Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Tanja Žagar in Miki Šarac?

Čutna Tanja je rak, vihrav Miki je dvojček, torej na prvi pogled, glede na Sončevo znamenje nista najbolj kompatibilna. Tanja je zanimiva čustvena, strastna oseba, zato ji Miki lahko izpolni marsikatero erotično željo. Njuno razmerje ni enostavno, pa vendar z močno voljo in prilagajanjem obrodi čudovite sadove.

Mikijev odprti temperament ter potreba po svobodi in samostojnosti sta lahko precej nevarna za Tanjo, ki ima potrebo po stabilnosti, varnosti. Njega najbolj pritegnejo njena ljubeznivost, spokojnost in domačnost, njo pa Mikijevo laskanje in smisel za humor. Miki lahko Tanjo prebudi iz sanj, ki se jim velikodušno predaja, ter jo vkrca na svoj vlak, ki ju skupaj popelje novim dogodivščinam naproti.

Njegov Mars v tehtnici tvori kvadrat z njenim Soncem v raku, kar nakazuje na impulzivnost v odnosu.

Mikijeva energija aktivira simpatično vibracijo pri Tanji, ki mora za skladnost v odnosu uporabiti svojo moč in avtoriteto, da zaščiti razmerje pred konflikti. Paziti mora, da se ne znajde v podrejenem položaju, kar vodi v nezadovoljstvo.

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC

Njegovo Sonce tvori trikotnik z njenim Marsom v tehtnici, kar nakazuje, da ju vodi močna energija, z moškim principom, Tanja pa se mora večkrat identificirati z njo. Njegov ego je okrepljen z njenim duhom sodelovanja. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo njunemu razmerju odlične priložnosti.

Njegovo Sonce tvori konjunkcijo z njenim Merkurjem v dvojčkih kar izboljšuje njuno mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji.

V tem odnosu je Tanja najbolj cenjena zaradi njene sposobnosti, da izrazi svoje ideje. Skozi razmerje odkriva, da so njene ideje enostavno sprejete in spodbujane zaradi optimizma, ki ga izžareva Miki.

Njegovo Sonce tvori trikotnik z njenim Saturnom v tehtnici, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Tanja, ki uporablja zaščito in občutek modrosti, pomaga Mikiju uresničiti njegove potenciale. Cilji, ideali in sposobnost črpanja iz preteklost ju vedno povezujejo. Odnos je osredotočen na oba, saj je Tanja pripravljena Mikiju podzavestno dodeliti preudarnost in modrost, ki jo je pridobila od njenega očeta.

Njegov Merkur v raku tvori konjunkcijo z njenim Soncem v raku, kar nakazuje, da je Tanja v odnosu prevladujoča sila. Miki se lahko na trenutke počuti ogrožen, ker se boji, da se bo spustil v podrejeno vlogo. Veliko se lahko nauči od nje, ker jo ceni ne zaradi spolnosti, temveč zaradi njenega duševnega potenciala. Spodbudila ga bo s toplino in optimizmom, kar jima bo pomagalo razviti prijeten odnos.

Njegova Venera v raku tvori kvadrat z njenim Plutonom v tehtnici.

Tranzit pomeni, da lahko  mehka in ljubeča Tanjina narava naleti na grobe podzavestne impulze Mikija, ko ni zadovoljen s sabo. Tako lahko ogrozi njegov občutek zaupanja. Ta vpliv povečuje spolno privlačnost, vendar je za Mikija povezan s preveč notranjih konfliktov, kar mu Tanja pomaga spremeniti in z njeno pomočjo lahko postane bolj energičen in manj občutljiv.

Njegova Venera v raku tvori trikotnik z njenim Uranom v strelcu, kar prinaša njuno zanimanje za odnos, vendar se lahko pojavijo napetosti za načrtovanje stabilne prihodnosti. Element usode igra pomembno vlogo v tem odnosu. Nestabilne lastnosti Tanje tako vzburjajo in zmedejo Mikija, ki se lahko podzavestno zapre vase, kar Tanja težko razume.

Njegov Mars v tehtnici tvori konjunkcijo z njenim Saturnom, kar pomeni, da Tanja napolni njegove impulze, z vrednostjo in realizmom.

On njo vidi kot ključni dejavnik v odnosu, vendar spoštuje njeno modrost in občutek odgovornosti. Njegove živahne želje jo spodbujajo, ona pa zagotavlja trdne temelje za njuno razmerje. To je karmični vpliv, v katerem Tanja opravlja pomembno vodilno vlogo. Mikija vodi do modrosti in dostojanstva, ki jo po njenem mnenju zasluži. Prizadevata si zgraditi prihodnost, ki temelji na njenih tradicijah.

Njegov Saturn v ovnu tvori kvadrat z njenim Soncem. S tem težkim karmičnim vplivom lahko Tanja nezavedno poskuša v odnosu z Mikijem zasenčiti podobo njenega očeta, pričakovanja družine ali tradicij, ki so ji oblikovale življenje. Miki pa poskuša utrditi odnos, tako da je realen in odgovoren. Lahko se pojavijo ovire in omejitve, ki jih lahko premagata šele, ko prepoznata polno moč svoje ljubezni. Med njima je prisoten tudi zdrav občutek svobode in enakosti.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SEBASTIJAN CAVAZZA IN AJDA SMREKAR: SINASTRIJA ODNOSA

Preverite sinastrijo svojega odnosa.