KAJ ČAS, V KATEREM STA SE POROČILA ALI ZAČELA RAZMERJE GOVORI O VAJINI PRIHODNOSTI?

Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!
Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!

Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!

Predviden čas branja 6 minut

Datum, ki označuje poroko ali začetek vajinega ljubezenskega razmerja lahko pomaga razkriti, kakšna bo vajina prihodnost, oziroma kako delujeta kot par. Tako kot vaš rojstni dan ponuja vpogled v osebnost lahko datum poroke oziroma začetka razmerja ponudi namige o medsebojnem razumevanju ter vajini prihodnosti.

Obdobje ovna je pustolovsko, drzno in aktivno. Če sta se poročila v tem obdobju, je vajino razmerje polno spontanosti in dogajanja. Nikoli vama ni dolgčas in nikoli vama ne zmanjka idej za skupno preživljanje časa. Dogovarjata se v zadnjem trenutku, vznemirljive večerje in nepričakovana romantična presenečenja pa so vajina poslastica. Paziti bi morala, da ne začneta tekmovati drug z drugim.

Obdobje bika je izjemno čutno, prijetno vendar tudi prizemljeno. Če se je razmerje začelo v tem obdobju, znata skupaj uživati v lepih stvareh ter graditi skupne temelje vztrajno ter stabilno. Vajin moto je ugoditi okusu po razkošju. Delujeta premišljeno ter sta drug do drugega izredno spoštljiva. Ljubezen vaju pelje v globine, prav tako si zaupata. Paziti morata, da ne obtičita v rutini in coni udobja.

Komunikacija je, če sta razmerje začela v obdobju dvojčkov ključna nota, saj si želita nenehen dialog. Poudarjeno je hrepenenje po raznolikosti, zato poskrbita, da bodo stvari zanimive tako, da se skupaj udeležita novih dejavnosti. Rada se zabavata ter navdušujeta drug drugega. V bistvu vama besed in dejanj nikoli ne zmanjka. Ne pozabita dati prednosti skupnemu času, saj sta oba zelo zaposlena s sabo.

Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!

Če se je vajin datum poroke v obdobju raka, sta prepričana, da je dom tam, kjer je srce. Zelo rada razvajata drug drugega, tudi hišna opravila verjetno opravljata skupaj.  Dajeta si razne simpatične vzdevke, drug do drugega sta zelo nežna in spoštljiva. Povezana sta bolj kot večina, vendar morata biti pozorna, da kljub vsemu ohranita vsaj delček svojih interesov.

Vajino razmerje je verjetno zelo dramatično, strastno ter polno dogajanja. Imata trdna mnenja in zagotovo vaju ni sram povedati kako se počutita, kaj vama je všeč in kaj ne. Znata razmišljati pozitivno ter vedno navdihujeta drug drugega. Ker sta zelo zadovoljna sama s sabo, raznih potrditev ne potrebujeta. Zaradi močne energije pazita, da ne zaideta v boj za oblast.

Če je datum vajine poroke v obdobju device delujeta organizirano, prefinjeno in disciplinirano. Pozorna sta na malenkosti, prav tako vaju vedno zanimajo vse podrobnosti. Medsebojna pomoč je v vajinem razmerju samoumevna. Znata si prisluhniti ter pri vajinih skupnih odločitvah vztrajati, dokler jih ne uresničita. Če se kdaj zgodi da na nekaj pozabita, si tega nikar preveč ne očitajta.

Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!

Tehtnica je znamenje, ki vlada zakonu, zato je vajino razmerje čudovito, polno iskrenosti ter vonja po predanosti in ljubezni. Povezana sta z ravnotežjem in harmonijo, v vseh odločitvah složna in zelo redko skregana. Odnos je za vaju resnična prioriteta, zato ga ves čas vzdržujeta in se zanj trudita po najboljših močeh. Pazita pa, da zaradi močne povezanosti ne izgubita svoje individualnosti.

Če je vajin datum poroke v obdobju škorpijona, je razmerje zelo strastno ter vznemirljivo. Zagotovo je prisotne veliko intimnosti, strast znata vzdrževati tudi dolgoročno. Zaljubljenost je močna tudi v kasnejših letih, prav tako vama je podarjen mladosten duh, ki ohranja razmerje razigrano. Ko se počutita prizadeto, sta si sposobna zaupati tudi najbolj globoke zaznave. Pazita pa na težave z ljubosumjem.

V kolikor je vajin datum poroke ali začetka razmerja v obdobju strelca, je odnos spontan, svoboden in razigran. Pri vama ni prostora za temne misli, obtoževanja, nezaupanje in omejevanje drug drugega. Znata si podariti ljubezen, iskrenost ter kljub svobodi tudi zvestobo.  Rada potujeta in skupaj raziskujeta nova znanja in modrosti. Pazita pa, da vaju pretirano tveganje ne popelje v resne težave.

Tudi od tega, kdaj sta pričela razmerje ali se poročila je lahko odvisna vajina skupna prihodnost!

Začetek razmerja oziroma poročni dan v obdobju kozoroga prinaša na plano tradicijo in vrednote povezane z njo. Rada praznujeta praznike in prenašata tradicijo iz otroštva naprej. Z dogovarjanjem in organiziranjem skupnih stvari nimata težav, prav tako sta pred večjimi prelomnicami in odločitvami izredno premišljena. Pomembno je, da se naučita uživati v sedanjosti, namesto da vedno načrtujeta svojo prihodnost.

Vajino razmerje je, če se je pričelo v obdobju vodnarja nekonvencionalno, nenavadno in moderno. Drug drugemu sta najboljša prijatelja, vendar sta tudi zelo družaben par, ki prireja ogromno zabav in se druži tudi z drugačnimi. Uživata, ko gresta ven in sta med veliko množico. Nista občutljiva, niti nista zamerljiva. Pomembno je, da si zagotovita dovolj skupnega časa brez ostalih motečih dejavnikov.

Razmerje, ki se prične v obdobju rib je polno fantazije, domišljije, romantike in ustvarjalnosti. V prihodnosti se zagotovo veselita obnovitve zaobljub in romantičnih pobegov ob obletnicah. Zaupata si in si znata vedno prisluhniti ter skupaj poiskati ustrezno rešitev. Vajina prednost je, da vedno razumeta potrebe in želje drug drugega. Sanjata tudi podnevi, zato sta v nevarnosti, da nekoliko izgubita stik z realnostjo.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ALI JE PRAV, DA MOŠKI V RAZMERJU VODI? in NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI