POMOČ IN PODPORA RUN V SITUACIJAH, KI VAS OBREMENJUJEJO

Pomagajte si z RUNAMI, da se soočite s situacijami, ki vas obremenjujejo
Pomagajte si z RUNAMI, da se soočite s situacijami, ki vas obremenjujejo

Pomagajte si z RUNAMI, da se soočite s situacijami, ki vas obremenjujejo

Predviden čas branja: 8 minutes

Izbrane rune vam bodo v pomoč in podporo, da boste lažje našli izhod iz neljube situacije, ki vas bremeni, blokira in preprečuje, da bi svobodno, srečno in zadovoljno zadihali, ter delovali usklajeno po svojih pričakovanjih. Z njimi se boste počutili mirni, varni, zaščiteni, krati pa bodo prebudile upanje na izboljšanje in vam z svetlobo obsijale temne, boleče misli, ter situacije.

Z določeno runo lahko meditirate, jo izgovarjate v mantri, si jo predstavljate, vizualizirate, jo napišete ali narišete na kartonček, lahko si jo daste na omizje ekrana ali jo samo v mislih poprosite za njeno pomoč in prebujenje.

Seveda vam runa sama ne more spremeniti bolečih situacij, lahko pa vam z njenim usmerjanjem, podporo,  močjo in energijo omogoči lažji in hitrejši razvoj na poti k vašim osebnim spremembam in k boljšemu počutju. Z njihovo podporo boste lažje dosegli osvoboditev od škodljivih vzorcev obsojanja, zamer in temačnih misli, ter se čustveno osvobodili, pa tudi postali bolj osredotočeni na pereč problem ali neljubo situacijo, da jo boste lažje odstranili in zaživeli osvobojeni.

KO STE ŠIBKI, BREZVOLJNI IN NIMATE MOTIVACIJE ZA SVOJE PODVIGE IN DOGAJANJA:

V tej situaciji vam bo v veliko podporo runa KENAZ, ki ponazarja plamen, kateri ponazarja strast, žar, dvig, ter prebujenje vaše speče in pasivne energije. Kenaz spodbuja ustvarjalnost in blaži vaše čustvene rane.   Nepristransko vas bo spodbujala, navdihovala z optimizmom  in pridobivanju novih znanj, ki so potrebna, da udejanjite svoje zastavljene cilje in brez večjih naporov obvladujete svoje obveznosti. Prav tako vas bo usmerjala po pomoč k ljudem, ki so vredni vašega zaupanja in vas postavila pred dejstvo, da se odločite kaj pravzaprav v svojem življenju želite.

ČE ŽELITE PRITEGNITI V SVOJE ŽIVLJENJE VEČ OBILJA:

V tem primeru se obrnite na runo FEOLH, ki je runa velike ustvarjalne moči, ter bogastva na vseh področjih, tako materialnih kot čustvenih, zdravstvenih in duhovnih. Njena vibracija je nasičena z ljubeznijo, ki vas pripelje do izpolnjenih ambicij in zasluženih dosežkov. Hkrati vas bo usmerjala kako pridobljene dosežke obdržati in oplemenititi. Pomagala vam bo odstraniti in zavreči stvari, vzorce in čustva, ki niso za vas več koristni in vas omejujejo, da boste naredili prostor novemu ustvarjanju obilja. Naučila vas bo uživati v pridobljeni sreči in vam pokazala smisel, da to obilje delite z drugimi, kar vam bo prinašalo dodatno zadovoljstvo.

Pomagajte si z RUNAMI, da se soočite s situacijami, ki vas obremenjujejo

KO STE OBTIČALI NA MESTU IN SE NIKAKOR NE ZMORETE PREMEKNITI Z DOLOČENE TOČKE:

Povabite v svoje življenje runo poti RAIDHO, ki jo ponazarja kočija. Pospešila bo vaš premik iz utesnjene točke na urejeno, trajajoče potovanje, ki vas bo popeljalo iz omejitev k vašim želenim spremembam nasproti. Tudi ko nikakor ne zmorete vztrajati dolgoročno v določeni službi, partnerstvu ali situaciji, uporabite to izbrano runo, ki vas bo tudi usmerjala v primerno komunikacijo, katero  potrebujete na tej poti. Uporabite podporo rune Raidho, ki vam bo pomagala ustvariti trajnost na vaši poti na katerem koli področju. Naučila vas bo strpnosti, umirjenega čakanja želenih rezultatov in vam pomagala, da boste lažje naredili vse potrebno za trajna razmerja in poti.

V KOLIKOR STE ŽALOSTNI IN ČUSTVENO OTOPELI:

Potrebujete energijo rune WUNJO, ki bo v vaše otožno življenje vnesla veselje, radost, predanost, ljubezen in uživanje v življenju, ter vam pomagala z vsem srcem začutiti svoje dosežke. Prebudila in utrdila bo z novo ljubečo energijo vaš partnerski odnos, da bo prežet z lahkotnim, svežim čustvenim nabojem veselja. Omogočila vam bo tudi možnost ustvariti stabilen, ljubeč in varen dom.  Poglobila bo vaše samospoštovanje, spoštovanje do drugih in vas naučila pravega pozitivnega pomena ponižnosti. Z njenim blagoslovom boste doživeli  uspeh na osebnem, čustvenem, poslovnem in materialnem področju.

V VAŠI ZVEZI SO PRISOTNE KAR NAPREJ NEKE OVIRE IN MRTVILO ODNOSA:

Čas je, da posežete po runi BERKANA, ki ponazarja nov začetek, novo rojstvo nečesa, rast, napredek, prebujenje in ozdravljenje od doživetih bolečin. Pripomogla k vašemu razcvetu in dokončala tisto, kar je pomembno za vaš boljši odnos in srečno delovanje, ter okrepila temelje za nove začetke s samim sabo, partnerskih odnosih ali do višjega osebnega in duhovnega napredka. Na nežen, vendar hkrati prodoren način bo pospešila razkroj nekoristnega in sprožila zdravo rast novega začetka, ki vas bo popeljal do razcveta.

KO NE ZAUPATE SEBI IN DVOMITE V SVOJE USPEHE:

V tej situaciji je vaša zaveznica runa moči SOWIO, ki ponazarja sonce. Dala vam bo notranjo moč in zaupanje vase, zaščitila vas bo pred šibkostjo in vam razblinila  vašo zatrto osebnost. Povrnila vam bo vašega notranjega bojevnika, da boste lahko ozavestili svoje bistvo na celotni celični ravni, ga oblikovali, gradili in izražali s prebujeno uspešno ustvarjalnostjo. Z njo boste uspeli raziskati in počistiti temne, prikrite vzorce v vaši globini, da bo svetloba osvetlila vašo celotno bitje, energijo in sposobnosti. Hranila vas bo z zdravilno energijo in močjo sonca, ter prodornih sončnih žarkov. Pridobili boste tudi zaupanje v nove dosežke.

Pomagajte si z RUNAMI, da se soočite s situacijami, ki vas obremenjujejo

ČE SMATRATE, DA SI NE ZASLUŽITE VEČ ALI BOLJŠE V PARTNERSTVU IN V  ŽIVLJENJU:

GEBO, ki predstavlja darilo, je v tem trenutku za vas prava izbira. V pomoč vam bo pri premagovanju strahov iz preteklosti in rezanju negativnih razmer. Ponudila vam bo darove Božanskega in na vašo pot pripeljala novo partnerstvo, tako osebno, kot poslovno. V okolici boste pričeli spoznavati prijaznost, dobrohotnost in ljubeče energije. Na proti vam bodo stopili ljudje, ki vam bodo nesebično in brezpogojno prinašali radost in zadovoljstvo v vaše življenje. Začutili boste darove, ki si jih zaslužite, vam pripadajo in boste v njih ponovno znali uživali. Podprla vas bo pri učenju dajanja in sprejemanja, ter čutenja in izkazovanja globoke hvaležnosti. Spoznali boste, da kot dar lahko prejmete vse vrednote tega sveta, pa naj bo to darilo ljubezen, spoštovanje, nasvet prijatelja, tolažba ob bolečini, graja, ki služi vaši izkušnji ali pa materialno darilo v lepo okrašeni darilni škatli. Pokazala vam bo, da v sebi premorete motivacijo, zmožnost umirjenosti, ljubezni, hvaležnosti in samoobvladovanja. Tudi vsa ta spoznanja so darila, ki so vam na tej poti namenjena.

UPATE IN ŽELITE, DA SE VAŠE ŽIVLJENJE SPREMENI NA BOLJE:

DAGAZ, ki ponazarja preboj vam bo pomagal pri zaključevanju nerešenih zadev, da boste lahko naredili premik v nove, uspešnejše situacije v procesu samo-sprememb, ter celostnih sprememb na vseh vaših življenjskih področjih. Združuje svetlobo luči in moč sonca. Z njo vam bo dano spoznanje, da se slabi časi poslavljajo, da se finančno stanje izboljšuje in da prihaja čas vašega težko pričakovanega blagostanja. Z svojo pozitivno vibracijo vas bo nagrajevala z boljšimi odnosi na poslovnem, partnerskem in družinskem področju, ter prebila zastoj v materialnih napredkih. Runa vam bo v sodelovanju z vašim prebujenim notranjim bojevnikom spremenila način vašega življenja radikalno in za vedno, da boste lahko dolgoročno pozitivno učinkoviti. Zaupajte njeni, ter svoji moči v vašem trdem, vendar pozitivnem in uspešnem delovanju pri doseganju  vidnih uspehov.

KO VAM GRE VSE NAROBE IN STE OBUPANI:

Povabite v svoje misli in življenje runo INGUS, ki bo v vas in v vaših situacijah obrodila plodove, ter vas usmerjala k izpolnitvi plodnih rezultatov. Ingus predstavlja vašo intuitivno področje, ki vam podarja zadovoljne osebne odnose in notranjo harmonijo. Pospešila bo proces osvobajanja, odstranjevanje in razreševanje perečih starih situacij, prekinila bo vezi iz preteklosti, ki vas omejujejo pri novih začetkih in vas dvignila iz teme obupa. Podprla vas bo pri osvobajanju od slabih navad, vpogledov, negativnega razmišljanja in priučenih škodljivih vzorcev. Ker je to runa plodnosti in zrelosti vaše osebnosti, vam bo osvetlila stanje vašega celotnega duha. Spodbudila bo razvoj vaših čistih, naprednih misli in duhovnih potencialov. Vzpostavila bo harmonijo v vaših odnosih, ki so ključnega pomena za nova spoznanja in razmerja, ki vas bodo prerodila in notranje obogatila.

Končno boste po bolečih preizkušnjah deležni notranjega miru, spokojnosti, razbremenitve, zadovoljstva in pozitivnega preobrata k sreči.

Pripravila T.C.