Dnevni horoskop za petek 12. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 12. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 12. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 12. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaznave bodo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom zelo žive, vendar jih bo težko razvozlati. Če želite napredovati in ohraniti stabilne temelje, nikar ne pozabite na razliko med fantazijo in resničnostjo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da se izognete zavrnitvi in vsaki zadregi, saj lahko preveč agresivno odreagirate.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

V življenju je največji užitek početi tisto, kar drugi pravijo da ne zmoreš.

Walter Bagehot

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • John Griffith Chaney – Jack London, ameriški pisatelj
  • José Arcadio Limón, ameriški plesalec, koreograf
  • Bara Remec, slikarka in ilustratorka
  • Pixie Lott, britanska pevka in igralka
  • Zayn Malik, član skupine One direction

Na današnji dan je Dejan Košir postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. Rodil se je Narendranath Dutta – Swami Vivekananda, indijski filozof in ameriška filmska igralka Kirstie Alley. Umrla je Agatha Christie, angleška pisateljica in Fran Ksaver Meško, slovenski duhovnik, pisatelj.

Katera znamenja zodiaka boste imela manj razumevanja za potrebe in želje drugih?

Najmanj razumevanja za potrebe in želje drugih boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Preberite tudi: DVOJČKA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024 ali BIK: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na žalost bodo vse zadeve zaradi lune v vodnarju malce nedosegljive, vendar bo ravno to tisto, kar vam bo pognalo kri po žilah. Usmerili se boste tudi v urejanje finančnih zadev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če stvari na področju kariere ne bodo potekale po načrtih, se boste ves dan spraševali, kaj bi lahko sami doprinesli, da bi se stvari zasukale v bolj oprijemljivo in bolj pozitivno smer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahteve bodo vse večje, prav tako boste težko z vsem na tekočem. Pesimistični boste, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj, ki pa naj bodo vaša poučna lekcija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Bližnji in prijatelji vas potrebujejo, vi pa zadnje čase preveč pozornosti posvečate delu in povečanju stanja na bančnem računu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev boste oddajali toplo energijo, ki bo privlačila tudi najbolj zadržane. Skušajte se na področju dela in denarja potruditi in si olajšati zadeve, ki so zelo težavne.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred vami je ugoden dan z energijo lune v vodnarju, ki ga lahko na vseh področjih izkoristite v svoj prid. Tokrat ne bo nobenih razlogov, da bi se glasno nad čim pritoževali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da se boste z nekom strinjali, si morate priznati, da vas motijo določene drobne malenkosti, o katerih bi bilo smiselno preden karkoli podpišete tudi spregovoriti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preko simpatičnih komentarjev boste spoznali, da tudi domači resnično verjamejo, da vam lahko v nečem, kar vas zadnje čase močno zanima in privlači uspe. Prebudil se bo dober občutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozorni bodite na nekoga, ki bi vam bo zaradi lastnega nezadovoljstva začel metati polena od noge. Ne bodite preveč nervozni, saj vam bo vse skupaj le tako veliko težje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse to se bo z energijo lune v znamenju vodnarja počasi začelo reševati ter tam kjer je potrebno usklajevati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju dela in denarja se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat z energijo lune v svojem znamenju odlično izkoristiti. Dan vam bo zelo naklonjen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev boste malce navihani, kar vam bo omogočilo, da nekoga pozitivno presenetite. Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo.

Vas zanima: OVEN: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024 ali STOPITE PRIHODNOSTI NAPROTI