ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEŠ VALIČ

Astro profil zanimivega igralca Aleša Valiča
Aleš Valič, prirejeno po Poptv

Astro profil zanimivega igralca Aleša Valiča

Predviden čas branja 5 minut

Aleš ima Sonce v znamenju ovna zato rad uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko vsi okoli njega obupajo. On je tisti, ki vedno pove resnico, tudi če je za nasprotno stran kruta in boleča. Neposrednost in iskrenost ne poznata meja, kar šibki ljudje težko prenesejo. Zadeve vedno zaznava v realni luči in svetuje na konkreten neposreden način, če se ljudje ne morejo spremeniti ga to ne zanima, to je njihova težava. Ne poskuša se postavljati v vlogo drugih, saj ima dovolj dela sam s sabo.

Njegov moto je, kdor me ne sprejme, naj odide. Nikoli ne reče ne, ko so na sporedu nove dogodivščine ali izkušnje. Nič ni zanj izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. On je tisti, ki poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne mara, da mu kdorkoli postavlja meje v življenju. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato ga pogosto ne razumejo. Za vas Aleša je življenje ali črno ali belo, vmesne poti ni.

S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom je sposoben biti dober mediator. Zna uživati v družbi. S svojo subtilnostjo večkrat obtiči v fazi neodločnosti, kljub temu, da ga vodi notranji občutek. Aleš je umirjen in diplomatski govornik ali bralec razne literature.  Življenje zajema s polno žlico, ker je nežen, pošten in umirjen, pričakuje to tudi od drugih.

Merkur se v Aleševi natalni karti nahaja v ribah, zato ga spremljajo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota. Čeprav premore številne zamisli in ideje, se večkrat izgubi v svoji bujni domišljiji in se s tem umakne realnosti. Zasanjan veliko časa razmišlja, s čim bi se lahko ukvarjal, da bi bil bolj zadovoljen.

Ti atributi so idealni za hitro sprejemanje odločitev v trenutkih negotovosti, medtem, ko se drugi obotavljajo. Odlične sposobnosti razpravljanja mu omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. Neposredni in pogumen način izražanja ga lahko popelje do občudovanja. S svojo živahno inteligenco in energijo se zna prebiti v srce bistva.

Pogosto lahko hitrost duševne dejavnosti vodi do prehitrih skokov v zaključke. Pomanjkanje metodološke analize lahko privede do napačnih predpostavk, spremenljivih pogledov ali dolgčasa. V prijateljskih odnosih Aleša spremlja spontan pristop, vedno zna izkoristiti vse priložnosti, katere se pojavljajo.

Venera se v Aleševi natalni karti nahaja v ribah, zato je zunanjost privlačna, lastnosti, povezane s čustvi, so vztrajen, neobčutljiv, praktičen in zadržan. Svojim ciljem sledi, dokler jih ne uresniči, saj je zvest in predan. Njegova specialiteta je spogledovanje, spolni odnos pa razume kot duhovno srečanje dveh duš. Romantični vzgibi in nežni prijemi so zanj ključnega pomena. Ko ljubi, ljubi z dušo in telesom, ter pripada v celoti, včasih se lahko preprosto zaljubi v ljubezen.

Mars v biku nakazuje, da je Aleš velikodušen in zelo vztrajen, zato običajno pripelje projekte do konca, tudi če vmes začne nekaj novega. Njegovo življenje je burno in zanimivo, saj je zanesljiv, dosleden in lahko obvlada težje delovne obremenitve kot večina ljudi okoli njega. Raje ima redno rutino, z določenimi urami in jasno opredeljenimi odgovornostmi in nalogami.

Sekstil med Marsom in Uranom mu podarja izjemno energijo ter ustvarjalne talente. Spremlja ga privlačna energija, ki očara skoraj vse in mu omogoča, da je v središču pozornosti. Ima veliko potrebo po neodvisnosti in rad deluje svobodno. Všeč mu je pozornost, ki jo prejema za svoja dejanja in dela. S priznanjem in spoštovanjem drugih hrani svojo dušo.

Spremenljiva, tiha narava mu prinaša bujno domišljijo v življenje. Materialno udobje in domače okolje je zanj ključnega pomena, zato rad vlaga v svoj dom. Uživa v kuhanju in pripravi hrane, še posebej specialitet, ki so precizno dokončane. Obstaja povečano zanimanje za mistične stvari. Spremlja ga dobra finančna presoja, zlasti v nepremičninah, z zmožnostjo kopičenja denarja in premoženja. Odprt in iskren, drugim z veseljem dovoli, da počnejo, kar hočejo, dokler ga ne poskušajo nadzirati. Hitro dojame bistvo problema ali situacije, je odličen organizator. Družba ga vedno povabi v svoj krog, saj je zelo zaželen in družaben.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: SABINA KOGOVŠEK in ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI?