Dnevni horoskop za nedeljo 7. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 7. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 7. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 7. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem. Pripravite se na več kritike in ne sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 22:08 uri Luna preide v znamenje Strelca

Skozi dan še pod vplivaom Lune v znamenju Škorpijona boste polni strasti, saj se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Strelca pa boste bolj površni in nedosledni. Veliko se boste družili, malenkosti vas ne bodo zanimale. Najboljše se boste počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

PLES ENERGIJSKEGA TOKA

Danes praznuje Nicolas Cage: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga, kar pomeni, da je bolj hladne in zadržane narave. Premišljen, gospodaren in pronicljiv, takrat ko ga zadeve resnično zanimajo in navdušujejo. Luna v znamenju Tehtnice mu podarja prefinjenost in eleganco. V ljubezenskem odnosu je kavalir in zna ustvariti harmonijo.

Mars v znamenju Kozoroga mu dodaja trdnost in realen pogled na svet. Tudi na finančnem področju ima v življenju srečo, denar zna zaslužiti in tudi prihraniti. Venera v znamenju Vodnarja je tista, ki poskrbi, da nikoli ni dolgočasen, v njegovi bližini se vedno nekaj dogaja.

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši.

Stephen Covey

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist
  • David Caruso, ameriški filmski igralec
  • Francis Jean Marcel Poulenc, francoski skladatelj
  • Gregor Schlierenzauer, avstrijski smučarski skakalec
  • Jan Oblak, slovenski nogometni vratar

Na današnji dan na Dunaju priseže druga vlada pod vodstvom Sebastiana Kurza. Rodil se je Vid Pečjak, slovenski psiholog, pisatelj in Anton Schwab, slovenski zdravnik, skladatelj. Umrl je Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik in Nikola Tesla, srbsko-ameriški, izumitelj, fizik, elektroinženir, matematik, prav tako Jože Plečnik, slovenski arhitekt.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes največ sreče?

Največ sreče boste imeli danes rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj skrbna in sočutna?

Najbolj skrbni in sočutni boste rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2024 ali INTUITIVNA INOVACIJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želeli boste vedeti, kdo ste in kakšni so vaši notranji potenciali, kar pa tokrat nebo težko, saj boste zelo pogumni. Spontanost bo olajšala marsikatero pomembno odločitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub temu da je nedelja, se boste v mislih podali v reševanje finančnih zadev, ki vam bodo pričarale boljše razpoloženje. V zadnjem obdobju ste bili z denarjem preobremenjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustva boste postavili na stran, prav tako se lahko pojavi nekaj hladnosti v odnosih. Imeli boste občutek, da se še vedno oklepate starih vzorcev, čeprav veste, da vam ne prinašajo nič dobrega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v škorpijonu boste najraje v objemu svoje ljubljene osebe ali v družbi ljudi, ki jih imate radi. Prihaja čas za preboj in spremembe. Nov zagon vas bo prebudil.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v znamenju škorpijona boste preveč nervozni, da bi se sprostili. Na trenutke se vam bo zdelo, da ste prišli do točke, ko ne morete več naprej tako kot doslej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razveselili se boste nekega dejanja in nič ne bo skalilo vašega navdušenja, ki bo dobro vplivalo tudi na domače. Prepustite se toku energije, ki naj bo ves čas povezana s pozitivnimi mislimi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoliko boste zmedeni, ker boste imeli na voljo več možnosti izbire. Če ste imeli v vašem življenju osebo, ki vas je obremenjevala, jo čim prej odslovite in se podajte naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obetajo se vam spremembe, ki jih bo potrebno zagrabiti, in sicer takrat, ko bodo privrele na površje. Vedno se obremenjujete z omejitvami, ki si jih ustvarjate, tokrat pa bo malce drugače.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno situacijo boste spregledali veliko bolj celovito in brez utvar. Z energijo škorpijona boste dobili krila, ki vas bodo popeljala k bolj optimističnim odločitvam glede čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste zelo zaskrbljeni ali pa se boste bojevali z lastnimi moralnimi razmišljanji, ki vas bodo begala. Na ljubezenskem področju vas čaka zanimivo presenečenje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prebudilo se bo več sproščenosti, pozitivnih misli in moči, da se sestavite in na določenih področjih začnete znova. Največ sreče boste imeli danes tisti, ki ste v resnem razmerju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Osredotočite se na pomembne podrobnosti in poskrbite, da bodo drugi vedeli, da vam ni vseeno. V ljubezni ne odlašajte z neizogibno odločitvijo, saj se lahko vse zelo zakomplicira.

Vas zanima: USTVARITE SI SVOJE ŽIVLJENJE, TAKŠNO KOT GA ŽELITE ali ZAKAJ SE  SRCE ODPRE IN ZAPRE?