Dnevni horoskop za petek 10. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 10. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 10. maja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za petek 10. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pazite, da vas preveč intenzivno ne pritegne delovanje preko zdravih meja. Potrebe bodo močne, a hkrati precej preproste, pomembno vam bo predvsem da se imate lepo in da zaznavate, da vas obkroža iskrenost.

Horoskop nasvet za današnji dan: V odnosih boste prepoznali potrebe po spremembi, rasti ali čustveni stimulaciji.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

S Soncem v biku je Lindina volja zelo intenzivna, ona pa strpna in potrpežljiva. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Deluje vztrajno in premišljeno, tveganje prepušča drugim. Kakor živi, je zanjo popolno, torej ne razume, zakaj bi morala spreminjati stvari.

Luno v znamenju device Linda deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti.

Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjena. Ko se v njenem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, Linde to ne vrže iz tira in ona umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Venera v biku nakazuje da se v odnosih težko sprosti. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost.

Srečna je pot, če je ljubezen vodnik … Treba je samo prijazne besede in prijaznega pogleda in ozdravljena je vsaka bolezen in vsaka žalost je pri kraju.

Ivan Cankar

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Cankar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Merlene Ottey, jamajško-slovenska atletinja
  • Paul David Hewson – Bono Vox, irski pevec
  • Anej Lovrečič, slovenski nogometaš
  • Princ Charles Luksemburški, luksemburški princ

Na današnji dan prva slovenska povojna vlada pride iz Ajdovščine v Ljubljano. Winston Churchill postane britanski predsednik vlade. Na Danskem je potekal 59. izbor Pesmi Evrovizije 2014, na katerem slavi Avstrija. Rodil se je Tapio Räisänen, finski smučarski skakalec in Katja Seizinger, nemška alpska smučarka. Umrl je Jože Babič slovenski igralec, režiser in Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka.

Katera znamenja zodiaka se boste težje prilagajala?

Danes se boste težje prilagodili levi, strelci in vodnarji.

Kaj vas bo danes motiviralo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo motivirali iskreni odnosi.

Preberite tudi: POSVEČATE SVOJEMU ZDRAVJU DOVOLJ POZORNOSTI? in KAJ ČAS, V KATEREM STA SE POROČILA ALI ZAČELA RAZMERJE GOVORI O VAJINI PRIHODNOSTI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobronamerno boste nekoga, ki vas ves čas sprašuje kaj si mislite, opozorili na slabosti. Dobili boste le nerganje, zato naj bo to izkušnja v smeri, da začnete gledati bolj nase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju boste zaradi lune v znamenju dvojčkov bolj sproščeni. Vezani, z veseljem si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo. Samski lahko spoznate zanimivo osebo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je čudovit dan, v katerem vam bo energija lune v vašem znamenju izredno naklonjena. Naredite nekaj, kar že dlje časa skrbno načrtujete tako, kot čutite da je prav.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znašli se boste v nenavadnem položaju, zato morate na poslovnem področju nekoga, ki je zelo zvite narave brati med vrsticami. Vse skupaj se vam bo dozdevalo zelo naporno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pregledati boste morali situacijo, ki je še vedno nejasna in vas čaka že nekaj časa, da jo razrešite. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo veliko bolj intenzivna kot običajno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikakor se ne boste sposobni prebiti mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo na področju kariere. Prepričani boste, da bi se nekdo želel le malce poigrati z vami in vašimi živci.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi razpršenega vpliva lune v dvojčkih ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. Čisto navaden dan se bo na področju čustev proti večeru spremenil v nepozabno zgodbo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo, ki vam bo prišepnil nekaj lepega, bo pregnal vse napetosti in vam podaril notranji mir. Za vsako stvar, ki vam ne bo jasna zahtevajte tudi razlago, še posebej tam kjer se ne znajdete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na razpolago bo manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z resnim delom pričeti čim prej. Ljubezen bo nekaj, kar boste pogrešali, saj ste preobremenjeni z delom in financami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite odprti za tiste, ki se bodo želeli družiti z vami, kar z energijo lune v dvojčkih niti ne bo težko. Skupaj boste skovali odličen načrt, ki bo vključeval srečanje v prihodnjem obdobju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju osebne rasti in čustvenega dojemanja, boste zaradi lune v znamenju dvojčkov brez prave volje. Zavedati se boste začeli, da vam neurejeno stanje že nekaj časa krati miren spanec.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se v službenem okolju, ki je zadnje čase sumljivo skriva v ozadju. Morda se usmerjate k napačnim posameznikom in zanemarjate prave informacije.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2024 in Mesečni horoskop MAJ 2024