanje

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anton Šerf, slovenski pisec
  • Erik Alfred Leslie Satie, francoski skladatelj
  • Werner Egk, nemški skladatelj, dirigent
  • Janez Drnovšek, slovenski politik in državnik
  • Bill Paxton, ameriški filmski igralec in režiser

Na današnji dan je bila ustanovljena newyorška borza. V Ljubljani začne delovati vodovod. Sovjetsko vesoljsko plovilo Venera 6 vstopi v Venerino atmosfero. Papež Janez Pavel II. je leta 1996 prvič obiskal Slovenijo. Rodil se je Jean Gabin, francoski filmski igralec in slovenski pesnik, pisatelj Ivan Albreht. Umrla je Aleksandra Kornhauser Frazer, slovenska kemičarka, pedagoginja in Donna Summer, ameriška pevka.

Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Preberite tudi: ŽELITE PREOBRAZBE? RETROGRADNI PLUTON JIH LAHKO OMOGOČI in ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEŠ VALIČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luni v devici si boste zaželeli več svobode in drznosti. Na svoj način si boste nizali zanimive načrte, ki pa ne bodo ravno v okviru realnih zmožnosti. Napredujte raje počasi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijeten kompliment vam bo omogočil, da boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas bo navdihnila s svojo globino. Za težje stvari ne boste našli ne časa ne energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vzemite si kljub energiji device, ki vas intenzivno usmerja k številnim opravkom več časa za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. Komaj čakate da se področje čustev razjasni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker se marsikomu zdi, da zahtevate preveč, je čas, da nekoliko spustite merila in skušate delovati bolj prilagodljivo. Le tako se boste lažje dogovorili tudi na področju družinskih odnosov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prav je, da ste strogi do sebe, toda vsaj za trenutek si dovolite, da se tudi vi sprostite brez slabe vesti. Kljub luni v devici boste sposobni pričeti z nečem zelo spontanim in vznemirljivim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretekle izkušnje vam bodo podarile priložnost, da vas bodo sodelavci upoštevali in vam pomagali razvozlati določene stvari. Več kot običajno se boste posvečali finančnemu področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste brez zadržkov karierno stopili korak naprej, pri tem vam bodo naklonjene vse okoliščine. Vesel in prijeten dan s razigrano vsebino in pozitivno naravnanimi ljudmi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poglobiti se boste želeli v neznana znanja in napredovati tam, kjer so ostali v zaostanku. Aktivno delovanje na intelektualnem področju bo nagrajeno z zanimivimi smernicami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skušajte biti optimistično naravnani in nikar na področju kariere in izobraževanja ne iščite lažjih poti. Direkten pogovor, podkrepljen s številnimi dejstvi vas bo rešil pred zmoto.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju čustev, kjer ste malce otopeli nikakor ne smete zamuditi lepe priložnosti, ki prihaja povsem nepričakovano. Tokrat bo vse drugače, saj se boste znali celo prilagoditi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Učili se boste preko zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok, saj raje ubirate unikatne poti. Ne oklevajte z odločitvijo v zvezi s finančnim stanjem, da ne bo prepozno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Rakova hoja, korak naprej, dva nazaj se vas bo zopet dotaknila, saj v nekaj, kar je vsem jasno, ne boste najbolj prepričani. Največ boste naredili, če se boste povezali s toleranco.

Vas zanima: Z IZRAŽANJEM POTLAČENIH ČUSTEV SE DELO NA SEBI ŠELE ZAČNE inSTE SE ZNAŠLI POD TELESNIM ALI DUŠEVNIM PRITISOM?