Dnevni horoskop za petek 11. februarja 2022

horoskop za danes
Dnevni horoskop za petek 11. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 11. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 11. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na delovnem mestu bo vse bolj harmonično, saj boste s sodelavci ter nadrejenimi veliko lažje sodelovali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tudi če boste želeli določeno situacijo pomesti pod preprogo, vas bo v notranjosti tako močno obremenjevala, da se boste težko zadrževali.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite.

Danes praznuje Jennifer Aniston: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Vodnarja v 5. hiši, kar pomeni, da je neodvisna oseba, ki najbolj ceni osebno svobodo in jo privlačijo novosti ter vse, kar je drugačno od ustaljenega, zato je njen značaj najbrž radikalen in uporniški, kar se izraža v muhavosti in svojeglavosti, raztresenosti in nepredvidljivosti.

Luna se je nahajala v tretji dekadi Strelca v 3. hiši, kar jo opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko vztrajnosti. Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar v osnovi kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Kaj pravi horoskop za petek 11. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Ela Peroci, slovenska pisateljica
  • Janez K. Lapajne, slovenski geofizik
  • Philip Anglim, ameriški igralec
  • Taylor Lautner, ameriški filmski igralec
  • Alenka Dovžan, alpska smučarka

Na današnji dan na Mariborskem Pohorju začne obratovati prva žičnica. Nelson Mandela je bil po 27 letih izpuščen iz zapora. Rodil se je Bratko Kreft, slovenski pisatelj, dramatik in Stanko Bloudek, slovenski inženir, športni delavec. Rodi se je tudi Thomas Alva Edison, ameriški znanstvenik, izumitelj in danski arhitekt Arne Jacobsen. Umrl je Boris Ziherl, slovenski filozof in Whitney Houston, ameriška pevka.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: VERJAMITE V DOBRO IN ZGODILO SE VAM BO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan z luno v dvojčkih se bo za vas začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve spravili v red in se o vsem skupaj pogovorili. Pomagali vam bodo najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko bo dela, vendar si boste znali odtrgati trenutek in se dotakniti harmonije, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in zadovoljstvo. Ne ozirajte se nazaj, ozrite se naprej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo, ki je preveč zgovoren vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste kaj ste zopet naredili narobe. Samski boste na spletu nekoga spoznali, a se nikar ne odpirajte prehitro.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da se dvignete nad pesimizem in izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala daleč. Zvezde bodo na vaši strani, čas je, da to izkoristite v tisti smeri, ki je bolj energična.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko se boste ukvarjali z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Odnosi s starejšimi bodo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo. Tokrat samo prisluhnite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Tako boste veseli, da ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po takšnem vrstnem redu, kot ste si ga zamislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker vam luna v dvojčkih ne bo najbolj naklonjena, je več verjetnosti, da bo prisotnega tudi stresa in da se bo potrebno odpreti neljubim spremembam, ki bi jih najraje preskočili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom. Težko se boste zadržali pred izbuhom, saj luna v dvojčkih prinaša nekaj nervoznih energij.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav dobro poznate vse okoliščine, kljub temu ne boste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vse vaše želje in napore vendarle v rokah drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste čutili nazadovanje na vseh področjih, naj vas to preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, raje se z luno v znamenju dvojčkov odločite pridobiti prave rešitve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V službi opravičila, ki ga pričakujete ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov. Raje se umaknite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo povsem spremenil, saj boste želeli več. Nasprotna stran pa morda ne bo pripravljena na pogovor ali celo na napredek, po katerem hrepenite.

Vas zanima: BRALKA MAŠA SE NE MORE ODLOČITI ALI IZBRATI KARIERO ALI LJUBEZEN?