Dnevni horoskop za petek 1. julija 2022

Dnevni horoskop za petek 1. julija 2022
Dnevni horoskop za petek 1. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 1. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 1. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Počutili se boste močne, privlačne in pogumne. Lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, saj bodo čustva prebujena. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje hitre instinkte in borbenost lahko uporabite za obrambo. Če se začnete počutiti razdražljivo, nestrpno ali nezadovoljno, je to znak, da se morate umakniti in se poskusiti sprostiti.

Dnevni horoskop za petek 1. julija 2022

Luna se bo skozi dan nahajala v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Tanja Žagar: Astro profil

Tanja ima Sonce v znamenju raka, zato je zelo umirjena, čutna in prijazna. Vitalne narave, se rada izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v vsaki družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremlja uravnoteženost.

Njena Luna se nahaja v škorpijonu. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv zanjo simbolizira osebno rast in napredek.

Z Merkurjem v dvojčkih je radovedna in iznajdljiva. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo sta ji je pisana odprta komunikacija in pisanje.

Ne delujem po pravilih ampak izhajam iz bistva svojega srca.

Princeza Diana

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Diana Spencer, britanska princesa
  • Pamela Anderson, kanadska televizijska igralka, fotomodel
  • Ruud van Nistelrooy, nizozemski nogometaš
  • Liv Tyler, ameriška filmska igralka
  • Daniel Ricciardo, avstralski avtomobilistični dirkač

Na današnji dan je bil začetek uporabe vinjet na slovenskih avtocestah. Hrvaška postane članica Evropske unije. Uradno je bil razpuščen Varšavski pakt. Francija izstopi iz vojaškega poveljstva Nata. Prične se prvi Tour de France. Rodil se je Peter Jereb, slovenski skladatelj in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Rodila se je tudi Jadranka Kosor, hrvaška novinarka in političarka. Umrl je Josip Vandot, slovenski pisatelj in Marlon Brando, ameriški filmski igralec.

Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveselila pohvala.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj uživala?

Najbolj boste uživali rojeni v ognjenih znamenjih.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si nekaj, kar je trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer situacija ni najbolj rožnata. Energijo raje uporabite v smeri, ki vam prinaša stabilizacijo in morda tudi dobiček.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne dovolite, da vam karkoli vsiljujejo. Hitro se bo namreč našel kdo, ki vam nikakor ne privošči uspeha. To zlasti velja za vaše odnose v službi, ki so že nekaj časa malce skrhani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v raku se lahko kljub začetnim komplikacijam z nekom pogovorita in prilagodita. Kljub luni v znamenju leva boste utrujeni, ugajale vam bodo mirne oblike sprostitve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bodite preveč zaletavi, saj bo pomembno, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, poiščite pa tudi drugačne poti iz situacije, ki je nastala v zadnjem času.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napetosti med vami in določeno osebo, trenja, konflikti in nesporazumi vas lahko kljub temu da se bo luna nahajala v vašem znamenju močno obremenijo. Hrepeneli boste po stabilnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pogrešate poglobitve in nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste želeli preživeti s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi. Ne pozabite tudi na pošto, ki lahko spremeni marsikaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije lune v levu bo delo v skupini zelo zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. Sprejmite priložnosti, ki prihajajo in se nikar ne zapirajte vase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne zanašajte se na nepomembne pripombe znanca, ki se bodo vrstile ena za drugo. Odločite se, da se bo vse skupaj reševalo drugače, resnica bo vendarle našla pravo pot.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v levu bo na vas delovala izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali. Pripravljeni se boste tudi soočati s tistimi, ki vam niso podobni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V določeni situaciji se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Tudi zadeva na področju čustev, ki vas v notranjosti obremenjuje se bo kmalu stabilizirala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želeli se boste posvetiti sebi, se vprašati, kaj potrebujete da dosežete srečo in se poglobiti vase. Priznali si boste tudi nekaj napakic, ter začutili močno olajšanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na nekatere zadeve ne boste imeli večjega vpliva, kar pa vas niti ne moti, saj vam trenutno ustreza da sledite poti, ki jo dirigirajo tisti, ki so vam blizu in vas dobro poznajo.