Dnevni horoskop za petek 10. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 10. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 10. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 10. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopštirideset mučenikov. Vaša narava bo mirna in diskretna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi, zato je ne izzivajte z napetostmi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste odločili, si boste znali vzeti čas , da zgradite zaupanje in skrbno varujete tuje skrivnosti.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

BOLJ SE BOSTE SPREJEMALI, VEČJE BO VAŠE SAMOSPOŠTOVANJE

Danes praznuje Chuck Norris: Astro profil

Chuck Norris ima v osebnem horoskopu Sonce v znamenju Rib, kar pomeni, da je nekoliko labilna oseba in da okolje močno vpliva nanj. Luno ima v prvi dekadi Ovna, kar pomeni da je pogumen, iskren in da hitro sprejema nove ideje. Hitro menja svoje počutje in je zelo nestrpne narave. Središče neba v njegovem horoskopu se nahaja v prvi dekadi Tehtnice, zato je prijeten, blag, vljuden in za ženske pravi kavalir. Ima naraven dar za estetiko in umetniške sposobnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ferdinand Seidl, slovenski naravoslovec
  • Jos Zalokar, slovenski TV voditelj, igralec
  • Sharon Stone, ameriška filmska igralka
  • Olivia Wilde, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
  • Emily Osment, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka

Na današnji dan je Fran Levstik na Dunaju začel izdajati zabavljivo šaljiv list Pavliha. Astronomi odkrijejo Uranove prstane. Planeti našega osončja se poravnajo v vodoravno vrsto na eni strani Sonca. Rodila se je Marianne Rosenberg, nemška pevka, skladateljica in ameriški glasbenik Robin Thicke. Umrl je Tvrtko I. Kotromanić, prvi bosanski kralj in slovenski slikar in grafik Vladimir Lamut.

S pozornostjo v vsakem trenutku vsakdanjega življenja negujemo svoj mir.

Thich Nhat Hanh
Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da uživate v prijetnih energijah, ter se obkrožite z mirom in lepim okoljem.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: ODKRIJTE SMISEL SVOJEGA ŽIVLJENJA ali SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z odprtimi očmi se ozrite naprej in stopajte samozavestno po spontani poti, ki vas lahko ob ugodnih okoliščinah zelo prijetno preseneti. Prav zanimivo bo, kako spretni postajate na več različnih področjih hkrati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker boste z luno v tehtnici prepričani v dobro in pozitivno, na področju kariere ne boste spregledali ovir. Ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to zares potrebno, priložnosti boste pravočasno zaznali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dogodki, ki prihajajo bodo zahtevali tehten razmislek, zato bodite pripravljeni. Nekoga boste najprej na vsak način želeli imeti ob sebi, nato pa vam bo šel vsak njegov korak na živce.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priporočljivo je, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom. Časovno bodo načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Verjemite v ljubezen ter zaupajte nekomu, ki se vam sramežljivo približuje. Takšni, kakršni ste, ste najboljši, zato se nikar ne ukvarjajte z malenkostmi, povezanimi z videzom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijeten ter vznemirljiv dogodek, ki se bo zgodil brez da bi ga planirali bo poskrbel, da boste pozabili na črnogledost. V odnosih se bo oglasila diplomacija, s katero boste zgladili nesporazume.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Lažje vam bo, če boste znali tudi takrat, ko se bo vse skupaj začelo ustavljati popustiti in se premakniti naprej. Luna v vašem znamenju vam bo pokazala pot do novih prijetnih spoznanj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spontano se boste podali v delovanje ter se odločili za izjemno dinamičen dan. Z vsemi močmi ter strastmi se boste lotili reševanja določene težave, ki vas bremeni že dlje časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno se boste s pomočjo lune v tehtnici nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Družba prijateljev bo odlično razvedrilo ter priložnost, da se končno postavite na noge in zadihajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če boste iskreni, boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Povrnila se vam bo samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje, kar bo nekoga, ki vas na vsak način želi prehiteti zmotilo. Iščete in iščete prave besede, namesto da bi ostali spontani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav bo v družinskem okolju po kočljivi situaciji sledil razplet, vas bodo varovale srečne okoliščine. Morebitni čustveni zapleti, ki jih boste deležni se še ne bodo kar tako umaknili.

Vas zanima: HOROSKOP: SE VAM ZDI ŽIVLJENJE VEČKRAT NEPOŠTENO? ali SARKAZEM IN NEPRIJAZNOST STA ODRAZ NOTRANJIH TEŽAV