STOPITE PRIHODNOSTI NAPROTI

Poskrbite sami, da bo prihodnost boljša in lepša
Poskrbite sami, da bo prihodnost boljša in lepša

Poskrbite sami, da bo prihodnost boljša in lepša

Predviden čas branja 4 minute

Odločitev, da boste spremenili življenje, je obudila v vas najrazličnejša negativna prepričanja, ki jih morate razrešiti. Odpor, ki se poraja v vsa, je pričakovan in ne smete se ustavljati ob njem. Če se ne boste odločili za to, da boste izkoristili vse svoje sposobnosti in moči ter polno uživali življenje, boste izbrali drugo možnost, še naprej boste živeli, ne da bi imeli dostop do vsega kar se skriva v vas. Vsi skriti darovi, moči in spretnosti bodo ostali neizkoriščeni.

Ljudje, ki zase menijo, da so žrtve, za vse krivijo druge, nenehno se pritožujejo, zmedeni so in negotovi. Odvisni so od mnenja drugih, včasih so celo nasilni, razjeda jih občutek krivde, občutek imajo, da jim nič ne uspe, nasploh imajo o sebi zelo slabo mnenje, poleg tega pa tudi niso vztrajni. Lastnosti umetnikov življenja, torej ljudi, ki so sklenili, da bodo v življenju nenehno napredovali.

Poskrbite sami, da bo prihodnost boljša in lepša

Človeško življenje je priložnost, da kaj storite, da uresničite cilj ali izpolnite poslanstvo. Bolj ko se nekdo počuti praznega, bolj se izmika temu, da bi kaj naredil v življenju. Najvišje zadovoljstvo izhaja iz tega, da se nečemu predate in potrudite, da bi čim bolje uresničili svojo odločitev. Lahko se odločite za karkoli, pomembno je le, da se hkrati tudi odločite, da boste vztrajali, dokler ne boste dosegli cilja.

To je lahko srečno družinsko življenje, izum, raziskovanje česa, izpopolnitev določene veščine, ali pa se preprosto želite naučiti resnično ljubiti. Ni pomembno, za kaj se odločite. Gotovo boste kaj našli, pri tem pa seveda ni nujno, da izberete le en cilj. Lahko se učite ljubiti, razvijati srečno družinsko življenje ter se izpolnjujete v slikarstvu.

Poskrbite sami, da bo prihodnost boljša in lepša

Če nimate cilja, nikoli ne boste zadovoljni. Zadovoljstvo dosežete šele takrat, ko izpolnite cilj, ki ste si ga zadali. Če nimate cilja, če se le vlečete skozi življenje, če sedite v ozadju in čakate, kaj se bo zgodilo bo vaše življenje v najboljšem primeru povprečno in domišljali si boste, da ste pomembni, ali pa boste nenehno v depresiji, počutili se boste izgubljene in prepričani boste, da ste vedno žrtev.

Vedno pa se morate sami odločiti. Če boste vse življenje delali samo zato, da boste lahko plačevali račune in položnice, vas to gotovo ne bo osrečilo in izpolnjevalo, saj boste zatajevali velik del sebe, svoje moči in sposobnosti. Odločite se, da si boste ustvarili čudovito življenje, in to tudi storite. Ko se pojavijo težave, se soočite z njimi ne izogibajte se jim in ne odlagajte jih na poznejši čas.

Storite vse, kar morate, da bi postali močnejši, bolj osredotočeni in bolj ljubeči. To troje se dopolnjuje. Ne skrbite za preteklost, kar je bilo je bilo, in ničesar ne morate spremeniti. Vi ste posledica svoje preteklosti, in vse, kar morate storiti je to, da se ukvarjate s človekom, kakršni ste v tem trenutku. Upoštevajte trenutne okoliščine in stremite k cilju.

Preberite tudi NAREDITE KONEC NERGANJU IN PRITOŽEVANJU in NASVETI, KI VAM LAHKO POMAGAJO