Dnevni horoskop za petek 11. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 11. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 11. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 11. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikakor se ne bi smeli izogibati razmišljanju o neprijetnih ali bolečih stvareh, skušajte se z njimi soočiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav boste želeli biti sproščeni, bo vse skupaj delovalo bolj sumničavo in hladno, še posebej medsebojni odnosi. Težje boste zaupali in dovolili, da vam nekdo svetuje kako naprej.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 08:24 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase.

Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Potrebujemo harmonijo, potrebujemo mir. Mir temelji na spoštovanju življenja, na čaščenju življenja.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar
  • Christian Wolff, nemški filmski in televizijski igralec
  • Tomaž Domicelj, slovenski glasbenik
  • Douglas Adams, britanski pisatelj
  • Eddie Lawson, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev Verdijeve opere Rigoletto v beneški operni hiši La Fenice. Japonsko je prizadel potres z močjo 8,9 po Richterjevi lestvici kateremu nato še sledi cunami. Rodil se je Marius Petipa, francosko-ruski plesalec, koreograf in Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj. Umrl je Ivan Malavašič, slovenski besedilopisec, slikar in Anton Ingolič, slovenski pisatelj.

Katero področje bo danes najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj izpostavljeno področje čustev.

Katera astro znamenja boste najbolj občutljiva in ranljiva?

Najbolj občutljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: DEJSTVA, KI KAŽEJO DA MOŠKI V RAZMERJU NI ZADOVOLJEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v raku vas bo spomnila, da je stara navada železna srajca. Če želite boljše počutje, izkažite več pozornosti tistim, ki si zaslužijo in spoznali boste, da so dobra dejanja vir dobrega počutja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zopet ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, a resnica bo zaradi lune v raku vendarle drugačna. Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravilih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vam nikakor ne more dokazati, da v določeni zadevi nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu, kjer vas opazujejo. Enkrat ste imeli srečo, tokrat pa morda ne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z ljubeznijo ne boste imeli težav, saj vas spremlja luna v vašem znamenju. Z nekom bosta tekmovala, kdo ima več zaslug za pomembno zadevo oziroma uspešno stvar.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas prav to. Želeli boste konkretne odgovore in priložnost, s katero bi se lahko zavihteli k smiselnim zadevam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težko obdobje se je nepreklicno končalo. Zdaj boste lahko le še napredovali, ljubezen pa se bo neovirano razcvetela v tisto smer, ki vas lahko popelje v neverjetno globino.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Informacije, ki prihajajo vas lahko močno obremenijo, če se boste nenehno komu prilagajali. Glede dela lahko zahtevate nekaj črnega na belem, nekaj kar vas bo prepričalo v napredek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte nesporazume, predvsem na finančnem področju. Sprva se boste soočili s težavami, potem pa prihaja pomemben preobrat v vaše dobro, ki vas bo močno presenetil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj vas preveč spominja na slabe izkušnje, ki set jih bili deležni in zato boste veliko bolj previdni. Pričakujete lahko napredek na področju izboljševanja kvalitete dela in odnosov s sodelavci.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobri rezultati bodo v vas prebudili močno željo, da bi dosegli še več. Pretiran pohlep vas ne vodi nikamor, zato si čim prej poiščite pravo mejo, do katere se lahko pomaknete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsaki zadevi se boste z energijo lune v raku posvečali izredno natančno. Pustite se tudi na področju ljubezni kdaj presenetiti in ne zavrnite možnosti za prijeten pogovor v dvoje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste želeli uspeti za vsako ceno, boste v vseh stvareh močno pretiravali. Pripravite se, če se boste morali enkrat zaradi tega pred nekom celo zagovarjati.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAREC 2022 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2022